Kettlebell 12 kg


Kettlebell 12 kg er den størrelse som der anbefales som maksimal begyndervægt. Det er en god vægt at have med i et træningsprogram enten i fitnesscenteret eller til hjemmetræningen. Med en kettlebell vil du kunne sætte din forbrænding hurtigt i gang og derved kunne opbygge muskler. Øvelser med en kettlebell vil få dig i bevægelse og du vil ikke sidde stille, som i maskinerne i fitnesscentrene. Du træner altså både styrke, koordination og stabilisering med en kettlebell. 

Guide & Test af Kettlebell 2021

Billige jern kettlebell af høj kvalitet

Her får du nogle billige jern kettlebell til en god pris, som er af høj kvalitet. Dette er et godt sted at starte, og de holder godt fordi det er jern.

Fra 88 kr.

De billigste kettlebell, Vinyl kettlebell

Dette er de billigste du kan finde, det er nemlig vinyl kettlebell. De er perfekte for dig der bare vil i gang og have di billigste på markedet.

Fra 63 kr.

Competition Kettlebell (De bedste)

Dette er de bedste på markedet, det er dem du ser i crossfit centre, fitnesscentre og dem der bruges til konkurrencer. Dette er den bedste kvalitet på markedet, og er også dem jeg selv har derhjemme.

Fra 399 kr.

Kettlebell sæt (flere i en pakke)

Her kan du købe sæt, og det betyder at du får flere end bare 1 kettlebell, det er oplagt til dig som gerne vil have flere og forskellige vægte.

Fra 449 kr.

12 kg kettlebell

12 kg kettlebell anbefales det at du har kendskab til dette redskab og ved, hvordan diverse øvelser skal udføres korrekt, så du undgår skader og andre overbelastninger. Det er vigtigt at finde en kettlebell som passer til dig og som du kan løfte. Det er et godt træningsredskab til hjemme, da det ikke kræver mere end nogle enkelte øvelser, for at kunne få trænet hele kroppen. Den har en høj forbrændings effektivitet og kan tilpasses individuelle træningsniveauer. Derudover findes der rigtig mange forskellige øvelser, som du kan udføre med en kettlebell. 

Køb kettlebell 12 kg

Markedet er rigtig stort og der findes et utal af forskellige kettlebells. Det handler om at du skal finde en eller flere kettlebells som passer til dig og dine behov for træningen. En kettlebell er et godt og effektivt all-around redskab, som gør at du kan træne hele kroppen med ganske få øvelser. Du kan finde rigtig mange forskellige kettlebells på internettet og til fine priser.