Pull Up Bar


Pull up bar, chin up bar, dip bar – det hedder mange ting. Funktionerne og mulighederne med dette udstyr er et af de bedste træningsredskab du kan anskaffe dig. 

Guide & Test af Pull Up Bar

Billig høj pull up bar af høj kvalitet

Dette er en billig en til dørkarmen som du kan bruge derhjemme indenfor, hvis du ønsker noget så du kan komme i gang. 

Fra 599 kr.

Den billigste pull up bar

Dette er den billigste pull up bar jeg har fundet frem til, det er en rigtig god til dørkarmen.

Fra 200 kr.

Den bedste pull up bar

Dette er en af de bedste på markedet, så vil du gerne have noget der er af utrolig høj kvalitet, så skal du købe denne.

Fra 1.799 kr.

Pull up bar stativ

Dette er et stativ som er rigtig godt til pull ups, det står utrolig stabilt på jorden. Den kan også støbes i beton i jorden, ude i haven.

Fra 1699 kr.

Forhandler af pull up bar

Her finder du 3 rigtig gode webshops som sælger rigtig gode pull up bar, stativer eller lignede. Det kan både være nogle du kan montere i væggen, det kan også være en du sætter på døren eller en du opsætter udenfor. Der er så mange muligheder. Jeg har selv købt et pull up bar stativ til mit hus, og jeg er virkelig glad for at have købt det. Vil du gerne købe et pull up bar stativ, så kan du gøre det hos en af de 3 nedenstående, du kommer til deres hjemmesider ved at klikke på logoerne.

Pull up stativ

Du får her muligheden får at styrke ryggen og biceps, som rigtig mange foretrækker at træne. Der findes mange typer af pull up bars – der er til montering i dørkarm og væggen. Du vil også finde andre undertyper, som alle har det samme fælles formål – at blive endnu stærkere. Skulle du have spørgsmål eller vil vide mere om hvad jeg vil anbefale dig i din situation, så er du velkommen til at kontakte mig, så vil jeg hellere end gerne hjælpe dig med at vælge den helt rigtige. Jeg har over 6 års erfaring som personlig træner, og kan derfor hjælpe dig med at vælge det rigtige.

Har du meget plads, enten udenfor eller i hjemmet. Så vil et pull up stativ eller et power tower være en god løsning. Med et stativ, vil der være fødder, så dette kan stå selv uden nogen form for montage. Et stabilt redskab, som er velegnet til hårdt slid. Du kan se en masse anden træningsudstyr her.

Pull up stativ er til dig der gerne vil kunne træne pull ups, toes to bar og andre øvelser hvor der er brug for et stativ. Du kan ofte træne rigtig mange forskellige øvelser i et pull up stativ, og der er mange billige løsninger og muligheder for at skaffe dig et. I ovenstående finder du fire gode bud på hvad du kunne købe, og ellers kan du klikke på de tre logoer for at se hele udvalget hos 3 gode hjemmeside og webshops i Danmark.

Pull up bar til dør

Er du nybegynder eller ikke har så meget plads derhjemme, vil pull up bar til dørkarmen være det oplagte valg. Det er et redskab du kan tage frem, når du skal bruge det og kan nemt og hurtigt pakkes væk igen. Man skal dog være opmærksom på at dette produkt kan være ret hård ved din dørkarm. Der findes også andre model typer, som man kan sætte uden på dørkarmen, så den derved tager fat på begge sider af døren. Det gør den mere stabil og en bedre træning.

Pull up bar til dør er en nem og billig løsning til at kunne træne dine pull ups, og andre ting hvor der er brug for noget at hænge i. Du kan træne mange forskellige øvelser i sådan en, det kan være alt fra ryg, core, mave og meget mere. Det er egentlig kun fantasien der sætter begrænsningen.

Pull up bar findes i mange forskellige modeller og monteres forskelligt. En nem pull up bar er dem som skal monteres i dørkarmen. De kan nemt sætte op og afmonteres igen. Så du kan altid pakke den væk og finde den frem igen, når du skal træne igen. Du kan styrke din biceps og rygmuskler ved udelukkende brug af din egen kropsvægt.

Pull up bar dør

Pull up bar fiindes i mange modeller. En af dem er en pull up bar til dørkarmen. Det er en god og nem løsning, hvis du ikke har pladsen til at have det stående. Med sådan en bar vil du kunne sætte det op hurtigt og ligeså hurtigt pakke det ned igen. Pull up bar til dørkarmen findes i mnge typer. Nogle kan være lidt hårde mod din dørkarm, mens andre er lidt mere specielle. Det handler bare om at finde den model du gerne vil anskaffe dig, så du kan begynde din træning.

Du kan nemt lave pull up i en dør, hvis du har en pull up bar til din dør, og det er noget alle kan anskaffe sig, uanset ens niveau. Og igen, så handler det meget om at træne sig op til at blive bedre og dermed kunne lave de øvelser man ønsker.

Pull up bar findes i flere faconer. De mest populære er dem som sættes på dørkarmen. Du kan styrke din ryg og biceps muskler. Du kan også bruge den til push ups, ved at ligge den på gulvet. Den fylder ingenting og kan nemt pakkes væk, da den ikke skal monteres med skruer. Du får en effektiv træning derhjemme, som ikke kræver meget andet end en dørkarm.

pull up bar

Pull up bar udendørs

Er du en der gerne vil træne udenfor, så er der også rig mulighed for det. Du vil finde pull up bars til udendørs brug, som er mere holdbare og kan holde til vind og vejr. Du kan også montere en udendørs pull up bar indenfor, hvis du ønsker at flytte den. Dog skal du være opmærksom på at du må aldrig montere et indendørs pull up bar udenfor. Det vil meget hurtigt ødelægge dit nye træningsudstyr.

Fordelen ved pull up bar udendørs, er at du kan lave muscle ups, du kan lave pull ups, du kan lave toes to bar og mange andre øvelser. Du kan træne din ryg meget effektivt, du kan træne din core, du kan sætte en slyngetræner op i den og meget mere. På den måde kan det rent faktisk være dit redskab til at træne hele kroppen, og det undervurderer mange.

Udendørs pull up bar

At kunne træne udenfor er en frihed i sig selv. Det giver rig mulighed for frisk luft og træning samtidig, og hvem kan ikke lide dette? Med et udendørs pull up stativ, får du et holdbart, som kan holde til vind og vejret. Det vil give dig mulighed for at kunne styrke din ryg og biceps, udelukkende ved brug af din egen kropsvægt. Et simpelt redskab, som vil give god styrke.

Du kan træne utrolig meget med udendørs pull up bar, det kan være ryggen, biceps, triceps, bryst, skuldre, core og meget mere. Så hvem vil ikke gerne dette, mens man kan få frisk luft, sol og det hele udenfor på samme tid.

Mange køber pull up bar som kun kan bruges indenfor. Men nogle vil også gerne kunne træne udendørs, når vejret tillader det. Skal du have en pull up bar til udendørs brug er det vigtigt at det kan holde til vind og vejr. Du kan finde nogle som er behandlet, så den ikke ruster, når den er udendørs. De koster lidt mere, men så har du også noget der holder og som ikke skal afmonteres.

Pull up stativ udendørs

Pull up stativ kan du montere udendørs. Det er meget holdbart, da det skal kunne modstå vind og vejr. Du får rig mulighed for at træne når du vil. Træning af pull ups bruger du udelukkende din egen kropsvægt. Det er blevet et populært redskab til hjemmet, da mange foretrækker hjemmetræning i deres travle hverdag.

Pull up stativ udendørs er en som hænger på væggen eller står på jorden, fordelen ved den på jorden er at de ofte er mere stabile og træningsmulighederne er større. Den fylder dog også mere, og det er derfor den er oplagt at have udenfor og ikke indenfor, vedmindre man har et stort rum med højt til loftet eller en garage, hvor man kan sætte den op. Du kan finde en masse videoer til træning ved at klikke her.

Køb pull up bar

Pull up bar er blevet meget populære i manges hjem. Det giver mulighed for at kunne træne og øve det, når det passer dig. Du kan her træne både ryg og biceps, ved kun at bruge din egen krobsvægt. Du vil her på siden kunne finde rigtige gode priser på pull up bar og hjemmesidder, hvor de kan købes.

Vil du gerne købe en, så skal du bare rulle længere op, for så finder du en masse muligheder for at finde nogle gode til det formål du ønsker, uanset om det er en billig en, et stativ, en til dørkarmen eller en til væggen. Der er så mange muligheder og mange forskellige derude, der er uden tvivl en som passe dit behov.

Pull up stang til dørkarm

Med begrænset plads der hjemme, vil en pull up stang være det optimale valg. Du kan træne chin up og pull up med den. Den har samme funktion som som i fitnesscentre, dog fylder den ikke meget i hjemmet også kan den nemt tages ned igen efter brug. Dog skal du være opmærksom på at de tåler en vis max vægt.

Når du køber en pull up stang til dørkarm, skal du være opmærksom på du ikke ødelægger din dør, din karm eller din væg. Nogle gange skal du være sikker på at den kan holde til den vægt du vil træne med, eller løfte dig op med, og udover det, så skal du være helt sikker på at dørkarmen er klar til det.

Udendørs pull up stativ

Mange pull up stativer kan anvendes udenfor, da der er mest plads. Der har du mulighed for at kunne montere det, så det bliver mere stabilt og holdbart i længden. De er meget holdbare og kan holde til vind og vejr. Så ønsker du den store løsning og har du pladsen til det, så vil det være det oplagte valg til dig.

Det udendørs pull up stativ, er til dig som gerne vil have nogle fede muligheder for at træne hele kroppen udenfor. Jeg er kommet forbi dette en del gange, men det du skal være glad for ved at få sådan en her, er at du kan få frisk luft, sol og meget mere mens du træner. Jeg synes det er rigtig fedt.

Pull up bar til dørkarm

Du kan finde flere forskellige pull up bar til din dørkarm. Der er det sikre valg – Denne kræver ingen skruer og passer til alle dørkarme. Den kan godt tåle at man rykker i den, desuden får din dørkarm ingen skader, da din kropsvægt bruges til at sætte den i spænd. Den kan sættes op og tages ned på få sekunder. Det simple valg – er en teleskopstang som du kan spænde fast i dørkarmen. Den skal sættes i spænd ved at skrue på stangen, når den er på plads. Er det ikke nok med at skrue den i spænd, kan du bruge de skruer og beslag der medfølger.

Doorway Pull up bar

Pull up bar er et rigtig godt redskab, som vil give dig gode resultater. Du vil både træne din biceps og dine rygmuskler. Du kan lave flere effektive øvelser og du har mulighed for have lave mange forskellige greb, gør at du kan træne flere forskellige muskelgrupper. Du kan altid afmontere den, så du kan pakke den væk og altid sætte den op igen, når du skal i gang med din træning.

Pull-up Bar

Med en pull-up bar kan du lave pull ups, chin ups, sit ups, dips, arm og skulderøvelser. Det vil give dig en stærk overkrop. Du kan finde flere forskellige slags pull-up bar, som skal monteres på forskellige måder. Det er et rigtig godt redskab til din hjemmetræning. Du finder flere af dem på internettet til en god pris. Du skal blot finde ud af, hvordan den skal monteres.

Pull up bar dørkarm

En pull up bar til din dørkarm er meget let at montere og giver dig flere forskellige måder at lave håndstillinger på. De er udstyret med flere slags grebsområder og har et komfortabelt gummi, så du får en god træning. Ved at afmontere den, kan den ligges på gulvet og derved kan du lave push ups, endda dybe push ups. Du kan finde nogle som skal monteres med skruer også andre der ikke skal monteres med noget. Det er lidt en smagssag om man vil have det eller ej.

Pull up bar væg

Ønsker du en mere permanent løsning og hvor du ikke ønsker at pille den ned, så vil en pull up bar til væggen være en rigtig god løsning. Det er en kraftig bar, som tåler meget belastning. Den har flere slags greb, så du kan variere din træning og ramme flere muskelgrupper. Du træner med din kropsvægt, så kan du også minimere risikoen for overbelastningsskader. Du kan også anvende elastikker til at øve dine pull ups.