16 kg Kettlebell


Kettlebell 16 kg er rigtig god, når det gælder seriøs styrketræning. Kettlebell træning er crossfit, hvor du på relativ kort tid, forøger din fysiske form, forbrænder fedt og opbygger muskelmasse. Med en kettlebell får du muligheden for at lave simple og meget effektive øvelser. Den fylder ikke så meget og kan hurtigt tages frem og i brug. Du kan fx lave kettlebell-swings eller squats, som styrker kroppen og din balance og udholdenhed. 

Guide & Test af Kettlebell 2021

Billige jern kettlebell af høj kvalitet

Her får du nogle billige jern kettlebell til en god pris, som er af høj kvalitet. Dette er et godt sted at starte, og de holder godt fordi det er jern.

Fra 88 kr.

De billigste kettlebell, Vinyl kettlebell

Dette er de billigste du kan finde, det er nemlig vinyl kettlebell. De er perfekte for dig der bare vil i gang og have di billigste på markedet.

Fra 63 kr.

Competition Kettlebell (De bedste)

Dette er de bedste på markedet, det er dem du ser i crossfit centre, fitnesscentre og dem der bruges til konkurrencer. Dette er den bedste kvalitet på markedet, og er også dem jeg selv har derhjemme.

Fra 399 kr.

Kettlebell sæt (flere i en pakke)

Her kan du købe sæt, og det betyder at du får flere end bare 1 kettlebell, det er oplagt til dig som gerne vil have flere og forskellige vægte.

Fra 449 kr.

16 kg kettlebell

Med 16 kg kettlebell kan du optimere din fedtforbrænding og muskelopbygning. Det er et alsidigt og effektivt redskab, som kan anvendes til at træne din muskelmasse og din kondition. Kettlebell 16 kg får du altså trænet din styrke og kondition og det er et meget pladsbesparende redskab, som er meget funktionelt og effektivt på samme tid. Kettlebells har en meget lang levetid, da der skal meget til at det går i stykker, da det er i jern og er meget solidt. Et godt træningsredskab, som ikke går i stykker. 

Køb kettlebell 16 kg

På grund af den eksplosive popularitet som kettlebells har opnået, er markedet blevet meget stort over de seneste år. Du kan finde kettlebells i forskellige materialer – vinyl, neopren, clubbells og competition kettlebels. De helt klassiske kettlebells er dem i støbejern. Kettlebells har mange fordele som redskab. Du kan både løfte og svinge den og den giver dig rigtig mange træningsmuligheder. Så den er effektivt redskab til din hjemmetræning.