Bedste Proteinbar


Gennem tiden har jeg spist en masse forskellige proteinbar, men der er ingen tvivl om de bedste proteinbar jeg har fået er dem fra Barebells. De har en helt fantastisk smag og konsistens og der bliver ved med at komme en masse nye smage.

Testvinder i bedste proteinbar – Barebells Proteinbar – Bland Selv (12 stk.)

Barebells proteinbar er de bedste jeg har fået gennem tiden, og det er også dem som har vundet testen. Prisen er fornuftigt, kvalitet og smagen er helt i top. Der er intet der matcher dette på markedet.

Fra: 219 kr.

Den gode til prisen – The Protein Kitchen Bar (12 stk.)

Disse bar har et rigtig fornuftigt indhold, smagen er god og prisen er ganske okay. Du kender nok Protein Kitchen, men de laver også nogle proteinbar som jeg selv er fan af.

Fra: 199 kr.

Den billigste – Bodylab proteinbar (12 stk.)

De billigste proteinbar er dem fra Bodylab, som også kommer med en masse forskellige smage og dermed finder noget som fanger alle. Prisen er rigtig god, og indholdet er fornuftig, men de matcher ikke smagen på Barebells proteinbar.

Fra: 189,5 kr.

Den dyreste – Nutramino proteinbar – Bland selv (12 stk.)

Nutramino Proteinbar er dem som koster mest i min test, og en af de få med en del sukker i, så ønsker du nogen der også skal give noget energi så er dette en fin bar. De andre ser jeg mere som måltidsbar, med rigtig godt indhold. Disse proteinbar smager også rigtig godt.

Fra: 239 kr.

Den bedste proteinbar er Barebells Proteinbar. Deres smag er uden tvivl den bedste, konsistensen og indholdet er også helt i top. Det er dem jeg selv spiser til daglig hvis jeg skal have en.

Jeg vil anbefale dig at kigge efter dem med det mindste indhold af sukker, på den måde undgår du spildte kalorier, og undgår sukkeren. Der findes utrolig mange som er “low-carb” som definerer de er lav på kulhydrat.

Den proteinbar som smager bedst er Barebells Proteinbar, de har også fundet bedst i test, og har mange forskellige varianter og smage. De kommer hele tiden med nye smage og nye typer bar.

Ja det kan være en rigtig god ide at spise en proteinbar, som et alternativt til noget usundt hvis du har travlt. Du kan nemlig bare have den i tasken, i din jakke eller lignende. På den måde sikre du dig at få noget næring.

En proteinbar kan være rigtig god under vægttab, det kan være dit alternativt til noget “usundt”, og samtidig være lav på kalorier. Når jeg selv er i en cut periode hvor jeg forsøger at sænke min fedtprocent er det for mig en god måde at få noget “lækkert”.

Billigste proteinbarer

Billigste proteinbarer er dem fra Bodylab, og nogle gange har de et rigtig godt tilbud hvor du kan få den endnu billigere. Du vil se det her, hvis det er tilfældet. Du kan også nogle gange finde noget der er væsentlig billigere, men så kan indholdet i dem være rigtig dårlig og de indeholder meget sukker og lidt protein. Hvis du går efter det billigste på markedet, så er min anbefaling Bodylab proteinbar. Så er du sikker på at få et ordentlig indhold, hvor der ikke er meget sukker, samt der er en god mængde protein i. Det er nemlig spild af kalorier at spise nogle med meget sukker i, og generelt er det en god ide at undgå det.

Proteinbar bedst i test

Proteinbar bedst i test finder du længere oppe, den helt billige er den fra Bodylab, testvinderen er Barebells proteinbar og dem fra Protein Kitchen er også et rigtig godt valg. Er du i tvivl, så kig altid på sukker indholdet, det skal gerne være et minimum, og så skal du sikre der minimum er 15g protein i baren. Ellers vil jeg næsten ikke definere det som en proteinbar. Det er nemlig vigtigt at makro i sådan en bar stemmer overens med det du ønsker, og det er de færreste der vil have lav protein og højt sukker indhold.

De bedste proteinbarer

De bedste proteinbarer er dem fra Barebells, og det har jeg nævnt en del gange nu, men det er fordi de virkelig er de bedste proteinbarer. Hvis ikke du har prøvet dem endnu, så vil jeg helt klart anbefale dig det. Det er næsten lige meget hvilken en af deres varianter du vælger, for de har de bedste proteinbar på markedet efter min mening, og det er også derfor det er testvinderen af proteinbars. Rul op i toppen, og klik på den første du ser, det er vil du ikke komme til at fortryde, og du kan nok godt ende med at synes de er bedre end slik eller chokoladebars.

Er du på udkig efter andet kosttilskud har lavet en guide til disse, blot klik på den blå tekst, så kommer du til min guide:

bedste proteinbar