Glidemåtter


Glidemåtter er et godt træningsredskab som gør at du kan lave en full body workout. Du skal blot bruge dine glidemåtter og din krop. Du kan altid have dine glidemåtter med dig, uanset, hvor du skal hen, da de ikke fylder meget.

Guide & Test Af Glidemåtter

Abilica PowerSlide – Den billige glidemåtte

Her får du den billige på markedet, men det betyder ikke kvaliteten er dårlig. Helt klart et godt sted at starte hvis du ønsker at prøve det.

Fra 195 kr.

6-Directions 6D Sliding – Høj kvalitet

Dette er nogle af de bedste på markedet, prisen er okay, og kvaliteten er i top!

Fra 294 kr.

Sklz Court Slidez Trænings Sliders – God kvalitet til en god pris

Dette er fra et kendt mærke Sklz, som leverer god kvalitet til prisen.

Fra 249 kr.

Forhandler af glidemåtter

Her finder du nogle hjemmesider som sælger glidemåtter i forskellig prisklasser, kvalitet og typer. Alle er danske sider som du kan stole på, og som har en god service.

Træning med glidemåtter

Med glidemåtter kan du opnå en større styrke og stabilitet i din krop. Mange anvender også glidemåtter til genoptræning. Har du brug for hjælp til at finde den rette, så kan jeg rådgive dig hvis du kontakter mig.

Træning med glidemåtter giver hver muskel til at arbejde, uden at belaste leddene. Med en glidemåtte under hver fod, glider du let over gulvet, som en skiløber og ballerina. Det er en god og sjov måde at komme i gang med en effektiv træning og forbrænde fedt.

Køb Glidemåtter

Glidemåtter findes i forskellige typer, materialer og farver. Det handler blot om at du skal finde den eller de som du har behov for til din egen træning eller genoptræning. Du vil her på siden kunne finde et udvalg af glidemåtter, som du kan købe og komme i gang derhjemme med træningen eller genoptræningen. Find en masse andet træningsudstyr her.

glidemåtter

Billige glidemåtter

Glidemåtter er ikke den vildeste investering og du kan finde nogle i god kvalitet til billige penge. Så kan du komme i gang med din træning og du kan sågar tage dem med dig på farten eller ferien, så der er ingen undskyldning for ikke at træne eller få genoptrænet. Der er her på siden et udvalg af billige glidemåtter til dig og det behov du har brug for.