Case 22 – Anne 3 Vægttab


Anne Vægttab

Hvordan startede det?

Jeg har gået rundt utroligt længe og været ked af mit udseende. Det ødelagde meget for mig, da jeg gik og var usikker på mig selv. Jeg synes ikke, tøjet sad pænt på min krop, og jeg kunne ikke lide, hvad jeg så, når jeg kiggede mig selv i spejlet. Jeg gik meget i byen, spiste alt det forkerte og var i underskud i forhold til vitaminer. Derudover var jeg ofte sur – mest af alt, fordi jeg var træt af mig selv og mine dårlige vaner, og jeg havde det med at lade det gå ud over andre.

På trods af et par måneder med træning inden jeg startede mit forløb hos Casper, kunne jeg ikke se de resultater, jeg ønskede. Det begyndte efterhånden at gå op for mig, at jeg aldrig selv ville finde ud af, hvad jeg gjorde forkert I forhold til træning og kost og valgte derfor at henvende mig til Casper.

Derudover vidste jeg, at det kunne være en fordel for mig at skulle rapportere til ham hver uge, da jeg på den måde ville have lettere ved at overholde min kost og træning. Jeg fik en ide om at jeg ville opnå det vægttab jeg ønskede, da Casper virkede utrolig kompetent.

Jeg var utrolig skeptisk i starten, da det for mig var mange penge på baggrund af, at jeg ikke på forhånd kunne vide, hvilket resultat der ville komme ud af mit online forløb. Han tog sig rigtig god tid til at sætte mig ind i, hvordan forløbet ville foregå, og om mine forventninger var realistiske, så jeg derudfra kunne vurdere om forløbet var noget for mig.

Da jeg havde takket ja til onlineforløb af 8 uger, modtog jeg en kostplan og en træningsplan. Han var utroligt godt til at besvare mine spørgsmål omkring disse planer og guide mig, så jeg vidste, om jeg gjorde det rigtige. Derudover havde jeg forventet at modtage en kostplan, der var kedelig og svær at leve efter, men heldigvis var det nemt at lave lækker mad ud fra den, og jeg spiste dobbelt så meget, som jeg gjorde, inden jeg startede forløbet.

Jeg fik også af vide, hvilke kosttilskud jeg skulle spise i dagligdagen, hvilket har været med til, at jeg i dag står tidligt op, kan holde mig vågen og være frisk til sent på aftenen.

Anne vægttab fra siden – 8 uger online forløb

Anne vægttab fra siden – 8 uger online forløb

Hvad har du opnået fysisk?

Blot efter en uge i forløbet kunne jeg allerede se forandringerne på min krop. Jeg smed 2 kilo i første uge, og jeg kunne så småt begynde at mærke, at jeg fik mere styrke i kroppen af træningen. Efter mit forløb i dag har jeg tabt mig utroligt meget. Jeg har opbygget en masse muskler og er stadig fascineret, hver gang jeg går ned i træningscenteret og kan se, hvad jeg kan præstere i forhold til, hvad jeg kunne, da mit forløb startede. Min kondition er også blevet meget bedre, og jeg nyder at være i træningscenteret nu og laver både styrketræning og cardio.

Anne vægttab forfra – 8 uger online forløb

Anne vægttab forfra – 8 uger online forløb

Hvad har du opnået mentalt?

I dag er jeg blevet et helt andet menneske. Jeg er blevet en energifyldt og glad kvinde med overskud i hverdagen. Jeg har ikke længere et problem med at gå ned i fitness centeret. I starten havde jeg på ingen måde lyst, fordi jeg ikke anede, hvad jeg gjorde, og fordi jeg følte, at alle øjne hvilede på mig. Det var ubehageligt, og jeg var ude af min comfort zone. Nu elsker jeg at være dernede og bruger gerne flere timer på træningen, hvis tiden er til det. Jeg har fået mere selvtillid, hvilket også er noget min kæreste mærker og sætter pris på. Jeg har lyst til at komme ud og kan kigge mig selv i spejlet, hvor jeg nu kan lide, hvad jeg ser. Det giver mig et smil på læben at vågne om morgenen, være fuld af overskud og kunne se de forandringer, der er sket i min hverdag på baggrund af dette forløb.

Anne vægttab bagfra – 8 uger online forløb

Anne vægttab bagfra – 8 uger online forløb

Har du opnået andet gennem forløbet?

Det, der betyder mest for mig i dag, er, at jeg har opnået det vægttabt, jeg ønskede på blot 8 uger samtidigt med, at jeg har fået mere overskud i hverdagen. Jeg er glad for mig selv nu og kan tage en bikini eller en sommerkjole på uden at være flov over mig selv. Forløbet har været en kæmpe hjælp for mig. Det har hjulpet mig med at overholde min kur, og jeg har fået en masse viden om både kost og træning. Jeg er nu i stand til selv at se på, hvad jeg kan indtage, som er godt for mig, og på, hvordan jeg skal træne. Jeg har lyst til at træne nu og leve en sundere livsstil med knap så mange byture. Det betyder dog ikke, at mit liv er blevet kedeligere. Derudover er jeg da også faldet igennem et par gange til en fødselsdag eller lignende, men det har bare været vigtigt for mig at forsøge at overholde livsstilen mest muligt for min egen skyld. Jeg har givet den 100% og trænet 4-5 gange i ugen. Det er vigtigt, at man husker på, at man godt kan få hjælp af andre, ligesom jeg valgte at få hjælp af Casper, men man skal samtidig huske, at man selv har ansvaret for, at der sket noget, og at man kun snyder sig selv, hvis man ikke overholder sin nye livsstil.

Anne vægttab fra siden – 8 uger online forløb

Anne vægttab fra siden – 8 uger online forløb

Vil du anbefale Casper til andre?

Jeg vil helt klart anbefale Casper som personlig træner eller online coach til andre, da han er utrolig nem at arbejde sammen med. Han hjælper og holder øje med, at man gør tingene rigtigt, og har i mit tilfælde været utrolig god til at imødekomme mine ønsker i forhold til min kost og hjulpet mig med ændringer i min træningsplan i forbindelse med nogle skader, jeg har.

Det er dejligt med en træner, der ønsker det bedste for sine klienter, og hvis du sidder derhjemme og ikke føler, at du kommer nogle vegne og er ked af, hvordan du lever og ser ud, så synes jeg helt klart, at du skal købe et forløb hos Casper, så du kan få ændret dine dårlige vaner. Jeg er i hvert fald virkelig glad for, at jeg indså, at jeg havde brug for hjælp til vægttab, og derfor kontaktede ham!

Jeg valgte at tage en chance og købe et forløb hos Casper, så jeg kunne blive glad igen.

Vil du se flere resultater? Så klik her.