Vægtskiveholder


En vægtskiveholder kan hjælpe dig med at få mere plads, samt gøre det nemmere at flytte skiverne rundt på en nem og hurtig måde. Her finder du nogle gode muligheder, til en god pris.

Guide & Test Af Vægtskiveholder

Abilica W8 Support

Stativet har 7 muligheder for at hænge både små og store vægtskiver på. Dette er et billigt, men godt stativ til at opbevare vægtskiver.

Fra 495 kr.

Vægtskiveholder til vægmontering

Her får du en rigtig god vægtskiveholder til væggen, til en rigtig god pris. Du får mulighed for at hænge flere forskellige skiver op, og der er flere muligheder med diameter.

Fra 499 kr.

Odin opbevaringsstativ til vægtskiver med hjul

Dette er endnu en af dem med hjul på, og det gør det hele nemmere. Denne har også plads en masse skiver, og nem at rulle rundt, da alle skiver er på den samme måde.

Fra 1.995 kr.

Vægtskiveholder med hjul i sort

Dette er endnu en af dem med hjul på, og det gør det hele nemmere. Denne har også plads en masse skiver, og nem at rulle rundt, da alle skiver er på den samme måde.

Fra 1.699 kr.

Tunturi Stativ til skiver, kettlebells og bolde

Her får du et stativ som også har plads til kettlebells, bolde og meget mere. Det er en som koster lidt mere end de andre, men du får virkelig et godt produkt her.

Fra 3.495 kr.

Forhandler af Vægtskiveholder

Her er 3 hjemmesider og danske webshops som sælger vægtskiveholdere, og de har alle 3 et stort udvalg, find det ved at klikke på deres logoer.

Der findes mange gode grunde til, at man skal købe en vægtskiveholder. For det første sikrer en vægtskiveholder, at dine vægtskiver bliver ordentligt opbevaret. Det gør også du kan samle flere vægtskiver et sted, og det er nemt at flytte dem rundt.

Der findes vægtskiver i 50 mm, 30 mm, 25 mm og andre tykkelser, så du skal være opmærksom på at den vægtskiveholder du køber, passer til dine vægtskiver.

En vægskiveholder til væggen sikrer, at du kan have mange vægtskiver samlet et sted. Det gør det nemmere for dig at finde den vægtskive, du leder efter. Det holder også gulvet fri, så du har mere effektiv plads.

Vægtskive stativ

Vægtskive stativ er et stativ til at holde vægtskiver, du kan få det med hjul, det kan hænge på væggen eller det kan stå på jorden. Uanset hvilken en form for vægtskiveholder du vælger, så kan du samle en masse vægtskiver et sted, uden det skal fylde en masse.

Vægtskiveholdere findes i mange forskellige prisklasser og størrelser, så der er helt sikkert en der passer til dine behov og den plads du har. Det du dog skal være opmærksom på, er om den passer til diameteren på dine vægtskiver, så du er sikker på den kan bruges.

En vægtskive stativ, hjælper dig også med at holde gulvet frit, og sikre at du ikke skader gulvet. Det er meget vigtigt, at man finder et godt sted at opbevare sine vægtskiver, så de ikke tager for meget plads i rummet. Det er her en vægtskiveholder kommer ind i billedet, for med vægtskiveholderen, har du mulighed for at hænge eller stille dine vægtskiver et sted, hvor de ikke tager for meget plads. En vægtskiveholder er en rigtig god investering, fordi den vil holde i mange år, og den vil holde dine vægtskiver.

Stativ til vægtskiver

Stativ til vægtskiver er noget du finder i alle fitness centre, og årsagen er at der spares så meget gulvplads, fordi skiver ikke bare ligger over det hele, det er nemmere at holde et overblik, og derfor bør du også have en i dit træningsrum.

En vægtskiveholder er ikke kun praktisk, men også pænt at se på, og det er med til at give dit rum et løft. En vægtskiveholder er en rigtig god investering, da den er med til at sikre dit gulv heller ikke går i stykker, og du kan hurtigt samle de vægtskiver du har brugt for.

Leder du efter det bedste stativ til vægtskiver, kan du finde fire rigtig gode produkter her, fra nogle forskellige forhandlere og mærker. Jeg har selv en i mit homegym derhjemme, og er virkelig glad for jeg har lavet den investering. Vil du se alle mine guides af træningsudstyr, skal du blot klikke her.

Vægtskiveholder til væg

Hvis du træner hjemme, bør du overveje at investere i en vægtskiveholder. Denne type holder vil sikre, at dine vægtskiver bliver ordentligt opbevaret, og det gør det også nemt at flytte dem rundt. Vægtskiveholder til væg er noget du skal overveje, hvis du har en væg som kan holde til det.

Med en vægtskiveholder til din væg vil du opleve at vægtskiver nærmest intet fylder, der findes også flere smart gulv modeller, men jeg er helt klart fan af dem til ens væg. Du skal dog være opmærksom på du ikke køber en for billig hvis det er til din væg, for du vil hurtig blive ked af at have købt en for billig her.

Som ved de andre modeller skal du huske at købe en der passer til dine skiver, de kan nemlig have forskellig diameter, og hvis det ikke passer sammen, kan du ikke bruge den til at opbevare vægtskiver.