Personlig Træner Silkeborg


Kunne du tænke dig et effektivt og givende træningsforløb, hvor du med den rette hjælp kan nå de mål og drømme, du har? 

Så er du kommet til det helt rette sted, for jeg, Casper Hessellund, kan være den afgørende brik, der hjælper dig over målstregen. 

Med mig som personlig træner i Silkeborg får du en professionel og dygtig træner med mere end seks års erfaring, der fra sidelinjen vil hjælpe, støtte, vejlede og motivere dig hele vejen igennem dit online forløb. 

Du får kostplaner og træningsprogrammer, der er tilpasset din individuelle, unikke situation, så du også kan få en hverdag til at hænge fornuftigt sammen. 

Nedenfor kan du få meget mere at vide om, hvad du kan opnå med min hjælp, hvorfor du skal vælge mig, og hvad jeg kan tilbyde.

Hvad tilbyder jeg som Personlig Træner i Silkeborg?

  • 10-40 ugers forløb – Der er også mulighed for kortere og længere forløb
  • 1-2 gange træning i ugen – Der er også mulighed for flere træninger i ugen

I alle personlig træningsforløb får du:

  • Kostplan
  • Træningsprogram
  • Rådgivning og vejledning 
  • E-mail og SMS korrespondance
  • Adgang til min YouTube kanal med video guide af mange øvelser
  • og meget mere

Priser:

  • 1 træning i ugen i 10 uger: 7.500 kr.
  • 2 træninger i ugen i 10 uger: 14.000 kr.
  • 3 træninger i ugen i 10 uger: 20.000 kr.
  • 4 træninger i ugen i 10 uger: 26.000 kr.

  • 1 træning i ugen i 20 uger: 14.000 kr.
  • 2 træninger i ugen i 20 uger: 26.000 kr.
  • 3 træninger i ugen i 20 uger: 38.000 kr.
  • 4 træninger i ugen i 20 uger: 50.000 kr.

Det bedste nyhedsbrev for folk der træner og er aktive

Klik her, og kom til en formular hvor du kan udfylde dit navn og mail, så vil du få mails når der er tilbud på forløb, træningsprogrammer, kostplaner, når jeg finder gode tilbud på kosttilskud og træningsudstyr og meget mere.

Nå dine målsætninger med personlig træning i Silkeborg

Når du begynder på et af mine online træningsforløb, er du garanteret min fulde støtte og hjælp hele vejen igennem forløbet. 

I starten af processen skal du have gjort dig klart, hvad dine målsætninger med forløbet er, og er du lidt i tvivl om det, vil jeg selvfølgelig rådgive og vejlede dig. 

Folk har generelt rigtig mange forskellige formål med at få hjælp af mig som personlig træner i Silkeborg, og du kan blandt andet have en af følgende målsætninger: 

  • Et større eller mindre vægttab
  • Stærkere muskler
  • En flottere krop
  • En stor livsstilsændring

Det er bare et udsnit af de mange forskellige overordnede målsætninger, du kan have som gulerod i enden af det online træningsforløb. 

Jeg, Casper Hessellund, vil hele tiden være tilgængelig på SMS, mail og via telefonopkald, så du kan få svar på spørgsmål, der opstår undervejs, når du er i gang med et online træningsforløb, der eksempelvis strækker sig over én eller to måneder.  

Samtidig vil jeg gøre alt, der står i min magt, for at fastholde din motivation, så du kan udvikle dig mest muligt. 

Det gør jeg blandt andet ved løbende at sende dig nye træningsprogrammer, der er tilpasset dine fremskridt, så du både får motiverende variation og hele tiden lidt større udfordringer, så du rykker dig mest muligt.

Få et skræddersyet træningsforløb med en dygtig personlig træner i Silkeborg

Personlig træning har mange store fordele kontra træning alene eller med et par af dine kammerater, og én af plusserne er, at du med mig, Casper Hessellund, får et skræddersyet træningsforløb. 

Det vil i praksis komme til at betyde, at både kostplaner og træningsprogrammer vil blive tilpasset din generelle livssituation og samtidig udformet efter mere specifikke personlige detaljer, hvis det er nødvendigt. 

Har du for eksempel et område af kroppen, der af den ene eller den anden grund ikke kan tåle ret meget belastning, konstruerer jeg dine træningsprogrammer, så du bliver skånet, men samtidig kan udvikle dig. 

Som dygtig personlig træner i Silkeborg har jeg, foruden seks års erfaring, en række uddannelser, kurser og certificeringer bag mig, som i den grad vil komme dig til gode. 

Mine uddannelser og certificeringer består blandt andet af: 

  • Certificeret kostvejleder
  • Certificeret personlig træner
  • Mentor
  • Fitnessinstruktør

Det er bare nogle af de forskellige uddannelser og certificeringer, der har været med til at løfte mit kompetenceniveau helt vildt, så jeg kan give dig en 100% professionel vejledning i dit online træningsforløb. 

Du kan derfor roligt regne med, at dine træningsprogrammer og kostplaner bliver både optimeret mest muligt og samtidig strikket sammen på baggrund af dig, din krop og dine individuelle behov.

Få hjælp til et vægttab med den bedste personlige træning i Silkeborg

Er du én af de rigtig mange danskere, der har lidt for mange kilo på kroppen og derfor gerne vil tabe dig i større eller mindre grad? 

Så er du landet det helt rigtige sted, for jeg, Casper Hessellund, kan tilbyde dig den bedste personlige træning i Silkeborg og hjælpe dig til en slankere tilværelse. 

Jeg har tidligere hjulpet mange mennesker med at smide nogle overflødige kilo, og du kan opnå det samme med min hjælp, hvad enten det drejer sig om et stort eller et mindre vægttab. 

Når du kommer i gang med et af mine online forløb, vil du hurtigt opleve, hvor motiverende det er at se kiloene forsvinde gradvist, og i sidste ende vil du helt sikkert være mere end tilfreds med resultatet. 

Det vil imidlertid komme til at kræve hårdt arbejde, og at du følger de individuelle træningsprogrammer og kostplaner, du får tilsendt af mig undervejs i forløbet. 

For mange overvægtige mennesker er et vægttab vejen til mere glæde, energi og selvtillid i dagligdagen, og spørger du dem, der har prøvet det, vil du med al sandsynlighed ikke kunne finde nogen, der senere har fortrudt deres vægttab. 

Tro kan flytte bjerge, og lægger du en god arbejdsindsats oveni, vil du med min hjælp som personlig træner i Silkeborg kunne realisere dit vægttab.

Få en træner i Silkeborg, der tilpasser dit online træningsforløb til din situation

Med mig, Casper Hessellund, som personlig træner i Silkeborg, får du træningsprogrammer og kostplaner, der er 100% tilpassede dine behov og generelle livssituation. 

Det kan være svært at få arbejde, venner, kæreste, børn og træning til at gå op i en højere enhed, og derfor vil dit online træningsforløb komme til at tage udgangspunkt i dine specifikke behov. 

På den måde sikres det, at du har mulighed for at overholde din træning og følge din kostplan, så du kan rykke dig mest muligt under min professionelle vejledning. 

Som din træner i Silkeborg vil jeg også sørge for, at træningsprogrammerne, der løbende bliver sendt til dig, vil være tilpasset det udstyr, du har til rådighed og det niveau, du befinder dig på. 

Begge elementer er i sandhed dynamiske størrelser, og derfor vil der også blive justeret på tingene i takt med, at du udvikler dig fysisk. 

På den måde kan du hele tiden blive udfordret tilpas meget i forhold til, hvordan din krop forbedrer sig undervejs i det online forløb, hvilket jeg som personlig træner i Silkeborg kan hjælpe med at sikre.

Samtidig skal du også sørge for at skrive til mig, hvis du pludselig har flere eller færre træningsfaciliteter til rådighed, så jeg kan lave et tilpasset, nyt og godt træningsprogram på den ændrede baggrund.

Kom i mål med en personlig træner i Silkeborg

Enhver, der har prøvet det, ved, hvor motiverende og fedt det er at se og opleve fremskridt på egen krop. 

Med min støtte og vejledning som personlig træner i Silkeborg kan du blive én af de personer, der virkelig formår at rykke sig i løbet af et online træningsforløb. 

Det vil komme til at kræve, at du er villig til at arbejde hårdt for tingene, for ingen kommer sovende til et vægttab eller hvad end, din målsætning måtte være. 

Jeg forventer i den forbindelse også, at du følger de træningsprogrammer og kostplaner, jeg udformer og sender til dig, så du på den måde kan få mest muligt ud af forløbet. 

Det er ikke altid lige nemt at nå sine mål, men er du klar til at give det en skalle og samtidig sørger for at bruge mig, når du møder udfordringer eller har spørgsmål, vil det helt sikkert kunne lykkes. 

At komme i mål med en personlig træner i Silkeborg er derfor i den grad inden for rækkevidde, og du skal aldrig tøve med at spørge mig undervejs i det online forløb, hvis du er i tvivl om nogle ting. 

Med min erfaring og mine kompetencer kan jeg skubbe dig et rigtig godt stykke i den rigtige retning, og lægger du selv en god arbejdsindsats i træningsforløbet, kan du nå store milepæle, du ellers aldrig havde turdet drømme om.

personlig træner Silkeborg