Case 7 – Simone Vægttab


Simone

Hvordan startede dit forløb hos Casper?

Jeg havde længe drømt om, at prøve en personlig træner. Jeg ville gerne lære min krop bedre at kende og hvordan man kan udnytte den bedst muligt. Mit mål var selvfølgelig også, at smide de overflødige kilo, så jeg igen kunne få styr på vægten. Altså målet var et vægttab

Jeg har altid været meget svingende omkring min vægt og sundhed, derfor ønskede jeg også at skabe den nødvendige viden om træning, så jeg fremover kunne få et sundere forhold til motion i hverdagen.

Jeg har haft en depression, som ikke var helt let at komme igennem. Overtiden er jeg dog blevet meget bevidst om, at træning og kost spiller en stor rolle i forhold til mit sind. Jeg kontaktede derfor også Casper, for både at komme i form fysisk, men helt sikkert også psykisk.

Simones vægttab fra siden på 12 uger

Simones vægttab fra siden på 12 uger

Hvad har du opnået fysisk?

Hvis jeg kigger mig selv i spejlet, er det tydeligt at se der er sket noget, på de 12 Uger jeg har trænet med Casper. Jeg føler mig ikke bare mere attraktiv, men også i meget bedre form, hvilket er en virkelig god følelse. Har opnået et vægttab på 8,1 kg.

En af de første ting jeg lagde mærke til i opstarts perioden var, at jeg faktisk kunne gå op ad trapper, uden at blive forpustet og helt rød i hovedet. Selvom det med trapperne er en lille ting, i forhold til hvad der ellers er sket med mig fysisk, så gav det mig lyst til at arbejde videre for at få flere resultater.

Hvordan har dit forløb hos Casper været og hvor ofte?

Jeg har trænet 1 gang om ugen med Casper i 12 uger. Det har været rigtig rart, både at lytte til hans viden omkring træning og kost, men helt sikkert også fedt, at have en der kan udfordre, støtte og rykke grænser.

Der er ingen tvivl om, at han har en stor viden indenfor dette felt. Han er super god til at forklare, hvorfor man gør noget i den ene øvelse og noget andet i den næste. Jeg føler i hvert fald, at jeg har fået en meget bedre forståelse for, hvordan man passer på sin krop, på den helt rigtige måde.

Hvad har du opnået mentalt?

Mentalt synes jeg også der er sket rigtig meget, i hvert fald når det drejer sig om mit forhold til træning.

Jeg har altid været meget sort hvid, hvilket har resulteret i, at jeg enten trænede alt for meget eller også trænede jeg slet ikke. Det samme gælder lidt med min kost, enten spiser man sundt eller usundt.

Ved at have Casper som en personlig træner, har helt sikkert gjordt en stor forskel. Faktisk var det lidt af en befrielse, at skulle følge hans råd om både kost og træning. Nu var det lige pludselig ikke mig der lavede reglerne, men ham.

Jeg synes at jeg på nuværende tidspunkt, har et mere realistisk forhold til kost og træning, så hvis jeg skal vurderer det ud fra mit mentale synspunkt, føler jeg faktisk at der er sket enormt meget, noget jeg er rigtig taknemlig for.

Simones vægttab forfra på 12 uger

Simones vægttab forfra på 12 uger

Hvad har du opnået gennem forløbet?

Egentlig synes jeg, at både min fysiske og psykiske indstilling har ændret sig til det gode. Jeg ved meget mere om at træne på den rigtige måde, så der også kommer resultater ud af det. Kosten er også blevet en del af hverdagen og det fungere rigtig godt hos mig. Jeg har en større viden og føler jeg er bedre til at træffe de rigtige beslutninger, når det kommer til min sundhed. Selvtilliden er helt sikkert vokset meget.

Vil du anbefale Casper til andre?

Jeg vil selvfølgelig anbefale Casper til andre. Han ved virkelig hvad han snakker om og er rigtig god til både at forklare og demonstrere. Man føler sig tryg hos ham og man kan altid spørge ham til råds både om træning og kost. Og så er han bare hyggelig at træne sammen med ham.

Jeg er virkelig glad for min beslutning om at kontakte Casper, det er og har helt sikkert været en investering for livet. Jeg har valgt at forlænge hos Casper, så han kan hjælpe mig helt i mål med mit vægttab.

Vil du se flere resultater? Så klik her.