Bedste Mælkesyrebakterier


Mælkesyrebakterier også kaldt probiotika, det er mikroorganismer som er levende og kan ændre den flora du har i tarmen. Tarmen er kilden til mange gode ting og dårlige ting, det er derfor det er vigtigt at have tiltrækkeligt probiotika, da det kan modvirke diarré og mange andre sygdomme, men det er ikke bevist at det kan helbrede dig for sygedomme. Jeg har selv taget det de sidste mange år, og indholdet i denne form for kosttilskud er vigtigere end nogen anden, derfor har jeg lavet en test og guide til hvad du bør vælge nedenunder.

Testvinder i bedste mælkesyrebakterier – Udo’s Choice (60 kapsler)

Udo’s Choice er den klare vinder af testen, de har et enormt godt indhold, og et godt mix af de forskellige mælkesyrebakterier, samt en god mængde. Så vil du have det bedste, til en fornuftig pris, så skal du vælge denne.

Fra: 209 kr.

Den gode til prisen – Biosym Symbioflor+ (180 kapsler)

Dette er et fornuftigt produkt til prisen som har et godt indhold, god kvalitet og et godt starter produkt hvis du vil i gang med at indtage mælkesyrebakterier.

Fra: 169 kr.

Den billigste – Livol Mælkesyrebakterier (30 kapsler)

Er du på udkig efter den billigste som har et ganske fint indhold, så er det denne du bør købe.

Fra: 127 kr.

Den dyreste – Puori (PurePharma) Synbiotics SB3 (30 kapsler)

Puori er kendt for enorm høj kvalitet, og bruger de bedste ingredienser, så vil du have det dyreste, men også det bedste skal du vælge denne.

Fra: 266 kr.

Det er uden tvivl Cultura og A38 som indeholder flest mælkesyrebakterier når det kommer til mælkeprodukter. 

Det er helt klart min anbefaling du tager dine mælkesyrebakterier til dine måltider. Det kan både være morgenmad, frokost og aftensmad, hvornår er helt lige meget.

Ja det kan man sagtens, og det er også helt klart ved det jeg personligt har mærket det bedste virkning. 

Bedste probiotika

Bedste probiotika er ved at indtage en masse forskellige i stedet for blot få, for det er ofte kombinationen der gør at det er det bedste probiotika du kan få. Der er nemlig mange forskellige former for probiotika, og det er vigtigt at få de forskellige hvis du vil have en optimal tarmflora. Jeg personligt har kun hørt om personer som har haft en positiv indvirkning ved at begynde at tage mælkesyrebakterier eller probiotika. På min egen krop, har jeg også kun oplevet positive ting, generelt har jeg bare mindre problemer med maven, fået mere energi og jeg sover bedre. Det ved jeg også at flere af mine klienter som er begyndt at tage det bedste mælkesyrebakterier, så jeg vil give det et forsøg hvis jeg var dig.

Probiotika bedst i test

Probiotika bedst i test finder du længere oppe, hvor jeg har fundet fire af de bedste mælkesyrebakterier i forskellige prisklasser, som også er af forskellig kvalitet. Vinderen er Super 8 Udo’s Choice, som også er den jeg selv tager hver dag. Testen her er med til at hjælpe dig, men også flere af mine klienter med at vælge de bedste mælkesyrebakterier til prisen. Det kan være svært at finde frem til hvad man skal vælge, og hvorfor, da det er svært at finde ud af det, hvis ikke man selv ved noget om denne form for kosttilskud.

Mælkesyrebakterier bedst i test

Mælkesyrebakterier bedst i test, er det samme som probiotika, og du finder testvinderen ved at rulle op i toppen. Vinderen er Udo’s Choice, og det er også den jeg selv tager i dag, med rigtig gode resultater. Så har du ikke prøvet at tage det bedste mælkesyrebakterier endnu, så vil jeg helt klart anbefale det. Der er mange forskellige brands og mærker, og det kan være svært at komme frem til hvilket man skal købe, derfor har jeg lavet ovenstående til dig, så du nemt kan vælge.

bedste mælkesyrebakterier

Hvilke mælkesyrebakterier er bedst

Hvilke mælkesyrebakterier er bedst er et spørgsmål jeg har fået fra flere af mine klienter, da de ved hvilke kosttilskud jeg tager og hvorfor. Så for at gøre det hele nemmere har jeg lavet ovenstående guide og anbefaling, så det er nemmere for både dig og mine klienter at vælge det rigtige. Det er et dyrt kosttilskud, så det er træls at spilde penge på noget der er ikke er pengene værd, eller ikke er som forventet.

De bedste mælkesyrebakterier

De bedste mælkesyrebakterier eller probiotika, er en kapsel eller pille, som indeholder mange forskellige former for mælkesyrebakterier, så man får et godt mix af det nødvendige. Det er lige som en vitaminpille, der er mange forskellige former for vitaminer og mineraler i, og det er ikke godt at kun få en af dem, men det er en kombination af de forskellige vitaminer og mineraler der er godt.

Er du på udkig efter andet kosttilskud har lavet en guide til disse, blot klik på den blå tekst, så kommer du til min guide: