Pull Up Bar


Pull up bar, chin up bar, dip bar – det hedder mange ting. Funktionerne og mulighederne med dette udstyr er et af de bedste træningsredskab du kan anskaffe dig. Du fĂĄr her muligheden fĂĄr at styrke ryggen og biceps, som rigtig mange foretrækker at træne. Der findes mange typer af pull up bars – der er til montering i dørkarm og væggen. Du vil ogsĂĄ finde andre undertyper, som alle har det samme fælles formĂĄl – at blive endnu stærkere. Skulle du have spørgsmĂĄl eller vil vide mere om hvad jeg vil anbefale dig i din situation, sĂĄ er du velkommen til at kontakte mig, sĂĄ vil jeg hellere end gerne hjælpe dig med at vælge den helt rigtige. Jeg har over 6 ĂĄrs erfaring som personlig træner, og kan derfor hjælpe dig med at vælge det rigtige.

Guide & Test af Pull Up Bar 2020

Billig høj pull up bar af høj kvalitet

Dette er en billig en til dørkarmen som du kan bruge derhjemme indenfor, hvis du ønsker noget så du kan komme i gang. 

Fra 399 kr.

Den billigste pull up bar

Dette er den billigste pull up bar jeg har fundet frem til, det er en rigtig god til dørkarmen.

Fra 279 kr.

Den bedste pull up bar

Dette er en af de bedste på markedet, så vil du gerne have noget der er af utrolig høj kvalitet, så skal du købe denne.

Fra 999 kr.

Pull up bar stativ

Dette er et stativ som er rigtig godt til pull ups, det står utrolig stabilt på jorden. Den kan også støbes i beton i jorden, ude i haven.

Fra 1699 kr.

Forhandler af pull up bar

Her finder du 3 rigtig gode webshops som sælger rigtig gode pull up bar, stativer eller lignede. Det kan både være nogle du kan montere i væggen, det kan også være en du sætter på døren eller en du opsætter udenfor. Der er så mange muligheder. Jeg har selv købt et pull up bar stativ til mit hus, og jeg er virkelig glad for at have købt det. Vil du gerne købe et pull up bar stativ, så kan du gøre det hos en af de 3 nedenstående, du kommer til deres hjemmesider ved at klikke på logoerne.

Pull up stativ

Har du meget plads, enten udenfor eller i hjemmet. Så vil et pull up stativ eller et power tower være en god løsning. Med et stativ, vil der være fødder, så dette kan stå selv uden nogen form for montage. Et stabilt redskab, som er velegnet til hårdt slid. Du kan se en masse anden træningsudstyr her.

Pull up stativ er til dig der gerne vil kunne træne pull ups, toes to bar og andre øvelser hvor der er brug for et stativ. Du kan ofte træne rigtig mange forskellige øvelser i et pull up stativ, og der er mange billige løsninger og muligheder for at skaffe dig et. I ovenstående finder du fire gode bud på hvad du kunne købe, og ellers kan du klikke på de tre logoer for at se hele udvalget hos 3 gode hjemmeside og webshops i Danmark.

Pull up bar til dør

Er du nybegynder eller ikke har så meget plads derhjemme, vil pull up bar til dørkarmen være det oplagte valg. Det er et redskab du kan tage frem, når du skal bruge det og kan nemt og hurtigt pakkes væk igen. Man skal dog være opmærksom på at dette produkt kan være ret hård ved din dørkarm. Der findes også andre model typer, som man kan sætte uden på dørkarmen, så den derved tager fat på begge sider af døren. Det gør den mere stabil og en bedre træning.

Pull up bar til dør er en nem og billig løsning til at kunne træne dine pull ups, og andre ting hvor der er brug for noget at hænge i. Du kan træne mange forskellige øvelser i sådan en, det kan være alt fra ryg, core, mave og meget mere. Det er egentlig kun fantasien der sætter begrænsningen.

Pull up bar dør

Pull up bar fiindes i mange modeller. En af dem er en pull up bar til dørkarmen. Det er en god og nem løsning, hvis du ikke har pladsen til at have det stående. Med sådan en bar vil du kunne sætte det op hurtigt og ligeså hurtigt pakke det ned igen. Pull up bar til dørkarmen findes i mnge typer. Nogle kan være lidt hårde mod din dørkarm, mens andre er lidt mere specielle. Det handler bare om at finde den model du gerne vil anskaffe dig, så du kan begynde din træning.

Du kan nemt lave pull up i en dør, hvis du har en pull up bar til din dør, og det er noget alle kan anskaffe sig, uanset ens niveau. Og igen, så handler det meget om at træne sig op til at blive bedre og dermed kunne lave de øvelser man ønsker.

pull up bar

Pull up bar udendørs

Er du en der gerne vil træne udenfor, så er der også rig mulighed for det. Du vil finde pull up bars til udendørs brug, som er mere holdbare og kan holde til vind og vejr. Du kan også montere en udendørs pull up bar indenfor, hvis du ønsker at flytte den. Dog skal du være opmærksom på at du må aldrig montere et indendørs pull up bar udenfor. Det vil meget hurtigt ødelægge dit nye træningsudstyr.

Fordelen ved pull up bar udendørs, er at du kan lave muscle ups, du kan lave pull ups, du kan lave toes to bar og mange andre øvelser. Du kan træne din ryg meget effektivt, du kan træne din core, du kan sætte en slyngetræner op i den og meget mere. På den måde kan det rent faktisk være dit redskab til at træne hele kroppen, og det undervurderer mange.

Udendørs pull up bar

At kunne træne udenfor er en frihed i sig selv. Det giver rig mulighed for frisk luft og træning samtidig, og hvem kan ikke lide dette? Med et udendørs pull up stativ, får du et holdbart, som kan holde til vind og vejret. Det vil give dig mulighed for at kunne styrke din ryg og biceps, udelukkende ved brug af din egen kropsvægt. Et simpelt redskab, som vil give god styrke.

Du kan træne utrolig meget med udendørs pull up bar, det kan være ryggen, biceps, triceps, bryst, skuldre, core og meget mere. Så hvem vil ikke gerne dette, mens man kan få frisk luft, sol og det hele udenfor på samme tid.

Pull up stativ udendørs

Pull up stativ kan du montere udendørs. Det er meget holdbart, da det skal kunne modstå vind og vejr. Du får rig mulighed for at træne når du vil. Træning af pull ups bruger du udelukkende din egen kropsvægt. Det er blevet et populært redskab til hjemmet, da mange foretrækker hjemmetræning i deres travle hverdag.

Pull up stativ udendørs er en som hænger på væggen eller står på jorden, fordelen ved den på jorden er at de ofte er mere stabile og træningsmulighederne er større. Den fylder dog også mere, og det er derfor den er oplagt at have udenfor og ikke indenfor, vedmindre man har et stort rum med højt til loftet eller en garage, hvor man kan sætte den op. Du kan finde en masse videoer til træning ved at klikke her.

Køb pull up bar

Pull up bar er blevet meget populære i manges hjem. Det giver mulighed for at kunne træne og øve det, når det passer dig. Du kan her træne både ryg og biceps, ved kun at bruge din egen krobsvægt. Du vil her på siden kunne finde rigtige gode priser på pull up bar og hjemmesidder, hvor de kan købes.

Vil du gerne købe en, så skal du bare rulle længere op, for så finder du en masse muligheder for at finde nogle gode til det formål du ønsker, uanset om det er en billig en, et stativ, en til dørkarmen eller en til væggen. Der er så mange muligheder og mange forskellige derude, der er uden tvivl en som passe dit behov.

Pull up stang til dørkarm

Med begrænset plads der hjemme, vil en pull up stang være det optimale valg. Du kan træne chin up og pull up med den. Den har samme funktion som som i fitnesscentre, dog fylder den ikke meget i hjemmet også kan den nemt tages ned igen efter brug. Dog skal du være opmærksom på at de tåler en vis max vægt.

Når du køber en pull up stang til dørkarm, skal du være opmærksom på du ikke ødelægger din dør, din karm eller din væg. Nogle gange skal du være sikker på at den kan holde til den vægt du vil træne med, eller løfte dig op med, og udover det, så skal du være helt sikker på at dørkarmen er klar til det.

Udendørs pull up stativ

Mange pull up stativer kan anvendes udenfor, da der er mest plads. Der har du mulighed for at kunne montere det, så det bliver mere stabilt og holdbart i længden. De er meget holdbare og kan holde til vind og vejr. Så ønsker du den store løsning og har du pladsen til det, så vil det være det oplagte valg til dig.

Det udendørs pull up stativ, er til dig som gerne vil have nogle fede muligheder for at træne hele kroppen udenfor. Jeg er kommet forbi dette en del gange, men det du skal være glad for ved at få sådan en her, er at du kan få frisk luft, sol og meget mere mens du træner. Jeg synes det er rigtig fedt.