Sjippetov


Træning med et sjippetov kræver udholdenhed, teknik og styrke. Og i boksning er det en fast del af deres træning. Du opnår hurtigt en meget høj intensitet og behøver derfor ikke træne længe af gangen med et sjippetov.

Guide & Test Af Sjippetov

Tunturi Wire Jump rope / Sjippetov

Her får du et godt sjippetov til kun 95 kr. og det er i stålwire, med gummi omkring. En rigtig god en, hvis du spørg mig.

Fra 95 kr.

cPro9 Crossfit Sjippetov

Her får du en der koster lidt mere, dog er kvaliteten også lidt bedre. Dette er en hvor du kan klippe den ind så den passer til dig.

Fra 139 kr.

cPro9 Speed Rope Sjippetov Sort

Her får du et rigtig billigt sjippetov som koster 49 kr. og er et fint begynder tov.

Fra 49 kr.

Sjippetov til funktionel træning

Dette er også af en god kvalitet til prisen, lidt billigere end den der koster mest i testen. 

Fra 99 kr.

Forhandler af sjippetov

Et sjippetov er et fantastisk redskab og udstyr til træning, og nedenunder finder du 3 fantastiske danske hjemmesider, hvor du kan købe det. Det eneste du skal gøre er at klikke på deres logoer for at se deres udvalg.

Speedrope

Et speedrope har dobbeltkuglelejer, så du kan svinge med en sikker og konsekvent fart. Derved opnår du den bedste træning uden besvær med sjippetovet. Det er et slidstærkt sjippetov, som både kan holde til dobble og tripple spins. Det er lavet af en aluwire, der er pakket ind i et tyndt stærkt lag gummi. Aluwiren gør sjippetovet tungt og stærkt nok til at kunne skære igennem luften og samtidig være enormt tyndt og let.

Sjippetov træning

Med et sjippetov til din træning, vil du hurtig kunne mærke sveden på din pande og pulsen stiger. Der findes forskellige variationer inden for sjipning og det kan føles som en leg. Der findes adskillige træningsprogrammer, så du kan komme i gang med din sjippetræning.

Sjippetov Crossfit

Crossfit er sjippetov brugt rigtig meget. Det er en effektiv træningsform, som vil aktivere store dele af kroppen. Sjippetovet består af en stålwire, så det er lettere at kunne lave de såkaldte dobble unders. Find og køb meget andet træningsudstyr her.

Sjippetov

Crossfit sjippetov

Du vil kunne komme i form med en kort og effektiv træning. Sjippetovet fylder heller ikke meget og du kan nemt have det med på ferien eller have det i tasken. Vil du gerne have hjælp til at vælge det rette sjippetov, så er du velkommen til at kontakte mig.

Sjippetov er et kendt redskab inden for crossfit verden. Og det ses til rigtig mange konkurrencer. Crossfit sjippetov indeholder en stålwire, så man derved kan få mere fart på, så øvelsen bliver lavet hurtigere. Dog kan det godt gøre rigtig ondt at blive ramt af det, hvis man laver en fejl.

Trænings Sjippetov

Der findes trænings sjippetov til både nybegynder og til de øvede. Er du ny i det, vil det være en god ide at vælge et let sjippetov – med en stofsnor. Så kan du styre det og det vil ikke slå hårdt, hvis du laver fejl.

Er du en af de øvede i det, kan vi anbefale et sjippetov med en wire. Så får du mulighed for at få højere fart og lave flere øvelser.

Køb sjippetov

Med et godt sjippetov opnår du en hurtig, sjov og effektiv træning, hvor du både arbejder med din kondition, koordination, fodarbejde og balance. Det er en meget nem træningsform, som er lige at gå til. Du vil kunne finde mange forskellige typer af sjippetov, så der vil være mulighed for at kunne købe et. Du skal blot finde det som passer til dig og dit træningsbehov.