Medicinbold


En medicinbold er en tung bold, der vil give dig en masse skub- og svingøvelser, som vil træne store dele af kroppen. Den kan benyttes til mange forskellige øvelser og det er primært din core og balance, som du vil kunne træne.

Guide & Test Af Medicinbolde

Slam Ball 3 kg / Medicinbold 3 kg

Dette er en slam ball og medicinbold, som vejer 3 kg. Den kan langt de fleste træne med, og er en god begynder vægt. Kvaliteten er rigtig god i forhold til prisen.

Fra 109 kr.

Slam Ball 5 kg / Medicinbold 5 kg

Her får du samme brand, kvalitet som den til 3 kg, den vejer bare 5 kg i stedet og koster derfor lidt mere.

Fra 129 kr.

TITAN LIFE Gym Slam Ball 5kg

Titan er en af de kendte mærker i fitness, og træningsudstyr og her får du en 5 kg bold, i en god kvalitet.

Fra 244 kr.

American Barbell 5 kg Medicinbold

Dette er en af de mærker som koster lidt mere, men også er kendt for rigtig god kvalitet. Dog koster den en del mere.

Fra 1200 kr.

Forhandler af medicinbolde

Her finder du 3 hjemmesider som sælger medicinbolde til en god pris. Der findes mange hjemmesider, men dette er tre danske hjemmesider som er fantastiske, og har en god kvalitet.

Medicinbold Læder

Der findes to former for medicinbolde. Rage balls – de benyttes ofte til crossfit og er fremstillet i kraftig vinyl som giver et bedre greb. Slammer balls – den ”bouncer” ikke, når den kastes i jorden og den er også ideel til mange crossfitøvelser. Er du i tvivl om hvilken en du skal vælge, så kan du bare kontakte mig, så vil jeg gerne hjælpe dig.

Medicinbolde findes i flere forskellige materialer. Du kan bl.a. få den i læder. Det er et kraftigt materiale, der gør at grebet om bolden er nemt og skridsikkert. Det er god træning for hele din krop og du kan få trænet din koordination, fleksibilitet og styrke.

Medicinbold 5 kg

En medicinbold på 5 kg vil være et godt begynderredskab, da du både kan bruge den som styrke, men også have fokus på en masse god tekniktræning. De kan både bruges indenfor og udendørs. Er du nybegynder er det især vigtigt at du er opmærksom på vægten, så du undgår overbelastningsskader. Find en masse træningsudstyr her.

medicinbold

Køb Medicinbold

En medicinbold er kendetegnet ved at den ikke har det her ”bounce”. Den vil altså ikke hoppe tilbage, når du har kastet den ned i jorden. De er gode til hjemmetræning og findes i mange udgaver og størrelser. Der er også rigtig mange gode og effektive øvelser, uanset om du er nybegynder eller øvet. En medicinbold og nogle gode øvelser, vil du nemt kunne træne hele kroppen.

Billig medicinbold

Medicinbolde findes i mange størrelser, former og prisklasse. Søger du stadig god kvalitet, men til billige penge, kan du gå efter Titan Box Slammerball eller MD Slammerball. Du skal dog vælge den medicinbold, der passer til dig og dit behov og finde den vægt du kan håndtere.