Case 8 – Helle Vægttab


Helle

Hvordan startede det?

I januar gik jeg i gang med et vægttab på egen hånd. Jeg lagde kosten om og begyndte at løbe. Efter et par måneder begyndte jeg at overveje om styrketræning ikke var vejen frem, men jeg var usikker på at kaste mig ud i det alene da jeg har set hvilke skader folk kan pådrage sig selv hvis ikke teknikken er korrekt. Jeg faldt så over et opslag i en vægttabsgruppe på facebook hvor en af Caspers klienter linkede til hans hjemmeside og tænkte det lød som lige hvad jeg havde brug for.

Helles vægttab bagfra på 12 uger

Helles vægttab bagfra på 12 uger

Hvad har du opnået fysisk?

Jeg har fået en hel anden krop! Jeg er blevet meget stærkere, mere udholdende og har fået meget mere energi. Jeg har tabt mig lige knap 10 kg, hvilket er rigtig fint inden for det mål jeg satte der hed 500-1000g om ugen. Men jeg er ikke bare blevet tyndere, jeg har også opbygget muskler og derved kommet et stykke længere på vejen mod drømmekroppen end jeg ville være med vægttab alene.
Derudover har jeg også fået rettet en del skævheder op og fået en bedre holdning. Jeg har tidligere haft problemer med min lænd da jeg er ret svajrygget , men jeg mærker stort set ikke noget til det mere.
Som en ekstra bonus har jeg oplevet hvor meget styrketræning kan gøre for ens løbeegenskaber. Selv om jeg kun har løbet i snit en gang om ugen har jeg hver gang kunnet løbe længere og hurtige fordi kroppen er blevet stærkere.

Hvordan har din træning været med Casper? og hvor ofte?

Jeg har trænet med Casper 2 gange om ugen i 12 uger. Jeg kommer helt bestemt til at savne det, for Casper har formået at gøre det til en fornøjelse at skulle ned og træne. Han er rigtig god til at finde balancen mellem at presse sin klient så der sker en udvikling, men uden at man føler sig presset over evne. Derudover ved han hvad han snakker om og forklarer gerne hvorfor øvelserne skal udføres lige præcis sådan og hvad man får ud af det. Sidst men ikke mindst er han bare godt selskab og nem at snakke med.

Helles vægttab bagfra på 12 uger

Helles vægttab forfra på 12 uger

Hvad har du opnået mentalt?

Jeg har fået meget mere selvtillid. Jeg er så småt ved at ændre mit mentale billede af mig selv fra en med en misholdt krop til en med en sund og stærk krop.
Den øgede mængde energi fra træningen har også øget mit mentale overskud, så selv om jeg har travlt skal der mere til før jeg føler mig presset.

Har du opnået andet gennem forløbet?

Jeg har fået en masse viden om styrketræning og lært en masse om teknik så jeg nu føler mig klar til at træne videre på egen hånd. Jeg har også lært en masse om hvordan det jeg spiser påvirker mit energiniveau og derfor fået rette min kost til så den passer til mig. Men alligevel har jeg valgt at forlænge hos Casper, og har købt 12 uger mere.

Helles vægttab fra siden på 12 uger

Helles vægttab fra siden på 12 uger

Vil du anbefale Casper til andre?

Ja! Jeg er sikker på at Casper vil kunne hjælpe alle med at nå deres mål, uanset om det er vægttab, muskelopbygning, forebyggelse af skader eller hvilket som helst andet sundhed-mål. Casper er dygtig, engageret og god til at gøre forløbet individuelt, så det passer lige til dig.

Vil du se flere resultater? Så klik her.