20 kg Kettlebell


Kettlebell 20 kg er til en meget seriøs træning for tilsvarende erfarne og veltrænede atlet. Den vil skabe en dynamisk træningsform og vil derfor øge din styrke, træne din koordination og din stabilitet, samt udholdenhed. Du vil altså kunne udføre en intensiv træning på kort tid. Du kan altså træne effektivt, hvor som helst og træne kroppen en gang. Den vil give dig gode og hurtige resultater og vil aktivere flere muskelfibre. 

 

Guide & Test af Kettlebell 2021

Billige jern kettlebell af høj kvalitet

Her får du nogle billige jern kettlebell til en god pris, som er af høj kvalitet. Dette er et godt sted at starte, og de holder godt fordi det er jern.

Fra 88 kr.

De billigste kettlebell, Vinyl kettlebell

Dette er de billigste du kan finde, det er nemlig vinyl kettlebell. De er perfekte for dig der bare vil i gang og have di billigste på markedet.

Fra 63 kr.

Competition Kettlebell (De bedste)

Dette er de bedste på markedet, det er dem du ser i crossfit centre, fitnesscentre og dem der bruges til konkurrencer. Dette er den bedste kvalitet på markedet, og er også dem jeg selv har derhjemme.

Fra 399 kr.

Kettlebell sæt (flere i en pakke)

Her kan du købe sæt, og det betyder at du får flere end bare 1 kettlebell, det er oplagt til dig som gerne vil have flere og forskellige vægte.

Fra 449 kr.

20 kg kettlebell

Denne kettlebell på 20 kg egner sig til dig som har trænet med den før og med andre træningsredskaber tidligere. Den er oplagt til fx squats og kettlebell-swings, da der er fokus på at træne hele kroppen og som på rekordtid er med til at give dig en bedre udholdenhed, styrke og balance. Det er et populært redskab, da du kan få overstået træningen på meget kort tid. Hvis du træner intensivt med kettlebells i 10-15 min har du allerede opnået en udvikling i din fysiske form og sat gang i din forbrænding. 

Køb kettlebell 20 kg

Kettlebell 20 kg er et rigtig godt redskab til at kunne træne derhjemme. Den er god til dig som gerne vil forbedre din styrke og udholdenhed, men ikke har tid til at bruge lang tid hver dag på det. Du vil kunne lave et træningsprogram som passer til dig og den tid du har til rådighed. Det tager ikke lang at finde forskellige kettlebells på internettet, så der er rig mulighed for at finde gode og solide kettlebells til dig og din træning.