Bedste Proteinpulver


Her finder du det bedste proteinpulver på markedet, til den bedste pris. Jeg har været personlig træner og kostvejleder i over 8 år, og bruger selv proteinpulver i dagligdagen for at sikre nok protein, samt for at give muligheden for at få nogle proteiner hurtigt, hvis tiden ikke altid er der til at spise.

Test vinder i bedste proteinpulver – Bodylab Whey 100

Dette er testvinderen i min test af proteinpulver, det er uden tvivl det produkt jeg synes der er bedst til prisen og også det jeg selv tager og bruger i min dagligdag. Den smager rigtig godt og opløser sig rigtig nemt i vandet.

Fra: 208 kr.

Den dyreste – Valleprotein Purepower

Dette er en af dem som koster lidt mere, men kvaliteten er rigtig god, og er du på udkig efter den højeste kvalitet på markedet er dette uden tvivl en af dem.

Fra: 260 kr.

Den billigste – BioTechUSA 100% Pure Whey

Dette er den billigste og et rigtig godt produkt til prisen, så er du på udkig efter noget billigt proteinpulver, så vil jeg anbefale dig dette produkt.

Fra: 183 kr.

Den gode til prisen – Wispy whey 100

Denne er en blanding af en god pris og fornuftig kvalitet. Vil du ikke have det billigste og heller ikke det dyreste, men stadig have noget som smager fornuftigt, så er det denne jeg vil anbefale dig.

Fra: 199 kr.

Proteinpulver er til både atleter, motionister og dem der blot ønsker at få mere protein i deres kost. Det er sundt i den forstand at hvis du har problemer med at opnå det proteinindtag du vil opnå, kan det hjælpe dig, samt det er en nem måde at øge antallet af proteiner i din kost.

Proteinpulver er godt til at øge dit indtag af proteiner på en nem og hurtig måde. Du sikre også at proteinerne er af høj kvalitet hvis du tager proteinpulver. Hvis ikke du får nok protein, kan det gøre du taber muskelmasse.

Ja man kan godt tabe sig ved at spise proteinpulver, men det der afgør om du taber dig, er om du er i kalorieunderskud eller ej. Man taber sig hvis man forbrænder flere kalorier end man spiser, og det er sådan du opnår et vægttab.

Det jeg synes der er det bedste proteinpulver er det fra Bodylab, det har en utrolig god smag, kvaliteten er høj, indholdet er godt og prisen er fornuftig. Det opløses også nemt i vand, og de er et anerkendt dansk brand.

Du kan egentlig tage proteinpulver så mange gange i ugen du ønsker, min anbefalinger dog ikke at gøre det mere end 1-2 gange om dagen, da jeg altid vil anbefale man får “almindeligt” mad, og får en masse god næring, vitaminer og mineraler også. Proteinpulver er godt til at øge dit protein indtag.

Jeg vil ikke anbefale dig at leve af proteinpulver, du går glip af enormt mange vitaminer og mineraler, hvis ikke du spiser almindelig kost med protein, grøntsager, fedtkilder og kulhydrat kilder. Sørg for at få en varieret og sund kost.

Jeg vil anbefale at tage proteinpulver en gang om dagen, hvis man ønsker at øge sit indtag af proteiner. Det er med til at bibeholde og opbygge din muskelmasse, og er byggesten for din krop.

Proteinpulver test

Ovenstående test, hjælper dig med at finde de bedste produkter til prisen, og det bedste proteinpulver på markedet. Bodylab er uden tvivl vinderen, men nummer 2 og 3 var tæt på. LinusPro og Bulk Powders, har også nogle fantastiske produkter. 

Bodylab har bare et stort udvalg af smagsvarianter, smagen er rigtig god, det opløses nemt i væske og det er af en høj kvalitet. På mange af de ting, kan de 2 andre bare ikke følge med, specielt ikke på udvalg af forskellige smagsvarianter. Der er uden tvivl en smagvariant hos Bodylab som du kan lide, men ved de andre er det de mere generelle smage.

Du er mere en velkommen til at sende en mail til info@casperhessellund.dk hvis du har en anden oplevelse, føler der mangler nogle produkter eller andet. Du er uden tvivl den eneste der er i tvivl og eventuel har spørgsmål.

Proteinpulver Guide

Guiden er udviklet på baggrund af flere år i branchen som personlig træner, og i guiden er mine klienters holdninger og meninger inkluderet i vurderingen. Udover det har jeg personligt selv testet langt flere end blot de ovenstående produkter, og mener helt klart det er de bedste på flere parametre som smag, udvalg, kvalitet og meget mere.

Ofte kan det være svært at finde ud af hvilket produkt man skal købe, og har du aldrig før købt proteinpulver kan nummer 1 helt klart anbefales. Det er nemlig vinderen i testen. Men har du prøvet den, og vil eventuel prøve noget andet, så er Bulk Powders og LinusPro nogle brands som også laver rigtig gode produkter.  

Det bedste proteinpulver til vægttab

Det bedste proteinpulver til vægttab er blot det du bedst kan lide, og har den konsistens som du kan lide når det er opløst. Næsten alle de former for proteinpulver du kan købe i Danmark er af en ret fornuftig kvalitet, og antallet af kalorier i dem, er næsten identisk. Så det er egentlig blot det du foretrækker som produkt, du skal vælge. Skal jeg anbefale det bedste proteinpulver til vægttab, så vil jeg anbefale dig min testvinder og den jeg selv bruger, nemlig Bodylab.

Proteinpulver bedst i test

Proteinpulver bedst i test er lavet fordi jeg gerne vil gøre det nemmere og mere overskueligt at vælge det man skal købe. Der er så mange forskellige mærker, smag, kvalitet og pris – så det kan være svært at vælge baseret på hvad man skal bruge, når man ikke ved særlig meget om det. Så vil du gerne vælge det rigtige den første gang, så skal du bare følge min proteinpulver bedst i test længere oppe, hvor du kan finde testvinderen af proteinpulver.

Bedste proteinpulver til muskelopbygning

Bedste proteinpulver til muskelopbygning er det som du kan lide, så simpelt er det. Næsten alle dem du køber i Danmark, hvis du køber fra danske webshops, er i ret fornuftig kvalitet, og har næsten alle den samme mængde protein pr. 100 gram og smager fornuftigt. Hvis jeg konkret skal anbefale en, så vil jeg sige det er den fra Bodylab, som også har vundet min test og er det jeg selv bruger.

bedste proteinpulver

Hvilken proteinpulver skal jeg vælge

Hvilken proteinpulver skal jeg vælge, det er ofte et spørgsmål jeg har fået, og til nærmest alle så anbefaler jeg Bodylab Proteinpulver. De har en utrolig god service, smagen er i top og prisen er fornuftig. Udover det, så har de også en masse forskellige smagsvarianter, som gør det muligt at kombinere det i forskellige fødevarer som skyr, yoghurt eller andet. Langt de fleste af dem smager også fantastisk i vand, og opløses nemt.

Hvilken proteinpulver er bedst

Hvilken proteinpulver er bedst, er også et spørgsmål jeg ofte får, og skal jeg vælge, vil jeg sige Bodylab proteinpulver, altså deres Whey 100. Årsagen til det, er at uanset om jeg tester andre produkter og brands, så vender jeg altid retur til dette mærke. Det lever op til alle forventninger når det kommer til smag, kvalitet, pris, konsistens osv. Der er ikke rigtig noget at sætte en finger på, og jeg er urolig glad for det. Det er alle mine klienter også.

Bedst i test proteinpulver

Bedst i test proteinpulver er lavet for at hjælpe dig som forbruger til at spare penge og vælge det rigtige første gang. Mange tror at det er det dyreste der er det bedste, og det er det bare ikke altid. Det kommer nemlig an på hvad behovet er, hvad og hvordan man vil bruge sit proteinpulver. Nogle bruger det nemlig i madlavning, skyr, kager, yoghurt osv. mens andre bruger det til sin shake efter træning eller mellem måltider. Jeg vil anbefale Bodylab proteinpulver, som du finder længere oppe i testen.

Er du på udkig efter andet kosttilskud har lavet en guide til disse, blot klik på den blå tekst, så kommer du til min guide: