Case 21 – Louise Vægttab


Louise Vægttab

Hvordan startede det?

Jeg var så heldig at vinde et forløb hos Casper. Vi startede med at få lavet kostplan og et træningsprogram som passede til mig. Igennem de 10 uger har jeg haft en ugentlig træning hos Casper.

Louise's vægttab fra siden på 10 uger

Louise’s vægttab fra siden på 10 uger

Hvad har du opnået fysisk?

Fysisk er jeg blevet meget stærkere i alle øvelser. Jeg har været igennem 2 forskellige programmer som har gjort at jeg ved hvilke øvelser og træningsformer der fungere bedst for mig, og så har jeg fået kendskab til øvelser jeg ikke kendte til. Derudover har jeg lært korrekt udførelse af alle øvelser. Udover det har jeg tabt mig i vægt, selvom jeg måske ikke opnåede det vægttab jeg ønskede er min krop meget pænere i dag.

Hvordan har din træning været med Casper?

Jeg har haft virkelig fede træninger hos Casper. Hvis jeg har haft en øv-dag kunne træningen redde det hele og jeg gik hjem med et kæmpe smil på læben. Jeg er blevet udfordret i træningerne og presset til det yderste.

Louise's vægttab forfra på 10 uger

Louise’s vægttab forfra på 10 uger

Hvad har du opnået mentalt?

Jeg fået det bedre med mig selv og jeg føler mig godt tilpas i min egen krop. Jeg har bedre humør og så har Casper været med til at motivere mig til at nå sommerkroppen. Jeg føler mig godt tilpas i træningscenteret, når jeg er sikker på øvelsen udføres korrekt.

Har du opnået andet gennem forløbet?

En af de ting jeg er mest glad for ved forløbet er at Jeg har prøvet at følge en kostplan, og at det at spise sund mad er blevet en vane for mig. Jeg har fået større kendskab til hvad sund mad er, og hvad der skal til for at kroppen har energi hele dagen.

Louise's vægttab bagfra på 10 uger

Louise’s vægttab bagfra på 10 uger

Vil du anbefale Casper til andre?

Jeg vil helt klart anbefale Casper til andre. Han er motiverende på omkring kost og særligt træningen har været god. Hvis man lige mangler det sidste er Casper god til at hjælpe og står altid til rådighed hvis man mangler svar på noget.

Vil du se flere resultater? Så klik her.