Casper Hessellund | Personlig Træner Online


Jeg Casper Hessellund personlig træner ønsker at beskæftige mig med at hjælpe mennesker mod et bedre liv. Alle starter et sted, og jeg er der fra start til at hjælpe dig, om målet er vægttab, livsstilændring eller øget muskelmasse. Jeg er den perfekte træner for dig, hvis du søger resultater med forbedret sundhed, selvtillid og motivation.

UDDANNELSER OG CERTIFICERINGER

 • Certificeret Kostvejleder (2013)
 • EHFA Certificeret Fitness Instruktør (2014)
 • European Register of Exercise Professionals Level 3 (2014)
 • EREPS og EHFA Certificeret Personlig træner (2014)
 • European Register of Exercise Professionals Level 4 (2014)
 • Poliquin BioSignature Practitioner Level 1 (2015)
 • 6 måneder Mentorship hos Peter Bendtsen (fra 29 Maj 2015 til 1 December 2015)
 • Precision Nutrition Level 1 Coaching Certification (2015)
 • Precision Nutrion Level 1 in Exercise Nutrtion (2015)
 • Poliquin International Certification Program Level 1 Strength Coach (9-13 november – 2015)
 • Poliquin International Certification Program Level 2 Strength Coach (9-13 november – 2015
 • Detoxification: A Whole Body Approach – Online Course Poliquin Group / James LaValle (08/12-2015)
 • Gut Health for Optimal Metabolic Performance – Online Course Poliquin Group / James LaValle (12/12-2015)
 • Poliquin Foundations Of Periodization & Program Design – Online Course Poliquin Group / Jess Banda (15/12-2015)

ANDRE KURSER, WORKSHOP OG SEMINAR

 • Hypertrofi Bootcamp – Performance Gym (2014)
 • Succes Som Personlig Træner (2014)
 • Layne Norton Seminar – Fat Loss and Hypertrofi (9 og 10 Maj 2015)
 • Mobilitet og release workshop hos Casper Jespersen og Rasmus Thorø (24/10-15)
 • Vægtløftning og Gymnastik Workshop Level 1 – Underviser
  Rasmus Thorø og Chris Gregersen (13/02-2016)
 • Vægtløftning og Gymnastik Workshop Level 2 – Underviser
  Rasmus Thorø og Chris Gregersen (14/02-2016)
 • Certificeret helse- og sportsmassør – AtWorks (November 2016)
Casper Hessellund Online Træningsforløb

Ja

Jeg er personlig træner vejle, jeg bor i Vejle og hjælper dig med personlig træning i Vejle eller omegn. Søger du online træningsforløb, så tilbyder jeg også dette med stor succes. Jeg har efterhånden hjulpet utrolig mange med at opnå deres mål, og er sikker på jeg også kan hjælpe dig. Jeg har kompetencerne, erfaringen og uddannelserne, til at dit forløb hos mig bliver gjort på en professionel måde. Ingen er ens, og jeg hjælper ikke to på den samme måde, alt hvad jeg foretager mig er personligt og tilpasset den enkelte.

Personlig Træner Online – Opnå resultater

Som du nok allerede ved er jeg personlig træner og tilbyder online forløb. Vil du opnå resultater med din træning, så er jeg den rette træner til at hjælpe dig.

Der er mange måder at opnå sine mål på, og jeg kan helt klart hjælpe dig på vej, eller helt i mål. Når vi ikke i mål, får du redskaberne til at kunne klare dig selv. Ingen kan være i et forløb resten af deres liv, og du vil hos mig lære hvordan du kan klare dig selv. Når jeg skriver klare dig selv, så mener jeg hvordan du kan komme opnå flere mål i livet indenfor træning. Det er vigtigt for mig som træner du lærer noget i et forløb hos mig, og ved hvorfor vi gør tingene som vi gør.

Det er lige meget om det er kosten eller træningen, uanset hvad skal du lære og vide hvorfor vi gør som vi gør for at du kan komme tættere på dit mål. For igen, du skal kunne klare dig selv i fremtiden og vil du gerne kunne det, så er jeg den rette personlig træner for dig. Klik på resultater, for at se nogle af de resultater mine klienter har opnået med mig. Du kan læse mere om de unikke faciliteter du kan træne i hos mig lige her.