Proteinpulver


Du er landet på denne side, fordi du leder efter en guide, test eller bare søger mere information omkring proteinpulver. Hvad du finder på denne side, er en dybdegående guide til hvilket proteinpulver du bør overveje at købe. Jeg har i over 5 år hjulpet klienter med at opnå deres mål igennem optimeret kost og træning. Kosttilskud er ingen undtagelse, og også noget der indgår i kosten. Proteinpulver er den mest anvendte indenfor fitness og træning, så derfor tænkte jeg det ville være oplagt at lave en guide.

Proteinpulver test

Ovenstående test, hjælper dig med at finde de bedste produkter til prisen, og det bedste proteinpulver på markedet. Bodylab er uden tvivl vinderen, men nummer 2 og 3 var tæt på. LinusPro og Bulk Powders, har også nogle fantastiske produkter. 

Bodylab har bare et stort udvalg af smagsvarianter, smagen er rigtig god, det opløses nemt i væske og det er af en høj kvalitet. På mange af de ting, kan de 2 andre bare ikke følge med, specielt ikke på udvalg af forskellige smagsvarianter. Der er uden tvivl en smagvariant hos Bodylab som du kan lide, men ved de andre er det de mere generelle smage.

Du er mere en velkommen til at sende en mail til info@casperhessellund.dk hvis du har en anden oplevelse, føler der mangler nogle produkter eller andet. Du er uden tvivl den eneste der er i tvivl og eventuel har spørgsmål.

Proteinpulver Guide

Guiden er udviklet på baggrund af flere år i branchen som personlig træner, og i guiden er mine klienters holdninger og meninger inkluderet i vurderingen. Udover det har jeg personligt selv testet langt flere end blot de ovenstående produkter, og mener helt klart det er de bedste på flere parametre som smag, udvalg, kvalitet og meget mere.

Ofte kan det være svært at finde ud af hvilket produkt man skal købe, og har du aldrig før købt proteinpulver kan nummer 1 helt klart anbefales. Det er nemlig vinderen i testen. Men har du prøvet den, og vil eventuel prøve noget andet, så er Bulk Powders og LinusPro nogle brands som også laver rigtig gode produkter.