Personlig Træner Vejle


Er du på udkig efter en personlig træner i Vejle, der kan hjælpe dig til at nå dine mål og indfri dine ambitioner med effektiv træning, der virker? 

Så er jeg, Casper Hessellund, helt sikkert den rette for dig. Jeg tilbyder individuelt udformede 1 til 1 personlig træningsforløb, hvor du får 100% skræddersyede træningsprogrammer og kostplaner, hvor intet er overladt til tilfældighederne. 

Jeg har over ti års erfaring som personlig træner og har rygsækken fuld af kvalifikationer og kompetencer, som jeg bruger til at hjælpe dig med at nå dine målsætninger. 

Hvis du bruger mig som din personlig træner i Vejle, så vil du opleve 1 til 1 undervisning og træning i utrolig høj kvalitet, hvor det udelukkende er os der er mit eget træningscenter uden nogen andre. Derfor får du en speciel og unik personlig træning i Vejle hos mig.

Herunder kan du blive meget klogere på, hvad jeg tilbyder, hvilke målsætninger du kan opnå med min hjælp, hvad prisen er og hvorfor du skal vælge netop mig som personlig træner i Vejle.

Hvad tilbyder jeg som Personlig Træner i Vejle?

– 10-40 ugers forløb – Der er også mulighed for kortere og længere forløb

– 1-2 gange træning i ugen – Der er også mulighed for flere træninger i ugen

I alle personlig træningsforløb får du:

– Kostplan

– Træningsprogram

– Rådgivning og vejledning 

– E-mail og SMS korrespondance

– Adgang til min YouTube kanal med video guide af mange øvelser

– og meget mere

Priser:

– 1 træning i ugen i 10 uger: 7.500 kr.

– 2 træninger i ugen i 10 uger: 13.800 kr.

– 3 træninger i ugen i 10 uger: 18.500 kr.

– 4 træninger i ugen i 10 uger: 25.000 kr.

Mulighed for flere uger, blot kontakt mig.

Det bedste nyhedsbrev for folk der træner og er aktive

Klik her, og kom til en formular hvor du kan udfylde dit navn og mail, så vil du få mails når der er tilbud på forløb, træningsprogrammer, kostplaner, når jeg finder gode tilbud på kosttilskud og træningsudstyr og meget mere.

Nå dine målsætninger med kvalificeret personlig træning i Vejle

Drømmer du om eller har du som målsætning at tabe dig, komme i bedre form, få en flottere krop eller noget helt fjerde?

Så er du kommet til det helt rette sted, for jeg, Casper Hessellund, kan som personlig træner i Vejle hjælpe dig med at nå det eller de forskellige mål, du måtte have.

Eksempler på overordnede målsætninger, du kan nå med min hjælp, kunne være:

  • Større eller mindre vægttab
  • At gennemgå en stor livsstilsændring til det bedre
  • At få mere energi i hverdagen
  • At gøre kroppen flot og klar til strandsæsonen

Det er bare nogle af de mange områder, hvor min store ekspertise og erfaring kan hjælpe dig, hvis du er klar til at arbejde hårdt og trække på min støtte.

Du vil komme til at opleve, hvor givende og motiverende det er, når du kan se og mærke fremskridt på egen krop, og hvordan et online træningsforløb vil udvikle dig generelt.

Vælger du et forløb, der eksempelvis strækker sig over én eller to måneder, vil jeg hele tiden være tilgængelig og kunne kontaktes per SMS, telefonopkald eller mail, når der opstår spørgsmål eller udfordringer undervejs.

En dygtig personlig træner i Vejle baserer dit online forløb 100% på dine behov

Personlig træning adskiller sig på flere områder fra træning med vennerne eller alene, fordi du både får mulighed for at udvikle dig rigtig meget fysisk, altid har professionel rådgivning lige ved hånden og samtidig kan få tilpasset dit online forløb 100% efter dine behov.

Det kan i praksis komme til at udmønte sig på mange forskellige måder, og fælles for dem alle er, at de kun har til formål at hjælpe dig mest muligt.

For eksempel kan det være, at du har et område af kroppen, der ikke tåler lige så meget belastning og træning som resten af din krop.

Måske har du nogle smerter i ryggen, og så sørger jeg for, at dine træningsprogrammer tager 100% hensyn til din ryg, så du både kan udvikle dig og samtidig undgå at forårsage yderligere problemer.

Med mig, Casper Hessellund, som dygtig personlig træner i Vejle, er du desuden garanteret en træner, der prioriterer din dagligdag.

Har du en tætpakket dagligdag med eksempelvis både skole eller arbejde, familie, venner og træning, kan det være en meget vanskelig kabale at få til at gå op.

Derfor skræddersyer jeg forløbet til dig, så du ikke får for meget om ørerne og mister motivationen, fordi du har for mange bolde i luften på samme tid.

Nå dit mål om vægttab med den bedste personlige træning i Vejle

Det er ikke nemt at tabe sig, selvom man måske rigtig gerne vil, og overvægt kan desværre give anledning til både mindre energi, glæde og selvtillid i dagligdagen.

Det er en stor skam og på ingen måde optimalt for hvem, det går ud over – men heldigvis er der råd for det.

Jeg, Casper Hessellund, kan give dig den bedste personlige træning i Vejle, så du kan komme i mål med dit vægttab, hvad enten det drejer sig om mange eller få kilo.

Med mere end seks års erfaring som personlig træner har jeg tilegnet mig en masse erfaring, som i kombination med min brede kompetencevifte og store ekspertise giver dig de bedst mulige forudsætninger for et vægttab.

Mine uddannelser og certificeringer inkluderer blandt andet:

  • Kostvejleder med certifikat
  • Fitnessinstruktør
  • Personlig træner med certifikat
  • Mentor

Det er bare nogle få af de mange kvalifikationer, jeg som personlig træner i Vejle aktivt bruger til at give dig den bedst mulige støtte, motivation og rådgivning.

Er du villig til at arbejde hårdt og lægge energi i det online træningsforløb, vil du uden tvivl kunne nå store milepæle i dit vægttab med min hjælp. Gratis træningsprogram, kan du finde her.

En træner i Vejle, som tager hensyn til dit udstyr og niveau

Mange kender nok alt til at begynde på et træningsprogram, hvor man ikke kan lave halvdelen af øvelserne, fordi man ikke har det nødvendige udstyr til rådighed.

Det problem er løst ved at vælge mig, Casper Hessellund, som personlig træner i Vejle, fordi jeg tager udgangspunkt i det udstyr og de træningsfaciliteter, du har til rådighed.

Det betyder i praksis, at du vil kunne lave alle øvelserne i det online træningsforløb uden udstyrsmæssige problemer, hvilket er en stor gevinst.

Derudover vil du få gratis adgang til øvelsesvejledning på Youtube, når du begynder på eksempelvis et online forløb á én eller to måneders varighed.

Samtidig vil jeg som personlig træner i Vejle også tilpasse både træningsprogrammerne og kostplanerne efter dit aktuelle niveau, så du hele tiden bliver udfordret i passende grad.

Efterhånden som du løbende forbedrer dig, vil der blive skruet på nogle forskellige parametre og sikret variation i øvelserne, så du kan bevare motivationen og hele tiden kan mærke lysten til at træne.

Kom sikkert i mål med en personlig træner i Vejle

Når du indleder et online forløb med mig som personlig træner i Vejle, vil der fra starten være fastlagt nogle målsætninger, som jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at sikre, at du når.

Dog kommer det til at kræve en stor arbejdsindsats fra dig, hvis du virkelig skal rykke dig og komme i mål, og derfor forventer jeg også, at du overholder både træningsprogrammerne og kostplanerne.

Gør du det, vil du med min hjælp kunne tage store skridt på din rejse mod den målsætning, du har, og du vil kunne udvikle dig mere, end du havde turdet håbe på.
Kom sikkert i mål med en personlig træner i Vejle og mærk, hvordan din krop og din mentalitet udvikler sig undervejs i det online forløb.

Kommer der bump på vejen, skal du ikke fortvivle eller miste al motivationen, for der vil helt sikkert komme nogle udfordringer og nogle mindre sjove tidspunkter undervejs.

Modgangen vil imidlertid kun udvikle dig endnu mere og give en endnu større tilfredsstillelse, når du med mig som trofast støtte når dine mål.

Det er jeg fordi jeg er uddannet og har over 10 års erfaring som personlig træner. Jeg har hjulpet utrolig mange klienter med at opnå deres mål, samt bibeholde resultatet af det er bliver opnået sammen med mig. Jeg giver dig nemlig redskaberne til at konstant kunne udvikle dig, og du får skræddersyet rådgivning, programmer og sparring hos mig.

Jeg tager 5.000 kr. for 1 træning i ugen i 10 uger, og det bliver kun billigere pr. træning jo længere et forløb du køber, og jo flere træninger du køber. 

Afhængig af hvor mange ugentlige træninger du ønsker, og hvor langt et forløb du ønsker, kan du komme helt ned på 2.000 i måned.

Du skal kigge efter en personlig træner der certificeret og uddannet, samt se hvilke resultater træneren har opnået med sine klienter. Det er en personlig træners ansvar at lave skræddersyet programmer, analysere dig og din krop, motivere dig og meget mere. Dette kan jeg hjælpe dig med.

Personlig træning Vejle

Ønsker du den bedste træning i Vejle, med et træningsprogram der er skræddersyet til dig og dine mål. Eller ønsker du personlig træning i Vejle, af en personlig træner der ved hvad han laver, så skal du blot sende en mail til info@casperhessellund.dk så kan vi tage et gratis og uforpligtende møde hvis det har interesse. Jeg kan komme ud til dig på din adresse, eller vi kan mødes i centeret, det er helt op til dig og hvad du foretrækker. Personlig træner Vejle, hvor jeg sørger for at både træningsprogram, kostplan og vejledning er skræddersyet til dig og alt er personligt. Ingen er ens, og dette kræver alt bliver tilpasset efter din hverdag, dine mål, dit niveau og meget mere. Alt det sørger jeg for at få med når jeg laver programmer, uanset om det er træningsprogram eller kostplan.

Træning er utrolig vigtigt når man vil opnå resultater, og ændre måden hvorpå ens krop ser ud. Det betyder ikke man skal træne hver dag, men med struktureret træning, så kan man opnå gode resultater med træning tre gange i ugen. Det behøver heller ikke at være flere timer man træner af gangen, det handler om at træne på en hvorpå man udvikler sig, bliver presset og det er ikke alle der forstår det. Det kommer nemlig meget an på hvordan ens hverdag er, hvor stresset du er, hvordan du lever, hvad du spiser og meget mere. Men hvordan med kosten, hvordan skal du spise, og hvad skal du spise?

Jeg er en personlig træner med over 6 års erfaring med vægttab, muskelforøgelse og livsstilsændring. Så uanset hvad dit mål er, så kan du eventuel tage et kig på mine resultater med mine seje klienter ved at klikke på resultater i toppen. Der kan du nemlig mange af de resultater mine klienter har knoklet sig frem til, ved at blive trænet og guidet af mig. Dette er inklusiv både kostplan og træningsprogram. Langt størstedelen af dem jeg har hjulpet på vej, fastholder deres vægttab, også 1 år efter vores forløb er afsluttet. Noget af det vigtigste for mig, er at jeg lærer dem der køber forløb hos mig så meget som muligt. Jeg har gjort mit job korrekt, hvis du kan klare dig selv når vi er færdige med det forløb du ender med at vælge hos mig.

Er dine kostplaner svære at holde?

Det korte svar er nej. Som personlig træner Vejle, sørger jeg for at er nemt for dig. Men så tænker du måske, hvordan kan det være? Ja, det er fordi jeg skræddersyer den til dig og din hverdag. Hvilket betyder at det er nemt for dig at overholde planen, og følge den, fordi din hverdag også har indflydelse på hvordan din kostplan bliver. I tilfælde af du har børn, er det også noget der sagtens kan tages højde for i din kost, og måden du skal spise på. For det skal selvfølgelig hænge sammen med familien, hvis du har børn og mand eller kone. Er du meget på farten, er der også mulighed for at lave den perfekte plan til dig. Det handler blot om planlægning, og en plan der er skræddersyet til dig og måden du lever på.

Med en kostplan fra mig, vil du opleve det rent faktisk ikke er så svært at leve efter en kostplan som på sigt kan blive en livsstil. Jeg vil nemlig sammen med dig, og efter en dialog med dig komme frem til hvad der er det bedste for dig i forhold til de mål du vil opnå. Her er det egentlig lige meget om du ønsker at opnå et vægttab, eller at tage på i muskelmasse. Det kan også være det er en livsstilsændring du vil opnå, og her er det også muligt at lave noget der passer perfekt til dig. Som personlig træner Vejle, sørger jeg for at du som bor i eller omkring Vejle, har mulighed for at opnå de mål og ønsker du skulle have.

Så vil du opnå resultater, uden at kosten skal være noget du ikke kan lide, noget der er besværligt eller noget der er træls, så lad mig hjælpe dig med at komme tættere på de mål du gerne vil opnå. Kontakt mig ved at skrive en mail til info@casperhessellund.dk eller ved at klikke på kontakt oppe i menuen, og udfyld formularen.

Personlig Træning i Vejle behøver ikke at være kedeligt

Personlig træner Vejle, hvis du vil opleve en træning der giver resultater, og udvikler dig, samt din krop. Så skal du prøve et skræddersyet træningsprogram fra mig, eller et personligt træningsforløb. Hvis du køber et personligt træningsforløb, er det både med kostplan, træningsprogram og vejledning. Du vil aldrig føle du står for dig selv, for jeg vil altid være til rådighed, uanset hvad dine spørgsmål skulle være. En del af at have et online forløb eller et personligt træningsforløb hos mig, er at jeg er der for dig altid. Det kan være der er en opskrift du er i tvivl om du kan bruge i kostplanen, så vil du få svar på hvorvidt den kan bruges eller ej. Det kan også være nogle øvelser du er i tvivl om, så er jeg også klar til at hjælpe dig her.

Du vil ikke opleve at din træning er kedelig, fordi du vil hele tiden blive presset. Jeg vil hele tiden udvikle dig, både med kilo og det tekniske ved øvelserne. Det kan være du har et ønske om at kunne lave en pull up, jamen så skræddersyer jeg træningen til at vi skal opnå dette. Det er egentlig lige meget hvad dit mål er, så sørger jeg for din træning er tilpasset det du vil opnå. Der er mange måder at opnå sine mål på, og jeg vil altid gøre mit bedste for at hjælpe dig i mål på den bedst mulige måde. Mine forløb starter altid med en opstartssamtale, hvor vi snakker om dine mål, dine ønsker og meget mere. Dette er med til at sørge for jeg laver noget som er tilpasset dig, og gør at det er realistisk for dig. Personlig træner Vejle, hvor alt bliver skræddersyet til dig, og du aldrig vil føle dig som en i rækken, da alt er lavet til dig.

Synes det lyder som noget for dig, så skal du blot kontakte mig på mailen info@casperhessellund.dk

personlig træner Holstebro