Squat Rack


Et squat rack er et solidt stativ, som kan holde din vægtstang og give dig et udgangspunkt, i den korrekte højde. Det kan anvendes til både squat og bænkpres.

Guide & Test Af Squat Rack

Nordic Fighter Half Rack Black – Bedste til prisen

Nordiv fighter har produkter af en utrolig god kvalitet til en meget fornuftig pris. Det er derfor denne er bedst til prisen.

Fra 3499 kr.

ODIN Squat Rack – Høj kvalitet til en god pris

ODIN er et andet brand som også laver produkter til en god pris, mens kvaliteten stadig er rigtig god.

Fra 2999 kr.

Finnlo Squat Stativ – Den billige

Her får du den billige fra Finnlo, som du kan bruge til squat, bænkpres osv. Den er justerbar.

Fra 1799 kr.

Titan Foldable Wall-Half-Rack – Den smarte og gode

Titan har lavet en smart en til væggen som du kan “folde” væk, så den ikke fylder så meget når den ikke bruges. Den er utrolig stabil.

Fra 5499 kr.

Weider Pro 7500 Half Rack – Kendt fra fitness centre

Weider Pro 7500 Half Rack, minder meget om dem du ser i fitness centre rundt omkring i verden, men også i Danmark. Utrolig høj kvalitet.

Fra 4995 kr.

Forhandler af Squat Rack

Nedenunder kan du se hele udvalget hos de 3 forskellige forhandler af Squat Rack, du kan se det hele blot ved at klikke på deres logoer lige her. De har et stort udvalg, som ikke alt sammen er med i testen.

Squat stativ

De fleste squat rack kan justeres I bredde og i højden, som vil give dig rigtig mange muligheder. De findes i alle prisklasser, så du kan godt finde et til dit budget. Der findes 5 forskellige slags squat rack, men det mest almindelige er et squat rack. Alle som ønsker en seriøs styrketræning, kan benytte et squat rack. Det er derfor et must have for både hjemmetræning og i fitnesscentre.

Et squat rack er den mest almindelige type og den som flest kender til. Den er simpel og let at benytte for enhver. En typisk højde er omkring 168 cm og kan gå lavest ned omkring 92 cm. Hvilket squat rack skal du vælge, kommer meget an på, hvilke behov du har til stabilitet og maksimal lasteevne. Dog vil det være en god idé at vælge et stativ som er boltet eller svejst sammen. Det vil give bedre stabilitet til dit stativ. Safety bars er en vigtig funktion på et squat rack, hvis du vil presse din træning til det yderste. Den giver dig en sikkerhed, hvis det skulle ske at du vil falde eller tabe vægtstangen.

Bedste squat rack

Kigger vi på bedst i test squat rack er det Weider Pro 7500 Half Rack. Det er et kraftigt rack i høj kvalitet og et af de mest sikre på markedet. Og det er et velkendt mærke i fitness verdenen. Det er meget stabilt rack med en vægt på 138 kg. Du kan træne overkrop, bænkpres, squats og pull-ups på stativet. Et squat rack stativ der er bedst til prisen er det cPro9 Pro Squat Rack. Det er et stilrent og fritstående rack til hjemmet, til en billig pris. Det er meget simpelt og kan justeres I bredden og I højden. Dette rack er beregnet til folk der vil starte på styrketræning eller til folk som ikke har så meget plads i hjemmet. Derudover får du også et stabilt squat rack.

Billig squat stativ

Der findes forskellige typer af suqat stativer. Det er en uundværlig del til din træning, når du skal lave dine squat, bænkpres mm. Stativet skal kunne holde til mange slag og tunge vægte. Racks kan fås billigt, hvor at du stadig er garanteret god kvalitet og stabilitet. På denne side vil du kunne finde billige squat stativt, som vil passe til dit behov og træning. Find masse andet træningsudstyr her.

Squat Rack

Køb squat rack

Et squat rack også kaldet et squat stativ. Et godt redskab til dit eget homegym eller I et fitnesscenter. Du kan træne mange forskellige øvelser, men egner sig bedst til squat, bænkpres mm. Alle har mulighed for at bruge et squat rack og det er et af de mest kendte træningsredskaber. Hvis du er interesseret i at anskaffe dig et rack, kan du købe det lige her på siden. Du vil kunne finde flere typer, så du har lidt at vælge imellem.

Tilbud squat rack

Et squat rack er et meget vigtigt træningsudstyr, når det kommer til styrketræning, da du kan lave mange af de store basisøvelser et et rack. Med et rack får du mulighed for at styrketræne i dit eget hjem, stue, kælder eller helt andre steder. Du kan altid finde tilbud på squat rack og du vil også kunne finde gode tilbud på det lige her på denne side.