Case 1 B – Camilla Vægttab


Hvordan startede dit forløb?

Efter de første 12 uger med Casper med 2x træning i ugen, blev jeg mere bidt af træningen med ham og valgte derfor at forlænge med endnu 12 uger, med 3 x træning i ugen. De første 12 uger med Casper, skabte store resultater som jeg er meget glad for og ville se hvad endnu 12 uger ville give af resultat. Vi fortsatte efter de første 12 uger, dog med nye billeder og med en BioSignature måling. Ud over det, aftalte vi at jeg ville få undervisning 1 gang i ugen, i stedet for en træning, da jeg gerne ville vide mere om kosten og styrketræning, hvilket jeg synes var rigtig fedt.

Camillas vægttab fra siden på 12 uger

Camillas vægttab fra siden på 12 uger

Hvad har du opnået fysisk?

På de efterfølgende 12 uger med Casper er jeg blevet meget stærkere og har smidt en masse fedt fra min krop, hvilket jeg er super glad for! Desuden har jeg meget mere energi og overskud! Ud over det har vi fået min krop til at fungere rigtig godt, hvilket har gjort at jeg har tabt mig så meget. Jeg har tabt mig 12 kg på de her 12 uger, hvilket giver et samlet vægttab på 35,9 kg på 24 uger. Man rykker sig altid til træningen, enten så løfter man tungere eller end udholdenhed er bedre. Det er fedt at se at man tager flere og flere kg. eller at man f.eks. kan ligge længere i planken.

Camillas vægttab fra siden på 12 uger

Camillas vægttab fra siden på 12 uger

Hvordan har din træning været med Casper?

Jeg elsker at træne med Casper. Det bliver aldrig kedeligt og han er altid i godt humør. Han får altid en til at smile eller grine hvilket bare gør træningen endnu federe. Han forventer at man giver sig 100% til træningen og presser en til en god grænse. Dette synes jeg er fedt, da man får mest muligt ud af træningen. Man kan mærke at han brænder for at hjælpe andre mennesker, hvilket er super fedt.
Desuden har undervisningen været super godt, da han kom med nye ting som jeg skulle finde ud af og fortælle om det når vi havde undervisning igen. Det har gjort mig klogere og endnu mere nysgerrig.

Camillas vægttab bagfra på 12 uger

Camillas vægttab bagfra på 12 uger

Hvad har du opnået mentalt?

Har mere styr på teknikken i styrketræning og mere viden om kosten igennem træningen og undervisningen hos Casper. Købte en bog af Casper og skulle f.eks. læse en kapitel til næste undervisning og fortælle hvad det hele drejede sig om. Han kommer desuden med gode inputs og guldkorn som jeg kan bruge efterfølgende. Har været meget glad for, den ene times undervisning i ugen, hvilket har gjort mig klogere.

Camillas vægttab forfra på 12 uger

Camillas vægttab forfra på 12 uger

Hvad har du opnået gennem forløbet

Uden hjælpen fra Casper, ville jeg ikke kunne skabe samme resultat. Jeg har ikke haft viden om styrketræning eller kosten. Dette har Casper hjulpet mig med og sammen har vi skabt de resultater i dag, som jeg er meget glad for. Har aldrig været i så god form som jeg er i dag og dette ville jeg ikke kunne gøre uden hans hjælp. Ud over det ved jeg meget mere om styrketræning, så jeg sagtens selv kan træne uden at være nervøs for at jeg gør det forkert. Teknikken er blevet meget bedre nu end hvad den har været. Og nu ved jeg også hvad der skal til.

Vil du anbefale Casper til andre

Jeg vil helt klart anbefale Casper til andre, hvilket jeg også har gjort. Mange af mine venner og bekendte har Casper, eller har haft ham i nogle uger og har kun hørt positive tilbagemeldinger. Har været glad for de sammenlagte 24 uger hos Casper og han har hjulpet mig så meget, at jeg i dag kan kalde mig rask fra sygdommen IIH og tager ingen piller mere.

Læs om Camilla’s første forløb her.

Vil du se flere resultater? Så klik her.