Case 26 – Prasath Vægttab


Prasath Vægttab

Hvordan startede det?

Jeg havde længe overvejet at tabe mig, og tage på i muskelmasse. Med andre ord ville jeg gerne være ‘fit’ på en sund måde. Men jeg har manglet en person til at skubbe mig igang. Det var så her jeg stødte på Caspers hjemmeside og kontaktede ham.

Prasath's vægttab fra siden på 9 uger

Prasath’s vægttab fra siden på 9 uger

Hvad har du opnået fysisk?

Jeg har længe drømt om at få en markeret krop gennem kost og træning. Jeg føler, at jeg har mere overskud og energi i min dagligdag. Jeg føler mig stærk.

Prasath's vægttab bagfra på 9 uger

Prasath’s vægttab bagfra på 9 uger

Hvordan har din træning været med Casper?

Første gang jeg mødte Casper, havde han gjort alt klar med hensyn til kostplan og træningsprogram. Det eneste krav han stillede var, at jeg skulle give mig 100 procent. Casper er god til at lytte til mine behov og mål og har fået det bedste ud af mig. Han er god til at skubbe mig igang.

Prasath's vægttab forfra på 9 uger

Prasath’s vægttab forfra på 9 uger

Hvad har du opnået mentalt?

Jeg føler, at jeg har mere overskud og positiv. Jeg er rigtig tilfreds med min krop.

Prasath's vægttab fra siden på 9 uger

Prasath’s vægttab fra siden på 9 uger

Vil du anbefale Casper til andre?

Ja, det vil jeg helt sikkert. Casper er god til at lytte og er målbevidst. Han er god til at hjælpe en igang indtil man opnår sit mål.

Vil du se flere resultater? Så klik her.