Træningsbænk


En træningsbænk giver mulighed for at træne og styrke hele kroppen i hjemmet. Det giver dig et godt udgangspunkt for en effektiv styrketræning. Du kan bruge den til alle former for træning.

Guide & Test Af Træningsbænk

Titan Træningsbænk Flad – den billige

Dette er en billig en til kun 899 kr. den kan ikke justeres op og ned, og er kun flad. Den er stabil og af fornuftig kvalitet.

Fra 899 kr.

Bodytone SRB03E Adjustable Bench – Justerbar træningsbænk af høj kvalitet

Dette er den dyre i min guide og test, og kvaliteten er også deraf. Du kan justere denne op og ned, og får kvalitet som du ser i fitness centre.

Fra 7.499 kr.

Masterfit Weight Bench – Justerbar med opbevaring til håndvægte

Denne er smart og har opbevaring til håndvægte i bænken. Så du kan spare en masse plads ved at have denne, fordi den har flere funktioner.

Fra 1.995 kr.

Spirit Adjustable Bench – Dem som du ser i fitness centre

Dette er en prof model, som er ligner dem du ser i mange fitness centre, og den er af samme kvalitet. Vil du gerne have en top model er det denne.

Fra 4.595 kr.

Forhandler af Træningsbænk

Vil du se et stort udvalg af træningsbænke i god kvalitet, i forskellige prisniveauer, så kan du finde en masse ved at klikke dig videre til de 3 forskellige forhandlere her, ved at klikke på deres logo.

Træning bænk

En træningsbænk findes som flad og justerbar. En flad bænk er ofte mere stabil og prisen er som regel også billigere. Den er god til bl.a. almindelig bænkpress og go til tunge løft. En justerbar bænk kan du både justere ryg og sæde, så det giver mulighed for at udføre langt de flerste øvelser. En skråbænk er også en justerbar træningsbænk. Du får med en mulighed for at justere den som du vil og du kan altid gøre den helt flad.

De findes i mange forskellige kvaliteter og det er vigtigt at kigge på de behov, du har. Du kan finde træningsbænke til bl.a. træning af mave og ryg. En tanke du skal have med dig ved køb af en træningsbænk er om den skal være justerbar eller en flad bænk. Jeg hjælper dig gerne med at finde den rette, du skal blot skrive til mig.

Billig træningsbænk

Træningsbænke er blevet meget populære og kan nemt bruges af både nybegyndere og elitesportsfolk. Frivægtstræning er blevet udbredt og her er en træningsbænk et meget godt redskab til denne form for træning. Der findes et utal af træningsbænke og i en bred prisklasse. Men her på siden vil du kunne finde billige træningsbænke, som stadig har en høj kvalitet og robust. Vil du se alt træningsudstyr jeg har lavet guide til, kan du se det ved at klikke her.

Med en træningsbænk for du rigtig gode muligheder for at træne og styrke hele din overkrop hjemme. Det giver dig et godt udgangspunkt, når du skal i gang med din træning. Det er vigtigt at finde en træningsbænk som kan holde din vægt og det den eller de vægte du træner med. Du kan finde flade bænke eller justerbare bænke. Det handler om, hvilket et behov du har for din egen styrketræning.

Træningsbænk

Kettler træningsbænk

En Kettler træningsbænk er ekstremt alsidige og robuste. De er populære og har en god kvalitet og funktionalitet. Du kan både udføre effektiv vægttræning med vægtstang og håndvægtstræning med en Kettler træningsbænk. Den har mange justeringsmuligheder og er perfekt til alsidig hjemmestyrketræning. Både nybegyndere og øvede kan anvende denne type træningsbænk.

Kettler træningsbænke er meget robuste. De er populære, da de er meget funktionelle og har en rigtig god kvalitet. Men sådan en træningsbænk kan du både bruge en vægtstang eller håndvægte. Den vil hjælpe dig til at opbygge mere muskelmasse og hjælpe dig til at udføre dine øvelser korrekt. Du kan lave rigtig mange styrkeøvelser med sådan en træningsbænk. Så behøves du ikke tage ned i fitnesscenteret og bruge masser af tid der, når du kan træne hjemme og når det passer dig.

Justerbar træningsbænk

Justerbar træningsbænk er der nogle mennesker som har behov for. Du kan her justere både sæde og ryggen. Justeringen er meget let, da der er store håndtag under bænken og du kan øge vinklen på bænken. Der findes nogle træningsbænke, hvor du kun kan justere ryggen. Den er ofte velegnet til bænkpres. Så får du muligheden for at lave incline og decline bænkpres. Justerbar træningsbænke er også velegnet til træning med håndvægte, da du kan flytte belastningen fra øvre bryst til nedre bryst.

Justerbare træningsbænke er en rigtig god investering, hvis du vil i gang med din hjemmetræning. Du vil kunne justere sædet og derved træne mere forskelligt og ramme flere muskelgrupper. Det er blot vigtigt at finde en justerbar træningsbænk som er robust og kan klare de øvelser der skal laves. Den skal også være afbalanceret og støttes af evt et underlag eller andet, så den ikke tipper, når du anvender den.

Køb træningsbænk

Kvalitet følger ofte prisen, så det er forholdsvis nemt at fine rundt og vælge det rigtige. Træningsbænken vil ofte være centrum for din træning. Du kan træne hele kroppen. Der findes både træningsbænke til mave og ryg, en flad bænk og en justerbar. Så en træningsbænk er et must for din egen hjemmetræning. Ønsker du at købe en træningsbænk kan du her på siden finde flere forskellige bænke, så der er lidt at vælge imellem.

Træningsbænke kan købes på flere forskellige hjemmesider. Det de fleste køber er en flad bænk eller en justerbar bænk. De passer rigtig godt til din hjemmetræning og kan nemt og hurtigt pakkes væk igen. Med en skrå bænk kan du justere den i forskellige positioner, så du kan lave forskellige styrkeøvelser og derved ramme forskellige muskelgrupper. De er nemme at justere ved blot et enkelt håndtag.

Træningsbænk justerbar

En træningsbænk som kan justere er et rigtig godt træningsudstyr til din styrketræning. Den vil passe perfekt til dit eget homegym. Du kan både justere den i sædet og dens ryglæn. Det vil være med til at give dig forskellige træningsstillinger, så du kan ramme dine muskler bredere. De er sikre og solide og kan findes på rigtig mange forskellige sider på internettet. 

Flad træningsbænk

En flad træningsbænk er rigtig god til flere styrkeøvelser, heriblandt bænkpres, maveøvelser og træning med håndvægte. Med en flad træningsbænk, træner du uden et ryglæn og vil nok træne mave, ryg, triceps, biceps og skuldermuskler. En bænk er et godt træningsudstyr, når du træner med håndvægte eller fri vægt, da nogle øvelser kræver at du enten sidder eller ligger ned.  

Træningsbænk tilbud

Træn hele kroppen hjemme med en træningsbænk. Du vil kunne finde flere forskellige træningsbænk på tilbud, ved blot enkelte søgninger. Mange øvelser kan laves på en træningsbænk og vil være med til at styrke dine muskler i kroppen og gøre dig stærkere. Du kan træne når det passer dig og kan derved spare tid og penge på ikke at skulle tage i fitnesscenteret, for at træne. Det kan du nu gøre derhjemme med en træningsbænk.