Case 16 – Anne 2 Vægttab


Anne

Hvordan startede det?

Jeg startede hos Casper fordi jeg havde set nogle af hans flotte resultater hos andre og så passede det rigtig fint da det ikke var ALT for langt væk fra hvor jeg bor. Jeg er en moden pige som var ved at nærme mig de 40 år og havde et mål om at tabe mig inden den store dag, og havde i den forbindelse trænet de foregående 18 mdr. I loop men uden resultater så noget måtte jeg gøre forkert og noget SKULLE der ske.

Anne's vægttab fra siden på 19 uger

Anne’s vægttab fra siden på 19 uger

Hvad har du opnået fysisk?

I mit forløb med Casper har jeg opnået vægttab, tabt cm samt reduceret fedt % Og ikke mindst lært hvordan man træner RIGTIGT. Jeg har fået en bedre kondi og som en bonus fået mere energi. Og pludselig har jeg også fået et gensyn med mine muskler som begynder at poppe op rundt omkring ( ved godt de har været der hele tiden, men nu er de igen ved at være synlige).

Hvordan har din træning været med casper? Og hvor ofte?

De første par gange vi trænede sammen skulle vi lige lære hinanden at kende, men det gik rimelig hurtigt og der gik ikke langt tid før vi ( syntes jeg ) havde en SUPER go Kemi og ping Pong I starten var det lidt underligt at ha’ en træner der er halvt så gammel som en selv, men det blev hurtigt manet til jorden fordi Casper har 100% styr på det hele og er go til at råde, vejlede og presse en. Casper er altid glad og engageret når vi træner. I starten trænede vi en gang om ugen men endte med to gange om ugen.

Anne's vægttab bagfra på 19 uger

Anne’s vægttab bagfra på 19 uger

Hvad har du opnået mentalt?

På det mentale har jeg fået meget mere styr på at træne selv da man VED hvilke maskiner der kan hvad og i hvilken sammenhæng de skal bruges. Så er jeg nok blevet “lidt”afhængig af at træne eller ihvertilfald følelsen man har bagefter. Så har jeg fået mere selvværd og glæde ved at være i min egen krop( selvom jeg ikke har nået mit slut mål endnu , hviler jeg mere i mig selv )men jeg fortsætter kampen.

Anne's vægttab forfra på 19 uger

Anne’s vægttab forfra på 19 uger

Hvad har du opnået gennem forløbet?

Jeg har også virkelig fundet ud af HVOR meget maden har at sige i forhold til vægttab og energi niveau Det sværeste for mig har været at prioritere MIG SELV og tiden for mig selv da jeg har en familie som jo også tager en del af ens tid, og jeg er typen der har mange jern i ilden ALTID, men med lidt planlægning så går det jo alligevel og så har jeg taget mange af mine gå ture i det fri så jeg kunne ha’ tid med børnene ( og hund)samtidig og ingen blev forsømt.

Vil du anbefale Casper til andre?

Jeg kan helt klart kun anbefale Casper til andre, men pas på man bliver afhængig. Jeg syntes det er lidt sørgeligt at jeg er færdig da jeg har nydt hver en time vi har haft sammen. Kan kun sige at alle burde ha’ en Casper.

Vil du se flere resultater? Så klik her.