Wall Ball


Wall ball kan anvendes til crossfit og funktionel træning. Bolden har samme størrelse, men findes i forskellige vægtklasser. Boldene har gode syninger og er ekstra hårdfør, så den har optimal holdbarhed.

Guide & Test Af Wall Balls

Abilica Wall Ball 5kg

Her får du en af god kvalitet, dog koster den mere end de andre i testen. Denne vejer 5 kg, men der er også mulighed for at vælge 10 kg for 1.299 kr.

Fra 999 kr.

Tunturi Wall Ball 6 kg

Her får du en 6 kg blod til en rigtig god pris, nemlig kun 399 kr.

Fra 399 kr.

Tunturi Wall Ball 8 kg

Dette er samme brand som 6 kg bolden, og derfor er kvaliteten tilsvarende, dog koster den lidt mere fordi den vejer lidt mere nemlig 8 kg.

Fra 449 kr.

Tunturi Wall Ball 10 kg

Her er den tunge bold, den vejer 10 kg, og er er af samme brand som 6 og 8 kilo bolden.

Fra 499 kr.

Forhandler af wall balls

Vil du købe en wall ball til derhjemme, til fitness centeret eller til noget helt tredje, så skal du blot klikke på logerne nedenunder, og så vil du komme til 3 fantastiske danske webshops, som sælger dem til dig i et stort udvalg.

Wall ball 9 kg

Alle kan få glæde af wall balls og det er et godt redskab til at få noget effektiv motion. Du kan finde wall balls lige fra 3 kg til 12 kg. Wall ball øvelse er rigtig god til alle kroppens største muskler og du vil opbygge og forbedre din balanceevne, eksplosive kraft, muskelopbygning i core og i arme og ben også øge din fedtforbrænding. Vil du gerne have hjælp fra mig til at vælge den rette, så er du velkommen til at kontakte mig.

Wall Ball er en stor bold, man kan bruge til mange træningsøvelser. Der er intet ”bounce” i en wall ball og den lægger sig dødt, hvis du kaster den mod jorden. Det gør den rigtig god til at kaste bolden op mod væggen i en squat. En 9 kg wall ball kan du skaffe dig, hvis du har prøvet dem før og har erfaring med træning og vægt.

Wall ball 6 kg

WallBall har alle den samme størrelse, men findes i forskellige vægtklasser. En 6 kg kan bruges, lige meget om du har trænet i mange år eller du blot vil i gang med at træne. De har en god stabilitet og vil give dig styrke, udholdenhed og en god balance.

Wall ball 3 kg

Vil du i gang med at træne og er stødt på wall balls, så vil en 3 kg bold være en rigtig god start til dig. Bolden hopper ikke og ved kast mod en væg eller på jorden, vil den blot blive liggende. En god bold, til at komme i gang og få indøvet teknik, inden du stiger i vægt. Du kan finde en masse andet træningsudstyr her.

Wall ball

Wall ball 5 kg

En wallball 5 kg er et godt redskab til funktionel træning og crossfit. De er holdbare og enhver kan træne med sådan en bold, da der findes mange øvelser. Wall ball er velegnet til træning af mange forskellige muskelgrupper – lårmuskler, leg, skuldre, triceps og mavemuskler.

Wall ball 4 kg

En 4 kg wallball kan du bruge til cardio, fitness og koordinations træning. De er holdbare og kan tåle rigtig mange kast mod væg og gulv. De har et super godt greb, som gør at du ikke taber den. Med en wallball kan du træne en bred vifte af muskelgrupper og der findes rigtig mange øvelser, hvor bolden indgår.

Wall ball 12 kg

Med en 12 kg wallball får du en tung bold, som nok er mest velegnet til erfarne atleter. Den er velegnet til styrke, og mavetræning, hastighed og reaktions træning. Bolden er utrolig formstabil og robust også er de lavet af et materiale, som giver et ekstra godt greb. Desuden kan den også tåle nogle tæsk, uden at den går i stykker.