Kettlebell 8 kg


Kettlebell på 8 kg anbefales det som begyndervægt for kvinder. Det kræver stadig at man har en fornuftig grundkondition og rimelig styrke. Du kan altid bruge en 8 kg kettlebell, selvom du bliver stærkere og bedre fx ved at øge antallet af gentagelser. Den kan bruges til øvelser, hvor du har en 12 kg kettlebell i den ene og en 8 kg i den anden hånd. 

Guide & Test af Kettlebell 2021

Billige jern kettlebell af høj kvalitet

Her får du nogle billige jern kettlebell til en god pris, som er af høj kvalitet. Dette er et godt sted at starte, og de holder godt fordi det er jern.

Fra 88 kr.

De billigste kettlebell, Vinyl kettlebell

Dette er de billigste du kan finde, det er nemlig vinyl kettlebell. De er perfekte for dig der bare vil i gang og have di billigste på markedet.

Fra 63 kr.

Competition Kettlebell (De bedste)

Dette er de bedste på markedet, det er dem du ser i crossfit centre, fitnesscentre og dem der bruges til konkurrencer. Dette er den bedste kvalitet på markedet, og er også dem jeg selv har derhjemme.

Fra 399 kr.

Kettlebell sæt (flere i en pakke)

Her kan du købe sæt, og det betyder at du får flere end bare 1 kettlebell, det er oplagt til dig som gerne vil have flere og forskellige vægte.

Fra 449 kr.

8 kg kettlebell

En 8 kg kettlebell er en rigtig god start, hvis du vil i gang med crossfit-træning og først lige vil snuse til denne træningsform. Kettlebell 8 kg er som udgangspunkt en god begyndervægt for kvinder, mens 12 kg er en oplagt begyndervægt for mænd. Når du laver øvelser med kettlebell er det vigtigt at huske teknik før vægt. Så kan du undgå skader og overbelastninger. 

Køb kettlebell 8 kg

En kettlebell er en effektiv måde at opbygge muskler og øge din forbrænding. Med de fleste kettlebells øvelser kræver det brug af hele kroppen og du berører derfor næsten samtlige muskelpunkter – ben, overkrop og arme. De mest ”almindelige” og populære øvelser er kettlebell swing, thrusters, snatch, farmers walk og squats. Du kan finde rigtig mange forskellige kettlebell på nettet, så du skal bare finde det du har behov for.