Case 31 – Mette Livsstilsændring


Mette Livsstilsændring

Hvordan startede det?

Jeg så en af mine venner havde liket et opslag, fra Casper på facebook, med nogle flotte vægttabs resultater. Så tænkte jeg at det var lige noget for mig, da jeg havde brug for en til at holde mig til ilden, indtil at jeg kom ordentligt igang. Hvilket han gjorde!

Livsstilsændring

Livsstilsændring

Hvad har du opnået fysisk?

Jeg er rent faktisk kommet i form, hvilket jeg har villet længe. Nu kan jeg ikke lade være med at besøge trænningscentret, 3-5 gange om ugen.

Livsstilsændring

Livsstilsændring

Hvordan har din træning været med Casper?

Det har været sjovt og hårdt. En joke her og der hjælper med at holde humøret oppe. Jeg trænnede med Casper to gange om ugen, hvilket var en super god måde at komme igang på. Jeg blev holdt til ilden, og blev presset hver gang jeg mødte op i trænningscentret. Når jeg forlod centret, var jeg super smadret men også vildt tilfreds. Jeg ville aldrig være kommet i gang, hvis ikke jeg havde haft Casper til at presse mig samt holde øje med mig.

Livsstilsændring

Livsstilsændring

Hvad har du opnået mentalt?

Jeg har fået en sundere tilgang til hverdagen. Jeg er blevet gladere og har fået meget mere overskud. Jeg er blevet så glad for at træne, at jeg slet ikke kan lade være.

Har du opnået andet gennem forløbet?

Jeg har genfundet mit selvværd, og jeg kan passe tøj i normale størrelser.

Livsstilsændring

Livsstilsændring

Vil du anbefale Casper til andre?

Jeg vil helt sikker anbefalde Casper til andre, da jeg har fået så meget ud af det selv. Casper er super flink og en fantastisk træner, som ved hvad han laver.

Vil du se flere resultater? Så klik her.