Case 20 – Ina Vægttab


Ina Vægttab

Hvordan startede det

Var meget bevist om at vægten var steget, men har ikke haft overskud til at gøre noget ved det.

I November 2015 så jeg et billede af mig selv og tænkte at nu skulle det være. Havde længe sværmet med tanken om en personlig træner og jeg havde brug for at der skulle ske noget hurtigt med mit vægttab. Desuden en drøm om at være tyndere når jeg blev 50 i April 2016.

Jeg styrketrænede en del i forvejen med tabte ikke vægt, så jeg viste at kosten skulle reguleres.

Jeg kan godt lide at udfordre mig selv og derfor startede forløbet den 20 november. 2015, da december måned har mange fristelser. Tidspunktet for min start kommer jeg aldrig til at fortryde.

Ina’s vægttab fra siden på 20 uger

Ina’s vægttab fra siden på 20 uger

Hvad har du opnået fysisk

Jeg har tabt 12,5 kg på 20 uger og fedtprocenter er merkant mindre over hele kroppen.

Styrketrænede en del i forvejen, men har fået fyldt mere teknik på. Kroppen er blevet stærkere. Har aldrig rygsmerter mere og er mere udholden. Jeg vil styrketræne resten af mit liv, for det virker.

Ina’s vægttab fra siden på 20 uger

Ina’s vægttab fra siden på 20 uger

Hvordan har din træning været med Casper

Jeg har glædet mig hver gang til træningen fordi jeg viste jeg ville blive udfordret og få rettet teknikken ind hele tiden.

Har nydt Caspers lydhørhed og tilrettet træning efter ens fysiske og mentale tilstand på træningsdagen.

Mental har det været godt for mig ikke selv at skulle sammensætte et træningsprogram, men følge et program som jævnligt bliver tilrettet.

Ina’s vægttab bagfra på 20 uger

Ina’s vægttab bagfra på 20 uger

Hvad har jeg opnået mentalt

Jeg er blevet meget afklaret omkring hvad der virker for mig. Jeg behøves ikke at kigge på hvad alle andre gør, jeg har fundet det der virker for mig. Det har givet mig en masse ro.

Det er utroligt livsgivende at kunne hente tøj frem fra tøjskabet og kunne passe det igen, samt at gå ud og købe tøj i mindre størrelser……det koster at tabe sig, men det er det værd.

Lige meget hvor stærk jeg er, og hvor stærk min vilje er, kommer de dårlige dage. De dage, hvor jeg overvejer at droppe alt, hvad jeg har kæmpet for, blot at få det, min krop længes efter. Så kigger jeg på sedlen på køleskabet hvor der står; Husk hvorfor du startede!

Ina’s vægttab forfra på 20 uger

Ina’s vægttab forfra på 20 uger

Hvad har du opnået gennem forløbet

Vægttab, mere styr på teknik, mere kendskab til kost hvordan det påvirker kroppen, mere mentalt ro og glæde.

Vil du anbefale Casper til andre

Vil helt klart anbefale Casper, dog ligger det hårde arbejde hos en selv, men det er rigtigt godt at have en med på sidelinjen som man skal stå til ansvar for ud over sig selv.

Casper er en vejleder som både har kost og styrketræningen som sin passion og er meget motiverende at arbejde sammen med.

Det er ALDRIG for sent at komme i gang.

Vil du se flere resultater? Så klik her.