TRX øvelser


Når du træner med TRX, involvere du hele kroppen, du træner din core og styrker dine led. Derfor er træningen oplagt, hvis du har kort tid til at træne i, men vil have et stort udbytte. Øvelserne behøves ikke være svære, de kan sagtens være meget simple. Nogle af øvelserne kunne være: Overhead squat – her er der fokus på dine lår, baller og balance. Triceps pres – Her vil du træne bagsiden af dine overarme og skulderstabilitet. Biceps – Her er det forsiden af overarmene og skulderstabilitet, der er på arbejde. Hip lift – Her vil du kunne mærke det i balder, baglår og ryggens muskler. Hip drop – Der vil du kunne mærke det i din talje, de skrå mavemuskler og skulderstabilitet. Jeg har YouTube kanal med video guide til mange øvelser her

Det bedste nyhedsbrev for folk der træner og er aktive

Klik her, og kom til en formular hvor du kan udfylde dit navn og mail, så vil du få mails når der er tilbud på forløb, træningsprogrammer, kostplaner, når jeg finder gode tilbud på kosttilskud og træningsudstyr og meget mere.

TRX træning

Når du træner med TRX er det vigtigt i alle dine øvelser at sørge for at spænde op i din bækkenbund og mavemuskler. Der skal altid være spænding i stropperne. Ligesom du skal holde samme spænding i begge stropper. Du bestemmer selv, hvor hård træningen skal være ved at bevæge sig tættere på eller længere væk fra ankeret – der hvor TRX er fastgjort. Gentag gerne øvelserne minimum 2-3 gange for at på den optimale træning. TRX er en slyngetræner, som du kan bruge til at træne hele kroppen.

TRX træningsudstyr

Der findes et bredt udvalg af TRX-udstyr på markedet og det er derfor vigtigt at du er opmærksom på en række forhold, inden du køber en slyngetræner. Din slyngetræner skal nemlig passe til dig og dit træningsniveau. Du skal vælge en TRX efter dit trænings- og ambitionsniveau, din egen kropsvægt også især kvalitet og mærket. Med en TRX kan du billigt komme til at træne funktionelt og skabe dine egne erfaringer derhjemme. 

Hvad er TRX træning

TRX står for Total Body Resistance Exercise og er en betegnelse for en træningsform, hvor du udnytter din egen kropsvægt til at træne, styrke, smidighed, balance og kondition. Det er et stroppesystem som gør at du kan udføre forskellige træningsøvelser. TRX træning giver dig en meget god og effektiv træning med simple TRX øvelser. Du kommer hele kroppen rundt og du kan selv tilpasse øvelserne, så det bliver mere eller mindre hårdt. Det er et genialt træningsredskab til hjemmetræning, da den ikke fylder meget og ikke er særlig dyr. 

TRX træning hjemme

TRX træning er slyngetræning som effektivt kan træne hele kroppen. Du kan sagtens træne hjemme i stuen, uden at du skal bruge for meget tid og penge på fitnesscentre. Med TRX vil du kunne træne din core stabilitet og styrke. Det er en rigtig god form for træning, når du skal på ferie eller blot vil spare tiden og har en travl hverdag. Der findes rigtig mange TRX øvelser, som du kan lave og du vil altid kunne skrue op eller ned for sværhedsgraden. 

TRX hjemmetræning

TRX er en effektiv form for styrketræning, hvor du på kort tid kan træne hele kroppen, derhjemme. Det er altid muligt at træne, hvor du vil og når du vil og du kan altid tage udstyret med på ferien og farten. Du træner altså hele kroppen med et redskab. Det er billigt og kræver mindre tid. Med en søgning på internettet kan du finde rigtig mange træningsøvelser, som du kan lave hjemme i stuen eller hvor du ellers plejer eller vil træne. 

Træning med TRX

TRX giver dig en enkel, men hård træning. Det giver dig en meget effektiv styrketræning på kort tid. Du kan træne overalt, da de kan tages med på farten og ferien. Der findes en masse TRX øvelser, så du kan træne hele kroppen. Med TRX vil du udnytte din egen kropsvægt og tyngdekraft. Så kan du træne hele kroppen, hvor hver øvelse er tilpasset forskellige muskelgrupper. TRX er simpelt og nemt, så det kan foregå derhjemme uden for meget forberedelse.  

Træning TRX

Der er rigtig mange som begynder at træne hjemme, da det er tidsbesparende. TRX er et rigtig godt redskab til at opnå en optimal træning, så du rammer hele kroppen. Der kan du træne din styrke, udholdenhed, stabilitet og balance. Du kan vælge at træne hele kroppen i et program eller dele din træning op, så du træner overkrop den ene dag og underkrop den anden dag. Valget er helt op til dig. Det er blot vigtigt at huske at få trænet begge dele, så der er ligevægt i din krops styrke. 

Øvelser TRX

Der findes rigtig mange TRX øvelser. Alle øvelser kan laves hjemme eller i et træningscenter. Når du har din TRX monteret sikkert og korrekt, kan du lave rigtig mange øvelser. Du vil kunne træne alle kroppens store muskelgrupper. Her er der et udpluk af nogle effektive øvelser. Squat på 1 ben – her træner du baller, lår, lænd og mave. Cykling fra liggende position – her for du trænet knæhaser, baller og lænd. Roning fra oprejst position – Her vil du ramme dine skuldre og overarme.