Case 14 – Mark Vægttab


Mark

Hvordan startede det?

Det startede med at jeg havde fulgt Caspers på Facebook i nogle måneder, og syndes at hans klienters resultater var rigtig fine, så derfor kontaktede jeg Casper inden jeg fik sommerferie og hørte til hvordan det skulle foregå med træning og kosten inden jeg begyndte på mit 12 ugers online forløb efter min sommerferie var slut. Jeg havde trænet i over 1 år inden forløbet, men ikke noget seriøst hvilke var derfor jeg kontaktede Casper for at få resultater. Mit vægttab var rigtig godt.

Mark's vægttab fra siden på 12 uger

Mark’s vægttab fra siden på 12 uger

Hvad har du opnået fysisk?

I de 12 uger jeg har været i forløbet har jeg opnået mere styrke i hele kroppen efter seriøs kost og træning hvilket gav mig endnu mere løst til at træne hvilket jeg altid har kunne lide, men ikke har taget seriøst nok. Jeg har tabt mig 6 kg i de 12 uger jeg har været seriøs omkring kost og træning, jeg er rigtig glad for de resultater jeg har fået, efter de 12 uger, og jeg vil fortsætte for at få endnu flere resultater. Min kondi er blevet bedre en den var i starten.

Mark's vægttab forfra på 12 uger

Mark’s vægttab forfra på 12 uger

Hvordan har din træning været?

I de 12 uger jeg har været trænet har det været efter en kost og trænings plan der var lavet til mig og jeg har med glæde fulgt den, og spurgt ind til hvordan trænings øvelserne skulle laves korrekt, hvilket Casper forklare meget godt. I de 12 uger jeg har været igennem har jeg tænkt meget på kosten er jeg blevet sundere og det vil jeg fortsætte med. Jeg har også skrevet frem og tilbage med Casper om kost og træning i hen af i mit forløb.

Jeg har trænet ca 4-5-6 gange om ugen efter hvilket trænings program jeg har kørt med i forløbet. Og holdt en kort træning midt på ugen så jeg også har kunne slappe af.

Hvad har du opnået mentalt?

Rent mentalt har jeg fået meget mere forståelse for hvad jeg skal arbejde med, og hvordan jeg skal gøre for at fortsætte med at blive ved med at leve sundt, jeg har også fået mere overskud og selvtillid når jeg er ude. Jeg er blevet mere frisk på at lærer mere om træning, og hvordan jeg holder ved træning og kost i fremtiden. Sådan som bænkpres og andre øvelser har jeg fokuseret meget på at gøre det rigtig, så jeg ikke fik skader, og så kunne jeg efterfølgende tager flere kilo på. Jeg har fået mere gå på mod. Jeg har også fået mere energi fordi at jeg kender min krop, og har fået nogle gode resultater siden jeg startede.

Mark's vægttab bagfra siden på 12 uger

Mark’s vægttab bagfra siden på 12 uger

Vil du anbefale Casper til andre?

Jeg vil helt bestem råde andre til at komme i gang hos Casper så man kan få nogle fine resultater som dem man går og drømmer om, så er det bare om at komme i gang med et forløb hos Casper. Det kræver bare at man virkelig vil arbejde for at få nogle gode resultater.

Vil du se flere resultater? Så klik her.