Træningsprogram


Leder du efter det perfekte træningsprogram til lige netop dig og dine mål? Jamen så er du landet det helt rigtige sted, jeg laver kun skræddersyet træningsprogrammer. Det betyder at det træningsprogram du ville få fra mig, er tilpasset dit nuværende niveau, dine mål, dine ønsker og meget mere. Inden du får dit træningsprogram, er der nogle spørgsmål du skal svare på, disse bliver sendt på mail og udfra dine svar bliver programmet tilpasset. Prisen for et træningsprogram som er personligt lavet til dig koster kun 500 kr. Ønsker du tilhørende kostplan koster det kun 900 kr. i alt.

Se videoen nedenunder for at høre mere, og du kan se priserne for træningsprogrammer og kostplan under videoen.

Køb og mix 1, 2, 3, 4 eller flere stk. programmer som kostplan eller træningsprogram.

Når du køber et program, enten kostplan eller træningsprogram får du:

 • Individuel kostplan
 • Individuelt træningsprogram
 • Adgang til øvelsesvejledning på +100 træningsøvelser

Resultat hvis du følger programmet(erne):

 • Lavere fedtprocent
 • Størrer muskler
 • Flottere krop
 • Bliver stærkere
 • Mindre fedtmasse
 • Du lærer en masse du kan bruge fremover
 • Din sundhed forbedres
 • Du får mere energi

Pris for program(er):

 • 500 kr. for 1 stk.
 • 900 kr. for 2 stk.
 • 1.200 kr. for 3 stk.
 • 1.500 kr. for 4 stk.
 • Ved køb af mere end 4 stk. aftales prisen pr. mail eller telefon

  Dit navn (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Dit telefonnummer (skal udfyldes)

  Din besked

  Min anbefaling til valg af træningsprogram hvis du kan træne 3 gange i ugen, er at du burde vælge fullbody program, kan du i stedet træne 4-6 gange i ugen, vil jeg anbefale et 2 split program. 

  Det er det træningsprogram du kan lide at udføre, og formår at udføre. Der er intet magisk program som skaber de bedste resultater for alle. Det bedste træningsprogram er tilpasset og skræddersyet til den enkelte.

  Der er ingen træning som er den bedste, det er ofte en kombination af flere ting som er det bedste. En kombination af styrketræning, konditræning og smidighedstræning er ofte det helt perfekte. Dog er det de færreste som har tid til at lave det hele, og det er her hvor et skræddersyet træningsprogram kan skabe en rigtig god værdi.

  Træningsprogram kvinder

  Jeg laver træningsprogrammer til både kvinder og mænd, uanset alder, niveau, vægt og mål. Det unikke er du vil opleve du er i centrum og alt er skræddersyet til dig. Du får ikke bare et program som alle andre, og dermed vil det også være mere interessant at træne da det er målrettet til dig og dine mål.

  Ja man kan finde en del gratis træningsprogrammer på nettet, men ingen af disse er tilpasset individuelt til dig, og dermed vil chancen for resultater og succes være små. Dog kan du købe et skræddersyet træningsprogram med 24 timer til 48 timers levering hos mig, som er tilpasset til dig.

  Træningsprogram vægttab

  Uanset om dit mål er at opnå vægttab, en livsstilsændring eller blot få noget motion, så kan jeg lave det perfekte program til dig. Du vil aldrig opleve at træning bliver en sur pligt, og man har altid en fantastisk følelse i kroppen efter en træning.

  Du vil opleve at det er et mix af både styrketræning og cardio. Ønsker du decideret løbeprogram, cykel eller andet er det også noget jeg kan hjælpe med. Som sagt vil programmerne bliver tilpasset dine mål, behov og ønsker. Så foretrækker du mere styrketræning, vil der helt klart være mere af dette i dit program.

  Træningsprogram fitness

  Ønsker du et program til fitness, så er det nemmest hvis du sender mig en oversigt/billeder af maskiner du har. Men ofte er det intet problem af træne de programmer jeg laver, i alle centre. Du kommer til at kunne lave de træningsprogrammer jeg laver til dig, de fleste steder.

  Hvor ofte du ønsker at træner og hvor meget, er også noget du kan definere, og dermed laver jeg som hele tiden nævnt et træningsprogram der er 100% skræddersyet og tilpasset til dig. Det er lige meget hvilket fitness center du er i, så skal jeg nok få lavet det bedste program til dig.

  træningsprogram

  Træningsprogram hjemme

  Mangler du et program til derhjemme, er det også noget jeg sagtens kan klare. Det er ligesom alt ovenstående, noget jeg laver personligt til dig. Så har du en TRX du vil køre med, så kan jeg lave et program dertil. Har du nogle vægte og stænger, så kan jeg lave et program til det.

  Men har du ingenting, jamen så betyder det ikke at du ikke kan lave noget, jeg vil stadig kunne lave et program til dig som intet udstyr har. Man kan komme rigtig langt med kropvægt træning og der er utrolig mange muligheder.

  Træningsprogram styrketræning

  Et program til styrketræning, er også noget jeg kan lave til dig. Det kan være det bare er almindelig styrketræning, eller du ønsker at øge din styrke gennem træning. Det er forskellige måder at træne på, og uanset målet, så skal det være skræddersyet og tilpasset til dig. Ellers vil du ikke opleve fremgang.

  Du vil aldrig opleve det bliver kedeligt, for jeg kan uden tvivl udfordre dig med din træning gennem et nyt skræddersyet program. Du vil være planlagt progression og hvordan du skal udvikle dig i dit program, samt hvad du skal og bør gøre.

  Træningsprogram nybegynder

  Er du nybegynder, så frygt ikke! Jeg kan lave et program som kan trænes af personer uden erfaring. Jeg har været personlig træner i over 5 år, og har erfaring i at træne både nogen uden erfaring og personer med mange års erfaring.

  Så jeg skal nok lave det perfekte program til dig, uanset dit niveau, mål og ønsker. Når du er helt ny, vil du også opleve at træningen bliver simpel, overskuelig og nem. Det betyder ikke at træningen ikke er hård, og du ikke vil blive udfordret. Men det vil blive tilpasset så du kan køre det.55

  Træningsprogram