Fitness Vejle


Der er mange muligheder for at dyrke fitness i Vejle. Der er mange forskellige sportscentre, fitnesscentre og sportsklubber i byen, som tilbyder en række forskellige træningsfaciliteter og aktiviteter. Udover det, så er der også mange personlig trænere som kan hjælpe dig med at opnå dine mål. Jeg har hjulpet rigtig mange gennem tiden, og har et unikt lille og personligt træningscenter hvor der er kun er du og jeg når der laves personlig træning. Det er din mulighed for unik og skræddersyet træning af en personlig træner i Vejle, som kan hjælpe dig med at opnå dine mål. Jeg tilbyder også blot personligt tilpasset træningsprogrammer til 350 kr, hvis du blot ønsker struktur over din træning, og noget at følge når du er i fitness.

Hvad tilbyder jeg som Personlig Træner i Vejle?

– 10-40 ugers forløb – Der er også mulighed for kortere og længere forløb

– 1-2 gange træning i ugen – Der er også mulighed for flere træninger i ugen

I alle personlig træningsforløb får du:

– Kostplan

– Træningsprogram

– Rådgivning og vejledning

– E-mail og SMS korrespondance

– Adgang til min YouTube kanal med video guide af mange øvelser

– og meget mere

Priser:

– 1 træning i ugen i 10 uger: 7.500 kr.

– 2 træninger i ugen i 10 uger: 14.000 kr.

– 3 træninger i ugen i 10 uger: 20.000 kr.

– 4 træninger i ugen i 10 uger: 26.000 kr.

– 1 træning i ugen i 20 uger: 14.000 kr.

– 2 træninger i ugen i 20 uger: 26.000 kr.

– 3 træninger i ugen i 20 uger: 38.000 kr.

– 4 træninger i ugen i 20 uger: 50.000 kr.

Fitness Vejle

Fitnesscenter Vejle

Der findes mange forskellige fitnesscentre i Vejle, som tilbyder et bredt udvalg af træningsfaciliteter og aktiviteter. Nogle fitnesscentre fokuserer på vægttræning og styrketræning, mens andre har et større fokus på cardio- og konditionstræning. Mange fitnesscentre tilbyder også en række forskellige holdtræninger såsom spinning, yoga og Pilates. Derudover findes der også mange fitnesscentre, som tilbyder personlig træning og træningsprogrammer tilpasset den enkelte kundes behov og mål. Der er altså mange muligheder for at dyrke fitness i et fitnesscenter i Vejle, uanset om man er begynder eller øvet træningsudøver.

Hos mig har jeg udvalgt de forskellige ting jeg mener der skal til for at få en optimal træning, og dermed få det meste ud af sin træning. Jeg vil presse dig og udvikle dig, så du får endnu mere ud af din træning og gøre dig klar til at klare dig selv over tid med din træning.

Træningscenter Vejle

Hvis du ønsker at træne med en personlig træner i et unikt træningscenter, hvor der ikke er andre end dig selv og mig som træner, så skal du kontakte mig til en uforpligtende snak om dine mål og ønsker – så kan vi sammen arbejde mod at opnå de resultater og mål du har. Jeg har gennem mange år hjulpet rigtig mange med at opnå deres mål, uanset om det er vægttab, livsstilsændring eller opbygge muskelmasse. 

I sidste ende er nøglen til succes det samme, nemlig struktur, tålmodighed og vedholdenhed – og det kan jeg hjælpe dig med at opnå på en sjov, udfordrende og spændende måde.