Case 18 – Toke Vægttab


Toke

Hvordan startede det?

Jeg har tidligere trænet en del, men det ligger lang tid tilbage og har aldrig givet de resultater jeg ønskede. Efter lang række år med alt for meget god mad og var det ikke nogen fornøjelse at se i spejlet så besluttede at der skulle ske noget. Jeg søgte lidt rundt på nettet og faldt over Caspers hjemmeside og synes det lød lige som det jeg havde brug for, han har hjulpet mange med vægttab.

Toke's vægttab fra siden på 10 uger

Toke’s vægttab fra siden på 10 uger

Hvad har du opnået fysisk?

Jeg er kommet af med det meste af dunken og er i det hele taget blevet strammet op.

Hvordan har din træning været med Casper? og hvor ofte?

Har trænet med Casper to gange hver uge, det har altid været hårdt men rart. Casper er god til at motivere så man lige får taget de sidste par reps.

Toke's vægttab bagfra på 10 uger

Toke’s vægttab bagfra på 10 uger

Hvad har du opnået mentalt?

Bedre søvn og mere energi og frem for alt har jeg nået en tro på at jeg KAN opnå drømmekroppen selvom der stadig er langt

Toke's vægttab forfra på 10 uger

Toke’s vægttab forfra på 10 uger

Vil du anbefale Casper til andre?

Absolut, Casper gør det rigtig godt og har styr på det han laver.

Vil du se flere resultater? Så klik her.