Træningsøvelser


Du leder måske efter nye træningsøvelser, eller er i tvivl om hvordan du skal udføre dem? Jeg har her lavet en oversigt af en masse øvelser, hvor der er tilhørende video om hvordan du kan udføre træningsøvelserne. Det er ganske gratis og koster intet.

Du kan finde alle træningsøvelser på min YouTube Kanal ganske gratis ved at klikke her: https://www.youtube.com/channel/UCq1AZ9IGxVJ4SOygq3qWG0Q

Husk at abonner, så får du hele tiden opdateringer når der kommer nye videoer med øvelser.

Du kan finde øvelser til forskellige dele af kroppen ved at klikke her: Bryst øvelser, ryg øvelser, skulder øvelser, triceps øvelser, biceps øvelser, forlårs øvelser, baglårs øvelser, maveøvelser, læg øvelser og balle øvelser.

De bedste træningsøvelser er ofte de store som aktiverer mange muskelgruppe og store muskelgrupper som squat, pull up, bænk pres, dødløft eller skulder pres.

Du kan træne lige så meget du vil, men hvis du stadig er i kalorieoverskud, så taber du dig ikke. Så for at tabe sig kræver det at man er i kalorieunderskud, du skal derfor spise mindre end du forbrænder.

Du kan få en 6 pack ved at være i kalorieunderskud i en længere periode, for at så tabe fedt og vægt. På den måde vil dine mavemuskler og 6 packen komme frem.

Du kan sagtens træne hver dag, men om det er en god ide afhænger af din træningserfaring, samt hvad det mål er.

Du stramme din mave op ved at lave mave øvelser, samt være i kalorieunderskud, for at så få noget af fedtet væk.

Bedste træningsøvelser

Der findes et hav af forskellige træningsøvelser du kan lave for at træne din krop, nogle kræver udstyr mens andre ikke gør. Jeg har lavet denne side hvor jeg linker ind til min YouTube kanal, for at vise dig alle de videoer jeg har på træningsøvelser jeg udfører. Der vil løbende komme flere og flere, og det er både nogle du kan lave uden udstyr, med udstyr, nogle du kan lave derhjemme og nogle du kan lave i fitness og lignede.

Der er rigtig mange videoer til både overkrop og underkrop, så du kommer ikke til at mangle noget at træne. Udover det laver jeg også en masse øvelser som er mere “støtte øvelser” som kan være skadeforebyggende, men ret kedelig. Jeg laver dog en del af denne form for træning for at undgå at blive skadet, det ofte er den største årsag til man ikke får en glæde ved at træne.

Træningsøvelser skal nemlig ikke være med smerte, det skal være rart at bevæge sig og det er derfor også vigtigt at mærke efter når man træner. Hvis man starter for hård ud, uden at have nogen erfaring eller lignede, så vil man opleve at kunne blive skadet eller overtræne.

Gode træningsøvelser

Hvilke er gode træningsøvelser, det er rigtig svært at svare på, for det kommer meget an på hvad man gerne vil opnå, og hvilken form for træning man kan lide. Det er nemlig meget individuelt hvad man responderer godt eller skidt på. Nogle kan nemlig lide at løfte tungt og blive stærk, mens andre foretrækker at bygge muskelmasse eller bygge en bedre form.

Men der er ingen tvivl om nogle af de gode træningsøvelser er bænkpres, squat, dødløft, pull up og skulderpres, som er de store øvelser, som aktiverer en masse muskelgruppe og ofte bliver set som “konge øvelser”. Selvom store øvelser er gode træningsøvelser, så er det også vigtigt at huske de små muskelgrupper som stabilisere og sørger for man bliver bedre.

Man er ikke stærkere end sit svageste led, så for nogle kan simple støtte øvelser, være de bedste. Så sørg for at undersøg hvor du er svag, og hvor du kan forbedre dig, for det er med til at gøre din krop fungerer bedre og du vil få mere glæde af træning.

træningsøvelser

Fysisk træning øvelser

Fysisk træning øvelser kan være rigtig mange ting, det at det er fysisk kan være så meget forskelligt. Det kan være styrketræning, crossfit, kropstræning eller noget helt andet. Jeg har forsøgt at vise en masse forskellige gennem de videoer du kan finde på min YouTube kanal. Ønsker du at udfordre dig selv, kan du finde en masse fysisk træning øvelser på kanalen, som kan være med til at gøre du får endnu mere ud af din træning og opnår endnu bedre resultater.

Funktionel trænings øvelser

Funktionel trænings øvelser er hvor du bruger kroppen på en måde som er funktionel. Men hvad er en funktionel bevægelse, det kan være svært at beskrive. Men kan løfte ting fra jorden, løfte det op over hovedet og stille det på en hylde osv. Det er en styrke som kan hjælpe en i hverdagen hvis man har et hårdt fysisk arbejde, leger med sit barn eller skal stille ting op på en hylde osv.