Stepbænk


Stepbænke er et godt redskab til en intensiv træning, som vil øge din forbrænding og udholdenhed. Fordelene ved en stepbænk er at uanset form og kondition, kan alle være med og der findes modeller og udgaver som vil passe til enhver.

Guide & Test Af Stepbænke 2024

Reebok stepbænk

Reebok stepbænk er en af de mest kendte i markedet. Du har set dem i mange centre, og er derfor uden tvivl den bedste.

Fra 999 kr.

Bodytone step base stepbænk

Dette er den billigste i testen, men er uden tvivl en rigtig god en til prisen.

Fra 560 kr.

Abilica stepbænk

Dette er et dansk brand, som laver rigtig godt udstyr, og deres stepbænk er ingen undtagelse.

Fra 699 kr.

Trendy Stepbænk Etapa

Dette er også en af de billige, og har mulighed for justering, og det har den billigste ikke.

Fra 599 kr.

Det bedste nyhedsbrev for folk der træner og er aktive

Klik her, og kom til en formular hvor du kan udfylde dit navn og mail, så vil du få mails når der er tilbud på forløb, træningsprogrammer, kostplaner, når jeg finder gode tilbud på kosttilskud og træningsudstyr og meget mere.

Forhandler af stepbænke

Vil du gerne købe en stepbænk fra en dansk hjemmeside som er sikker, så kan du vælge en af de 3 nedenstående ved at klikke på deres logoer, så kommer du direkte til deres udvalg af stepbænke.

Stepbræt

Vælger du en stepbænk med forskellige højdeniveauer, får du maksimal udnyttelse af din træning. Og du vil kunne øge din belastning og udholdenhed i din træning. Med en stepbænk kan du lave intensiv pulstræning og styrke din koordination. Også kan alle være med og træne på deres passende niveau. Skal jeg hjælpe dig med at vælge den rette, så du velkommen til at kontakte mig.

Der findes rigtig mange forskellige stepbrætter. Når du skal vælge et stepbræt til din træning, er det vigtigt at have 4 vigtige punkter med i dine overvejelser, når du vil anskaffe dig dette redskab. Sikkerhed, holdbarhed, funktionalitet og design/størrelse. Sikkerheden er at gå efter de modeller, som har en skridsikker gummioverflade. Holdbarheden kan du sikre dig ved at vælge en model fra et af de kendte mærker på området. Designmæssigt kan du få stepbrætter i forskellige størrelser – bredde, længde og højde.

Step bænk

Stepbænk får du et redskab, som du kan anvende til intensiv træning og forbrænde flere kalorier i forhold, hvor lang tid det tager at forbrænde samme kalorieantal med eks. løb. Det er et fleksibelt og praktisk træningsredskab til din hjemmetræning, da du nemt og enkelt kan tage bænken frem, når du vil træne. Du kan finde flere træningsprogrammer til enhver udøver og du kan altid tilpasse sværhedsgraden af træningen.

Reebok stepbænk

Reebok er et af verdens mest brugte og kendte mærke inden for træningsudstyr, heriblandt deres stepbænke. Du får en stepbænk af højeste kvalitet og med en høj brugervægt på 110 kg. Med Reebok stepbænk får du et redskab, som kan håndtere at blive anvendt i mange timer, da den har en solid konstruktion. Den har en høj levetid og skaber ekstra høj modstandsdygtighed. Derfor finder du mange Reebok stepbænke rundt om i flere fitnesscentre. Så om du er nybegynder eller øvet, så kan der anbefales denne stepbænk. Vil du finde en masse andet træningsudstyr, så klik her.

Stepbænk

Stepbænk øvelser

Med en stepbænk som redskab, kan de effektivt forbrænde kalorier med et par helt basis øvelser. Du kan lave øvelserne derhjemme eller i fitnesscenteret. Der kan også laves intervaltræning med øvelserne, hvor du gentager forskellige øvelser i forskelligt tempo.
En basis øvelse er det velkendte op- og nedstigninger, som kan udføres af alle. Blot træd op med det ene ben og derefter det andet og gradvist øge tempoet.

Øvelse to er hop med samlede ben. Her kan du selv justere sværhedsgraden.

Øvelse tre er side step. Stil dig blot på din ene side af bænken og træd op med foden tætteste på bænken. Træd derefter op med det andet og træd så ned igen. Gentag bevægelsen med modsatte fod fra den anden side

Stepbræt øvelser

Med et stepbræt findes der et utal af øvelser og du kan kombinere dem med andre træningsredskaber. Den kan både være dit primære redskab, men kan også fungere som et supplement til din træning. Du kan bruge stepbrættet i kombination med kettlebell, håndvægte, elastikker og meget andet udstyr. Øvelserne vil effektivt øge din forbrænding og styrke din koordination.

Køb stepbænk

Stepbænke findes i forskellige størrelser, højder og design. Du vil helt sikkert kunne finde en stepbænk som passer til lige netop dig og dit træningsbehov. Uanset om du er nybegynder eller øvet, kan du også finde øvelser dertil og regulere i sværhedsgraden. Du vil her på siden kunne finde og købe stepbænke, som er af høj kvalitet og som har en god og lang holdbarhed. Du kan også søge mere viden om diverse stepbænke, inden du foretager et køb.