Cases | Vægttab | Muskelmasse øgning


Case 1 A: Camilla – Vægttab

Camillas Vægttab på 12 uger

Camillas Vægttab – 12 uger m. personlig træning

Jeg er blevet klogere i forhold til træning og kost. Jeg ved mere om hvordan man styrketræner og hvilken kost der er bedst for en. Casper er god til at give sin viden videre og svarer altid på de spørgsmål man har! Jeg har fået så mange nye informationer om træning, vægttab osv. så jeg føler mig mere sikker når jeg træner alene. Tab dig i vægt på den sunde måde. Jeg føler mig også mere motiveret til selv at træne, da jeg kan se at det gør en stor forskel ved ens fysiske og psykiske tilstand. Læs mere…

Case 1 B: Camilla – Vægttab

Camillas vægttab på 12 uger m. personlig træning

Camillas vægttab – 12 uger m. personlig træning

Efter de første 12 uger med Casper med 2x træning i ugen, blev jeg mere bidt af træningen med ham og valgte derfor at forlænge med endnu 12 uger, med 3 x træning i ugen. De første 12 uger med Casper, skabte store resultater som jeg er meget glad for og ville se hvad endnu 12 uger ville give af resultat. Vi fortsatte efter de første 12 uger, dog med nye billeder og med en BioSignature måling. Ud over det, aftalte vi at jeg ville få undervisning 1 gang i ugen, i stedet for en træning, da jeg gerne ville vide mere om kosten og styrketræning, hvilket jeg synes var rigtig fedt. Læs mere…

Case 2 A: Jacob – Vægttab

Jacobs resultat på 12 uger m. personlig træning

Jacobs vægttab – 12 uger m. personlig træning

Jeg har fået en bedre indsigt til hvad jeg spiser og så har jeg fået lagt min kost totalt om og spiser næsten ikke søde sager mere. Udover dette har jeg opnået et vægttab, jeg ikke troede var muligt på 12 uger. Jeg har også fundet ud af at, kroppen fungere bedre nu end da jeg startede. Læs mere…

Case 2 B: Jacob – Muskeløgning

Jacobs resultat - 24 uger m. personlig træning

Jacobs resultat – 24 uger m. personlig træning

De resultater vi har opnået, har jeg ikke selv været i stand opnå alene. Min viden omkring træning og kost er bare ikke god nok. Helt sikkert jeg vil anbefale Casper til andre. Og har også anbefalet Casper til andre. Skal da også have 12 uger mere, bare for at se hvordan det kan se ud. Læs mere…

Case 3: Kristina – Vægttab

Kristina vægttab 8 uger online

Kristina vægttab – 8 uger online

Jeg søgte efter en personlig træner for at tabe nogle kilo og sænke sin fedtprocent. Mit valg faldt på Casper Hessellund. Før Kristina startede hos mig, trænede hun ugentlig 3 timer i ugen og fulgte ikke nogen kostplan. Vi startede ud med at træne 4 gange i ugen og så fulgte hun kostplanen 100%. Læs mere…

Case 4: Lars – Vægttab

12 ugers forskel bagfra

Lars vægttab – 12 uger m. personlig træning

”Åh nej, den passer mig ikke”. Jeg havde pakket skijakken og alt det andet udstyr hurtigt ned i kufferten inden afrejse til Bad Gastein. Da jeg ville tage skijakken på nede i Alperne, passede den ikke. Jeg kunne ikke lyne den og heller ikke knappe bukserne. Indrømmet. Jeg holdt mig ikke tilbage dernede. Jeg fik min portion af fadbamser, wienerschnitzler og pommes. Men da jeg kom hjem og gik på vægten for første gang i flere år, havde jeg taget næsten 20 kilo på over de seneste to til tre år. Jeg havde da selvfølgelig godt bemærket det, men ikke rigtigt gjort noget ved det. Og så skrev jeg til Casper. Læs mere…

Case 5: Kristian – Vægttab

Kristians vægttab 12 uger

Kristians vægttab 12 uger m. personlig træning

Forløbet startede grundet et højt arbejdspres i længere tid, hvilket desværre viste sit grimme ansigt på displayet i vægten. Jeg tog derefter kontakt til Casper, som kom forbi til en samtale om mål og nuværende status, hvorefter vi blev enige om et forløb og gik igang hvor fokus var vægttab og skulder mobilitet. Mit vægttab er 15 kilo og har taget en del på i muskelmasse, hvilket har stemt overens med mine mål. Jeg er blevet mere markeret, og min krop fungere også bedre. Læs mere…

Case 6: Rasmus – Vægttab

Rasmus vægttab 12 uger online forløb

Rasmus vægttab 12 uger online forløb

Jeg er gået fra 78,2 kg til 69,1 kg så vægten er da blevet væsentligt reduceret samtidig med jeg er blevet stærkere i samtlige øvelser jeg har fået. Mit vægttab var 9,1 kg. Jeg har aldrig rigtig kunne lide styrke træning, da jeg altid har syntes det var træning uden det store formål, da man ikke bliver bedre til noget andet end at løfte vægte. Jeg er så blevet meget bedre til at løfte vægte efter de her tre måneder!!! Læs mere…

Case 7: Simone – Vægttab

Simones vægttab 12 uger m. personlig træning

Simones vægttab 12 uger m. personlig træning

Hvis jeg kigger mig selv i spejlet, er det tydeligt at se der er sket noget, på de 12 Uger jeg har trænet med Casper. Jeg føler mig ikke bare mere attraktiv, men også i meget bedre form, hvilket er en virkelig god følelse. Har opnået et vægttab på 8,1 kg.

En af de første ting jeg lagde mærke til i opstarts perioden var, at jeg faktisk kunne gå op ad trapper, uden at blive forpustet og helt rød i hovedet. Selvom det med trapperne er en lille ting, i forhold til hvad der ellers er sket med mig fysisk, så gav det mig lyst til at arbejde videre for at få flere resultater. Læs mere…

Case 8: Helle – Vægttab

Helles vægttab 12 uger m. personlig træning

Helles vægttab 12 uger m. personlig træning

Casper har formået at gøre det til en fornøjelse at skulle ned og træne. Han er rigtig god til at finde balancen mellem at presse sin klient så der sker en udvikling, men uden at man føler sig presset over evne. Derudover ved han hvad han snakker om og forklarer gerne hvorfor øvelserne skal udføres lige præcis sådan og hvad man får ud af det. Sidst men ikke mindst er han bare godt selskab og nem at snakke med. Læs mere…

Case 9: Anna – Vægttab

Annas vægttab 9 uger m. personlig træning

Annas vægttab 9 uger m. personlig træning

Jeg har altid glædet mig til at komme til træning, og jeg er altid gået derfra med ufatteligt meget energi og et stort smil på læben. Aldrig har jeg grinet og fjollet så meget sammen med nogen, og stadig fået så stort et udbytte ud af det. Træningen med Casper er aldrig den samme – der skiftes i teknikker og øvelser, hvilket gør, at man aldrig går død i det. Derudover har Casper en lille performer gemt i maven – han giver gerne et lille mime-nummer midt i en øvelse, og fortæller de mest platte jokes. Det har gjort træningen sjov, og man får hurtigt et virkelig godt forhold til denne herre. Læs mere…

Case 10 A: Anne – Vægttab

Annes vægttab på 12 uger m. personligtræning

Annes vægttab på 12 uger m. personligtræning

Jeg har fået opbygget nogle gode rutiner i forhold til både kost og træning. Man kan virkelig komme langt ved at skrue på bestemte områder, så de nye rutiner er kommet for at blive. Jeg ved mere om hvordan jeg skal træne optimalt og hvordan jeg kan variere med forskellige øvelser i træningscenteret. Læs mere…

Case 10 B: Anne – Vægttab

Annes vægttab på 12 uger m. personligtræning

Annes vægttab på 12 uger m. personligtræning

Jeg havde efter et 12 ugers forløb indført en ny livsstil, men jeg følte ikke at jeg var i mål og valgte derfor at forlænge med endnu 12 uger. Jeg har lært en masse om træning og kost og ville gerne vide mere omkring forskellige øvelser og hvordan et program kan skrues sammen. Læs mere…

Case 11: Michael – Vægttab

Michael's vægttab på 12 uger m. personligtræning

Michael’s vægttab på 12 uger m. personligtræning

Opnået målet smerterne forsvandt fik mere energi til længere varig hårdt fysisk arbejde. hverdagen blev meget lettere. Og har fået blod på tanden til at forsætte selv med at få det sidste med. Jeg har opnået et vægttab på 13 kg. Læs mere…

Case 12: Daniella – Vægttab

Daniella's vægttab på 12 uger m. personligtræning

Daniella’s vægttab på 12 uger m. personligtræning

Han har lært mig rigtig meget om teknik og korrekt udførelse af øvelser. Casper har været rigtig god til at presse og motivere mig igennem hele forløbet ,og han er også rigtig god til at få mig til at grine under træning. Jeg ser altid fremtid min trænings time sammen med ham. Mentalt har jeg opnået en større tro på mig selv, og mine fysisk evner efter min bilulykke. Jeg har meget mindre stress og mere energi i hverdagen. Læs mere…

Case 13: Helene – Vægttab

Helene's vægttab fra siden på 12 uger

Helene’s vægttab på 12 uger m. personlig træning

Ja det vil jeg bestemt, og har også allerede anbefalet ham. Casper vil en det bedste og han hjælper en til at opnå det bedste resultat, hvis man er villig til at gør en indsats. Han er altid klar på at hjælpe også udenfor de aftalte træningstider. Så man føler sig tryg og støttet hele vejen gennem forløbet. Læs mere…

Case 14: Mark – Vægttab

Mark's vægttab på 12 uger online forløb

Mark’s vægttab på 12 uger online forløb

I de 12 uger jeg har været trænet har det været efter en kost og træningsplan der var lavet til mig og jeg har med glæde fulgt den, og spurgt ind til hvordan trænings øvelserne skulle laves korrekt, hvilket Casper har forklaret meget godt. I de 12 uger jeg har været igennem har jeg tænkt meget på kosten er jeg blevet sundere og det vil jeg fortsætte med. Jeg har også skrevet frem og tilbage med Casper om kost og træning i hen af i mit forløb, hvilket har gjort mig meget klogere på træning. Læs mere…

Case 15: Jeanita – Vægttab

Jeanita's vægttab fra siden på 12 uger

Jeanita’s vægttab fra siden på 12 uger

Jeg så en af Caspers tidligere klienters resultater og fik dermed ideen til, at det kunne være godt for mig. Jeg startede 3 uger efter fødslen af mit 6. barn og skulle giftes 7 uger senere og ville se ordentligt ud. Samtidig ville jeg have strammet kroppen op og i en alder af 39 år og mange børnefødsler, så ville jeg have hjælp til at få det gjort rigtig. Læs mere…

Case 16: Anne – Vægttab

Anne’s vægttab på 19 uger m. personlig træning

Anne’s vægttab på 19 uger m. personlig træning

Jeg startede hos Casper fordi jeg havde set nogle af hans flotte resultater hos andre og så passede det rigtig fint da det ikke var ALT for langt væk fra hvor jeg bor. Jeg er en moden pige som var ved at nærme mig de 40 år og havde et mål om at tabe mig inden den store dag, og havde i den forbindelse trænet de foregående 18 mdr. I loop men uden resultater så noget måtte jeg gøre forkert og noget SKULLE der ske. Læs mere…

Case 17: Jette – Vægttab

Jette’s vægttab på 10 uger m. personlig træning

Jette’s vægttab på 10 uger m. personlig træning

Træningen har helt klart hjulpet både fysisk og mentalt, når jeg træner lukker jeg alt andet ude og den er derfor mit daglige frikvater i en hverdag, som i lang tid har været fyldt med stress/depression. Læs mere…

Case 18 – Toke Vægttab

Toke's vægttab på 10 uger m. personlig træning

Toke’s vægttab på 10 uger m. personlig træning

Jeg har tidligere trænet en del, men det ligger lang tid tilbage og har aldrig givet de resultater jeg ønskede. Efter lang række år med alt for meget god mad og var det ikke nogen fornøjelse at se i spejlet så besluttede at der skulle ske noget. Jeg søgte lidt rundt på nettet og faldt over Caspers hjemmeside og synes det lød lige som det jeg havde brug for. Læs mere…

Case 19 – Erik Vægttab

Erik's vægttab på 10 uger m. personlig træning

Erik’s vægttab på 10 uger m. personlig træning

Jeg er meget gladere for mig selv, og er blevet i bedre humør generelt. Hvis man nogensinde finder sig i et sort hul mentalt tror jeg at et forløb med Casper og en god gang træning vil være sagen. Læs mere…

Case 20 – Ina Vægttab

Ina's vægttab på 20 uger m. personlig træning

Ina’s vægttab på 20 uger m. personlig træning

Jeg er blevet meget afklaret omkring hvad der virker for mig. Jeg behøves ikke at kigge på hvad alle andre gør, jeg har fundet det der virker for mig. Det har givet mig en masse ro. Jeg har glædet mig hver gang til træningen fordi jeg viste jeg ville blive udfordret og få rettet teknikken ind hele tiden. Har nydt Caspers lydhørhed og tilrettet træning efter ens fysiske og mentale tilstand på træningsdagen. Læs mere…

Case 21 – Louise Vægttab

Louise's vægttab – 10 uger m. personlig træning

Louise’s vægttab – 10 uger m. personlig træning

Jeg har haft virkelig fede træninger hos Casper. Hvis jeg har haft en øv-dag kunne træningen redde det hele og jeg gik hjem med et kæmpe smil på læben. Jeg er blevet udfordret i træningerne og presset til det yderste. Læs mere…

Case 22 – Anne 3 Vægttab

Anne vægttab - 8 uger online forløb

Anne vægttab – 8 uger online forløb

Jeg var utrolig skeptisk i starten, da det for mig var mange penge på baggrund af, at jeg ikke på forhånd kunne vide, hvilket resultat der ville komme ud af mit online forløb. Han tog sig rigtig god tid til at sætte mig ind i, hvordan forløbet ville foregå, og om mine forventninger var realistiske, så jeg derudfra kunne vurdere om forløbet var noget for mig. Læs mere…

Case 23 – Pernille 1 Vægttab

Pernille's vægttab – 10 uger m. personlig træning

Pernille’s vægttab – 10 uger m. personlig træning

Min ugentlig træningsdag med Casper har været fyldt med sved og grin! Når dagen i forvejen har været lang, og man egentlig er træt, får han altid vendt ens humør. Han er god til at balancer med seriøsitet, grin og snak så det ikke bare bliver en ”sur-pligt” men også rigtig hyggeligt! Læs mere…

Case 24 – Pernille 2 Vægttab

Pernille's vægttab – 9 uger m. personlig træning

Pernille’s vægttab – 9 uger m. personlig træning

Noget a det bedste ved forløbet er nok at jeg er blevet tvunget til at tænke ud af boksen når det gælder mad. Jeg var typen der bar smed et eller andet færdigt i ovnen eller købte en pizza, virkelig sjælden jeg såden rigtig lavede mad fra bunden .. Men nu har jeg jo faktisk fundet ud af, at man faktisk kan lave ret meget der er vildt let og det er jo faktisk ik så besværligt igen. Læs mere…

Case 25 – Kirsten Vægttab

Kirsten’s vægttab – 9 uger m. personlig træning

Kirsten’s vægttab – 9 uger m. personlig træning

Meget større bevidsthed omkring, hvad der er godt for mig og min krop, nemme programmer, der kan gennemføres på en time med maksimalt udbytte. Læs mere…

Case 26 – Prasath Vægttab

Prasath’s vægttab – 9 uger m. personlig træning

Prasath’s vægttab – 9 uger m. personlig træning

Første gang jeg mødte Casper, havde han gjort alt klar med hensyn til kostplan og træningsprogram. Det eneste krav han stillede var, at jeg skulle give mig 100 procent. Casper er god til at lytte til mine behov og mål og har fået det bedste ud af mig. Han er god til at skubbe mig igang. Læs mere…

Case 27 – Jane Opstramning

Jane's opstramning - 9 uger m. personlig træning

Jane’s opstramning – 9 uger m. personlig træning

Selvom jeg har en travl hverdag med børn og arbejde. Har det givet mig så meget. Jeg er virkelig blevet bidt af det. Og det havde jeg ikke drømt om. Læs mere…

Case 28 – Ida Vægttab

Ida's vægttab - 9 uger m. personlig træning

Ida’s vægttab – 9 uger m. personlig træning

Jeg er blevet meget stærkere og jeg har fundet ud af at der er mange ting jeg kan gøre nu som jeg ikke kunne før. Jeg havde også problemer med at forstuvet knæ, der også er blevet stærkere efter jeg fik trænet mere med det. Læs mere…

Case 29 – Mie Vægttab

Mie's vægttab - 9 uger m. personlig træning

Mie’s vægttab – 9 uger m. personlig træning

Hver mandag, hvor jeg havde min træning sammen med Casper, glædede jeg mig til at bruge 1 time med ham og hans kyndige viden. Heldigvis var vores træningstimer fyldt med grin og snak, men også fuldt koncentration! Læs mere…

Case 30 – Christian Sommer cut

Christians cut - 18 uger m. personlig træning

Christians cut – 18 uger m. personlig træning

Jeg tog en indledende snak med Casper omkring mine bekymringer, og han kunne berolige mig med, at jeg ikke var den eneste. Så vi startede vores forløb op kort tid efter, hvilket jeg ikke har fortrudt et eneste sekund! Læs mere…

Case 31 – Mette Livsstilsændring

Livsstilsændring

Mettes livsstilsændring på 30 uger

Jeg har fået en sundere tilgang til hverdagen. Jeg er blevet gladere og har fået meget mere overskud. Jeg er blevet så glad for at træne, at jeg slet ikke kan lade være. Jeg har genfundet mit selvværd, og jeg kan passe tøj i normale størrelser. Læs mere…

Case 32 – Marc Vægttab

Marc’s vægttab bagfra på 10 uger

Marc’s vægttab bagfra på 10 uger m. personlig træning

Min træning med Casper har været rigtig god, hver gang man møder ind til en træning, så er der en masse god energi og smil, så selvom man ikke er top motiveret, så hjælper det rigtig meget at Casper er motiveret på ens egne vegne. Casper er også rigtig god til at finde ud af lige hvor man ligger i kanten af hvad man kan, der har været flere steder hvor Casper har flyttet min grænse op med 10-20 kilo højere oppe end min egen grænse, så han forstår også at presse en. Læs mere…