Hjemmetræning


Hjemmetræning kan være godt og effektivt hvis du har minimal af tid. Det betyder ikke du skal træne alle ugens dage, og du behøver ikke noget udstyr for at få noget ud af det. Det er en stor misforståelse man ikke kan få noget ud af hjemmetræning. Du kan få et skræddersyet træningsprogram for kun 500 kr.

Her tages der højde for din erfaring, hverdag, tid, mål og ønsker.

Se videoen nedenunder for at høre mere, og du kan se priserne for træningsprogrammer og kostplan under videoen.

Køb og mix 1, 2, 3, 4 eller flere stk. programmer som kostplan eller træningsprogram.

Når du køber et program, enten kostplan eller træningsprogram får du:

 • Individuel kostplan
 • Individuelt træningsprogram
 • Adgang til øvelsesvejledning på +100 træningsøvelser

Resultat hvis du følger programmet(erne):

 • Lavere fedtprocent
 • Størrer muskler
 • Flottere krop
 • Bliver stærkere
 • Mindre fedtmasse
 • Du lærer en masse du kan bruge fremover
 • Din sundhed forbedres
 • Du får mere energi

Pris for program(er):

 • 500 kr. for 1 stk.
 • 900 kr. for 2 stk.
 • 1.200 kr. for 3 stk.
 • 1.500 kr. for 4 stk.
 • Ved køb af mere end 4 stk. aftales prisen pr. mail eller telefon

Ja, hjemmetræning kan være lige så effektiv som træning der foregår i et fitnesscenter. Det kommer selvfølgelig an på den enkelte person, og hvor motiveret personen er. Får man det rigtige træningsprogram, vil det uden tvivl være en effektiv metode til at opnå dine træningsmål på.

Ja, absolut. Det kan man godt. Det vigtigste er at få et velfungerende træningsprogram, der passer til dine træningsmål og ønsker. Cardio og styrketræning er to gode måder at tabe sig på, og det kan man sagtens gøre derhjemme. Din kost er dog også rigtig vigtig i forhold til at tabe sig, og det er sjælden træning alene kan klare dette for dig.

Ja, det kan du sagtens få. Det kræver blot at du har et træningsprogram som er skræddersyet til lige netop dine træningsmål, og at du følger det træningsprogram som er udarbejdet til dig. Det er vigtigt at få hjælp til dette, da man nemt kan komme i en ond cirkel og ikke opnå nogen fremgang.

Ja, du kan sagtens få resultater med hjemmetræning. Hjemmetræning er af mange meget undervurderet, og det kan sagtens skabe de resultater du ønsker, uanset om det er vægttab, muskelforøgelser eller pænere krop.

Træningsøvelser hjemme

Der er virkelig mange trænings øvelser hjemme som du kan lave, og du behøver ikke at bruge flere tusind på diverse udstyr eller lignede, du kan nemlig blot bruge din egen krop. Det handler om at undersøge hvad man kan lave, hvordan og hvor meget. Mange presser sig selv alt for meget til at starte med, i stedet for at øge volumen og mængden af træningen løbende.

Her er nogle af de mest basale øvelser:

– Armbøjning

– Squats

– Lunges

– Mavebøjninger

– Glute Bridge

– Burpees

og mange, mange flere. Du vil blive enormt overrasket over hvor mange forskellige trænings øvelser du kan lave derhjemme med lidt eller ingen udstyr. En af de bedste investeringer til træningsudstyr derhjemme er en slyngetræner, og her kan du finde en guide af de bedste på markedet, til den bedste pris – blot klik her.

Hjemmetræning med Elastik

En af de smarteste træningsformer derhjemme er træning med elastik. Det er en super effektiv måde at styrke kroppen på, og det er desuden super billigt i forhold til andre former for træningsudstyr. Derudover kan det være med til at forbedre din balance, stabilitet og mobilitet. Elastikkerne er samtidig supernemme at have med på farten, dermed har du altid mulighed for at træne derhjemme, på arbejde eller i ferien.

Mange tror ikke man får noget ud af at træne med Elastik, men hjemmetræning med elastik er virkelig undervurderet. Jeg kan sagtens lave et program som vil udfordre selv dem med mange års erfaring i træning. Det handler blot om det skal tilpasses til den enkelte, og målrettes mod de mål og ønsker man har.

Træning hjemme

Der er et hav af fordele med træning hjemme. Den største fordel er at du kan træne hvor som helst og når som helst. Har du ikke lyst eller tid til at gå i fitness, er hjemmetræning den perfekte løsning. Desuden kan du også målrette din træning helt præcis til det du ønsker. Med et skræddersyet program lavet til dig, sikre du at få mest muligt ud af din træning.

Træning hjemme kan også hjælpe dig med at spare penge. Der er ikke nødvendigvis brug for diverse udstyr, og ingen abonnementer til fitnesscentre. Så du har både mulighed for at spare penge og tid, og det er de færreste der vil klage over det.

Hjemmetræning øvelser

Der er utroligt mange forskellige hjemmetræning øvelser man kan lave hjemme, og dermed få en effektiv træning hjemme. Jeg kan være med til at lave programmet til dig, så du får det meste ud af den tid du bruger

Herudover er der mange andre øvelser. Med et skræddersyet hjemmetræningsprogram skal du nok opnå de resultater du ønsker, og her vil du få de mest effektive hjemmetræning øvelser. Det sikre dig at du ikke spilder din tid, men du får noget ud af det du laver.

Cardio træning hjemme

Cardio er uden tvivl en af de mest effektive måder at træne hjemme på, og det er samtidig en af de mest effektive måder at forbrænde kalorier og tabe sig på. Der findes mange måder du kan få det optimale ud af cardiotræning derhjemme, og det kan du ved at lave forskellige øvelser der får pulsen op. Nogle af øvelserne kunne være:

– Burpees

– Løb

– Moutain Climbers

– og mange flere

Dog er cardio træning hjemme super godt hvis du kombinerer det med en form for styrketræning også, så du få det gode fra begge former for træning. Der er nemlig fordele og ulemper ved begge dele. Cardio vil nemlig ikke bygge muskelmasse på samme måde som almindelig styrketræning, og muskler er et aktivt væv, som kan være med til at øge din forbrænding af kalorier.

Core træning hjemme

Core styrketræning er top nødvendig for at skabe du en stabil krop, og det kan du let få gennem core træning hjemme. Core træning er for hele din krops torso, så det inkludere både mave, ryg, lænd, hofter og balder. Core styrketræning hjemme har mange gode øvelser, der er nemme og effektive. Det er et område som jeg selv har fokus på, og jeg kan hjælpe dig med et program til netop dette. Her er nogle af de mest effektive core øvelser:

– Side Plank

– Reverse Crunch

– Side bøjninger

– Dead Bug

– Rygbøjninger

– Glute Bridge

– og mange flere

Mange undervurderer træning af core, og det er med til at give et rigtig godt fundament og udgangspunkt, hvis du har en stærk core og får den trænet.

Træning overkrop hjemme

For at få et afbalanceret træningsprogram er det også vigtigt at have et fokus overkrop. Træning af overkrop hjemme er ofte væsentligt overset i mange træningsprogrammer, på trods af det er en del af en balanceret træning. Der er mange grunde til at træne overkrop hjemme, og det er fordi det vigtig at man træner symmetrisk, så man ikke får en underkrop der er overudviklet og en overkrop som er underudviklet.

Det er vigtig med balance i kroppen gennem hjemmetræning, det hjælper med at give færre smerter, skader og problemer. Det er noget de fleste gerne vil opnå, og derfor skal du huske at have fokus på hele kroppen når du træner, og ikke kun en eller få dele af den.

Ryg træning hjemme

Ryg træning er vigtigt for at kunne bevare en god holdning og smidighed. Ligeledes er det med til at forebygge skader, og det kan forbedre ens udholdenhed, præstation og styrke. Med et skræddersyet program, vil du kunne træne dine ønskede dele af ryggen.

Hjemmetræning skal være skræddersyet til dig, så den er effektiv og giver de mest optimale resultater for dig. Her kan jeg hjælpe dig med et tilpasset program, der passer til dine ønsker og krav. Når du bruger tid på træning derhjemme, er det vigtigt at du får det maksimale ud af det.

Træning hjemme i stuen

Derfor er det også vigtigt at variere sin træning, og det kan man fint gøre ved at træne hjemme i stuen eller i haven. Der er ingen grund til at begrænse sig selv, og det kan give en masse energi at træne forskellige steder omkring ens hjem. Ved at træne forskellige steder i hjemmet, så vil du hurtigt opdage at du får mere overskud og energi. Derved er det også let at holde gejsten oppe ved at træne forskelligt.

Det kan være forskellige former for yogastillinger, konditionstræning eller styrketræning. Uanset hvilket du vælger, er der en masse øvelser du kan lave og de vil alle sammen have en positiv indvirkning på din krop.

Træning i hjemmet

Træning i hjemmet er en af de bedste måder at tabe sig og få et godt kondital på. Det giver en god tidsbesparelse og er som nævnt også meget billigere end at købe udstyr til et fitnesscenter. Når du træner i hjemmet, er det også et stort plus at du har alt det udstyr du skal bruge samlet et sted.

Det er nemt at få et godt program derhjemme, og det kan jeg være med til at lave til dig. Der er utroligt mange øvelser man kan lave, og det afhænger helt af hvilket man ønsker at opnå. Uanset hvad dit mål er, kan jeg hjælpe med et skræddersyet hjemmetræningsprogram.