Vægtstang


En god vægtstang er uundværligt og kan benyttes af enhver, uanset hvilken træningsform du praktiserer. En vægstang findes I mange forskellige former, længder og vægtklasser. 

Guide & Test Af Vægtstang

220 cm OL vægtstang – 50 mm. – 300 kg.

Her får du en god vægtstang til en rigtig god pris. Kvaliteten er god, og der er ikke mange som løfter over 300 kg.

Fra 1.119 kr.

Thor Fitness International Vægtstang 20kg – 220cm

Denne lever op til internationale standarder, og kan holde til 500 kg. Prisen er højere, men det er kvaliteten også. Den er til lidt mere prof.

Fra 5.000 kr.

cPro9 Olympic Vægtstang 220cm, 20kg, 50mm

Her er endnu en god vægtstang til en lav pris. Denne kan holde op til 680 kg, hvilket er nok til langt de fleste.

Fra 1.499 kr.

Abilica vægtstang 50 mm

Dette er nummer 3 af de billige, og alle har forskellige specifikationer, så det er meget op til ens behov.

Fra 1.495 kr.

Forhandler af Vægtstang

Her er 3 hjemmeside og danske webshops som sælger vægtstænger, og de har alle 3 et stort udvalg, find det ved at klikke på deres logoer.

Der er mange overvejelser, du skal gøre dig, når du vælger en vægtstang. Du skal overveje, hvilke øvelser du vil lave, hvilken vægt du ønsker at løfte, og hvor lang vægtstangen skal være. Jeg anbefaler en helt standard stang på 20 kg, da det er nok for de fleste, uanset niveau.

Det er et rigtig godt spørgsmål. Du kan træne stort set alt med en vægtstang, og det er både effektivt og billigt. Så ønsker du at få så meget ud af din træning som muligt, er det min anbefaling at inkludere en vægtstang i dit sortiment af udstyr.

Olympisk vægtstang

En olympisk vægtstang eller en OL stang bliver brugt blandt mandlige og kvindelige professionelle atleter. Det er en super lækkert vægtstang, som er lavet i standard godkendte mål. Den tåler almindelig drop fra knæ, men er ikke en crossfitstang, og tåler derfor ikke drop fra over hovedet. En Mandelig vægtstang vejer 20 kg og er 220 cm lang og en kvinelig vægtstang vejer 15 kg og er 201 cm lang.

Dette er en betegnelse for den type vægtstang, der bruges til olympisk vægtløftning. Olympisk vægtstang er ofte lavet af stål og har en rund form. Olympiske vægtstanger er standarden, og er alle ofte ens når det komme til denne disciplin, men der er mange forskellige mærker på markedet.

Vægtstang 20 kg

En vægtstang på 20 kg er det som der anbefales til mænd. Det er standard vægten på vægtstangen på konkurrenceplan. Dens professionelle mål er 220 cm lang og har et 28 mm greb. De kan max-load 1500 LBS (ca. 680 kg.). Det er de standard godkendte mål.

Vægtstang 20 kg (eller 20-kilogram vægtstang) er en type vægtstang, der er lavet af stål. 20 kg vægtstang er ikke den mindste størrelse vægtstang, der er tilgængelig på markedet.

Disse vægtstænger er ideelle for alle der ønsker at bruge en vægtstang i deres træning. Du kan træne mere eller mindre hele din krop med en vægtstang.

Vægtstang vægt

De internationale OL mål er 20 kg og måler 220 cm lang for mænd og 15 kg og måler 201 cm lang for kvinderne. For en mandelig vægtstang kan der max være 680 kg og for kvinder er det 550 kg. Det anbefales også at man går efter det. Hvis du træner i hjemmet og ikke har den store erfaring, er det vigtigt at du ikke vælger en for tung vægtstang. Motivationen er den vigtigste del i din træning. Vil du se alle mine guides af træningsudstyr, skal du blot klikke her.

Vægtstang

Køb vægtstang

De er beregnet til at montere vægtskiver, så du kan træne hele kroppen. Har du det rigtige udvalg af øvelser og den rigtig type vægtstang, kan du få en meget god og effektiv træning. Der findes mange forskellige former for vægtstænger, men den mest “almindelige” er en straight bar, som også er den velkendte lange vægtstang. Det kan være svært at vælge den rigtige, og er du i tvivl, så kan du bare kontakte mig, så vil jeg gerne hjælpe dig med at vælge den rette.

Hvis du ønsker at dyrke en effektiv styrketræning af hele kroppen, skal du anskaffe dig en vægtstang. Du kan let tilpasse vægten, så du kan træne hele kroppen. En vægtstang er både for mænd og kvinder. Vægtstænger er blevet billigere de sidste par år. Prisklassen afhænger meget af hvilket formål stangen skal have til dig. Her på siden kan du finde et stort udvalg af forskellige vægtstænger, som du har mulighed for at købe. Der er helt sikkert en som passer til dig.

Det er ikke nødvendigvis svært at købe en vægtstang. Du kan finde dem i alle former for sportsbutikker eller endda online. Der er mange butikker, der sælger vægtstænger, men det er ikke altid let at finde den rigtige butik. Her på hjemmesiden finder du et stort udvalg af vægtstænger, og vi har også fundet de bedste priser på vægtstænger.

Vægtstang crossfit

Vægtstænger til bl.a. crossfit er i høj kvalitet og findes i forskellige størrelser. Du kan finde teknikstænger, som ikke vejer mere end 2,5 til 7 kg. De er også kortere, hvilket er godt til at øve teknikker ved diverse øvelser. Derudover kan du findes vægtstænger med de godkendte mål. Her er det 20 kg for mænd og 15 kg for kvinder. Forskellen for en OL vægtstang og en crossfitstang er hvor den må drops fra. En OL stang må du droppe den fra knæet og ned, hvorimod en crossfitstang, må du gerne droppe den fra overhovedet. Det er også det man ser meget i crossfit, når der “smides” med vægtstængerne.

Vægtstang er en væsentlig del af crossfit-udstyret, fordi den er et effektivt redskab til at styrke og udvikle musklerne. Vægtstangen kan findes i forskellige størrelser, typer og former. Denne type vægtstang er ofte lavet af stål, men kan også fremstilles af andre materialer som f.eks. aluminium.

Vægtstænger fås også i forskellige former. De fleste vægtstænger har en rund form, men de kan også have en flad form. Vægtstængerne kan have forskellige former for at tilpasse sig den enkelte persons behov. Vægtstænger til crossfit er også bygget til at kunne holde til meget, da de bliver smidt meget med.

Alle vægtstænger har en indikator for, hvor meget de kan bære, og denne vægt er ofte angivet i kilo. Vægtstænger kan bruges til mange forskellige øvelser og øvelser, der involverer mange forskellige dele af kroppen.

Vægtstang 50 mm

En vægtstang 50 mm størrelsen for skiverne “hullet” til standard olympiske vægtskiver. Den samme størrelse er gældende for både mænd og kvinder. En herre vægtstang måler 220 cm lang/28 mm greb og vejer 20 kg. Hvor en kvinde vægtstang måler 201 cm lang/25 mm greb og vejer 15 kg.

Billig vægtstang

En vægtstang består af et grebsområde og 2 områder til montering af vægtskiver. Du finder denne type vægtstang i diverse fitnesscentre eller i crossfitcentre. Du kan anvende den til bænkpress, squat, barbell row, dødløft mm. De findes i forskellige længder, størrelser og vægt. Her på siden kan du finde flere forskellige og billige vægtstænger. Der er helt sikkert en som du kan bruge.

Vægtstang er ikke det dyreste udstyr, men det er ikke gratis. heldigvis, hvis du leder efter en billig vægtstang, kan du finde dem her på hjemmesiden. Vores mål er at finde de bedste priser på vægtstænger. Vi har samlet alle de bedste vægtstang tilbud på en enkelt side, så du kan spare tid og penge på din næste vægtstang køb.

OL vægtstang

En OL vægtstang, vil sige at vægtstængerne har de godkendte internationale mål. De overholder altså IWF/IPF målene. En herrestangs mål er 220 cm og en vægt på 20 kg og en kvindes er 201 cm og vejer 15 kg. Med en OL vægtstang har den et begrænset drop. Det vil sige at den må droppes fra knæet og ned. Den kan ikke holde til at blive droppet fra over knæene, som crossfit vægtstænger kan holde til. Men det er ikke ensbetydende med at de så ikke har en høj kvalitet. Det er blot til information, så udstyret holder længere.