Personlig Træner Aarhus


Ønsker du en målrettet træning, der kan få dig i mål med dine drømme? Hvad end du vil træne for at styrke din krop, ønsker at opnå et vægttab, eller gerne vil lære at træne på den mest hensigtsmæssige måde for lige netop din krop, så vil en personlig træner oftest være det optimale valg.

Hvad tilbyder jeg som Personlig Træner i Aarhus?

 • 10-40 ugers forløb – Der er også mulighed for kortere og længere forløb
 • 1-2 gange træning i ugen – Der er også mulighed for flere træninger i ugen

I alle personlig træningsforløb får du:

 • Kostplan
 • Træningsprogram
 • Rådgivning og vejledning 
 • E-mail og SMS korrespondance
 • Adgang til min YouTube kanal med video guide af mange øvelser
 • og meget mere

Priser:

 • 1 træning i ugen i 10 uger: 7.500 kr.
 • 2 træninger i ugen i 10 uger: 14.000 kr.
 • 3 træninger i ugen i 10 uger: 20.000 kr.
 • 4 træninger i ugen i 10 uger: 26.000 kr.

 • 1 træning i ugen i 20 uger: 14.000 kr.
 • 2 træninger i ugen i 20 uger: 26.000 kr.
 • 3 træninger i ugen i 20 uger: 38.000 kr.
 • 4 træninger i ugen i 20 uger: 50.000 kr.

Personlig træner i Århus – kom i dit livs bedste form med Casper Hessellund

Personlig træning er nemlig individuelt målrettet og passer til dig, som ønsker hjælp til din træning. Det vil sige, at du kan få en skræddersyet personlig træning, hvor der er fokus på dit helbred, dine ønsker og dine behov.

Leder du efter personlig træner i Århus, der kan give dig den rette vejledning samt lysten til at forsætte og nå dine mål? Så er du kommet til det rette sted. Med mig, Casper Hessellund, som din personlige træner i Århus, er du allerede godt på vej til at opnå dine mål – uanset hvor små eller store, de er. Læs mere her og bliv klogere på, hvad jeg kan tilbyde dig, hvordan jeg arbejder, og hvorvidt jeg kan hjælpe netop dig.

Disse ting kan du opnå med mig som din personlige træner i Århus

Størstedelen af dem som vælger at starte deres træningseventyr ud med at træne uden vejledning fra professionelle, stopper inden de når i mål. Det kan der være rigtig mange årsager til. Det kan være svært at få en regelmæssig træningsplan op at køre. Dette kan være svært, hvis den eneste, man står til ansvar over for, er én selv. Der står ikke en og venter på dig nede i fitnesscenteret. Det gør det lidt lettere at springe en træning over på en dårlig dag, eller når energiniveauet er helt i bund.

Dette er super ærgerligt, da træning kan være det, du har brug for for at gøre dagen god. Du har muligvis hørt nogen sige ”Jeg har det altid bedre, når jeg har trænet”. Dette er ikke uden grund. De mange endorfiner der frigives, kan virkelig gøre en stor forskel både fysisk og mentalt. Det kan være svært at bevare koncentrationen under træning på egen hånd, hvor der kan være mange distraktioner fra både andre besøgende, din telefon, eller måske tankemylder og dvaskhed. Dette kan være medvirkende til, at træningen bliver mindre intens og derved mindre effektiv. Træner du på egen hånd og uden den store erfaring, kan det være meget svært at vurdere, hvad du kan gøre, når du oplever, at du står stille på vejen mod dine mål. Det er her, mange ofte falder fra, for man har brug for fremskridt, og det er ikke let at holde motivationen op alene. Det kan ligeledes være svært at få tilpasset din træning ud fra de fremskridt, du gør dig, så du kommer både bedre og hurtigere i mål.

En personlig træning, der tilpasser din træning og skubber dig mod målet i dit tempo

Hvis du har et ønske om at få mest muligt ud af din træning, både når det gælder forbrænding, muskelopbygning og erfaring, vil en personlig træner ofte være det bedste sted at starte. Hvis du gerne vil undgå at sidde fast i de samme træningsmønstre, miste inspirationen og/eller din motivation, vil jeg som din personlige træner kunne hjælpe dig med dette. At have en personlig træner på din sidelinje, kan gøre en stor og afgørende forskel for, at du når dine mål på bedst mulig vis og ikke giver op på dine drømme. Hvad end det for dig handler om dit udseende, øget præstationsevne, at lære at træne så du undgår skader, forbedre din sundhed eller noget helt femte, så er jeg som personlig træner i Århus klar til at hjælpe dig. Jeg skræddersyer mine træningsforløb, så det er tilpasset det enkelte individ. Dette gør jeg ud fra de mål, du vil nå, de ønsker du har og de forudsætninger, der må tages hensyn

til. Med en personlig træner i Århus på sidelinjen under din træning sikrer du dig selv, at træningen er effektiv, og at du ikke får skader. Jeg kan være din personlige træner din mentor, din underviser, men også en vigtig og kammeratlig støtte, en videnskilde og ikke mindst være der for at motivere dig og skubbe dig i den rette retning.

Mange har en travl hverdag, der gør det svært at komme i gang med at træne. Om ikke andet er det ofte det, der kan blive den gode undskyldning for ikke at gøre det. Men hos mig – Casper Hessellund, kan du også få et online træningsforløb. Det er der mange af mine kunder, der har været super glade for. De opnår deres mål på lige fod med de andre, der har taget den fysiske version. Dette gør de, da jeg har en bred vifte af kompetencer og uddannelser indenfor træning, kostvejledning og som mentor.

Mangler du en personlig træner i Århus med fokus på vægttab?

Måske har du kæmpet med mange års overvægt og har brug for den helt rette og kyndige vejledning i, hvordan du kan opnå et vægttab. Mange danskere kæmper dagligt med overvægt, og det kan synes utrolig uoverskueligt at arbejde mod et større mål, når gamle vaner skal skrottes og nye sunde vaner opstå; særligt hvis du står alene med dette. Har du allerede prøvet over flere omgange, men endnu ikke nået i mål med dit ønskede vægttab, er det muligvis grundet manglende vejledning og en hjælpende hånd til at holde motivationen oppe.

Der er mange slankekure at vælge imellem, men fælles for dem alle er, at det er svært at klare på egen hånd og incitamentet svært at holde oppe. Det kan fylde særdeles meget psykisk for en person med uønsket overvægt. Kroppen lider under overvægten, og generelt set forringer det livskvaliteten gevaldigt. Mange får livslange skader og kommer aldrig af med overvægten. Har du besluttet dig for, at det skal være slut? Er du klar til at tage kampen op og undgå at ødelægge din krop og dit sind grundet overvægt? Ønsker du en personlig træner i Århus, der både kan lave et skræddersyet træningsprogram og lægge en god kostplan for dig?

Så er jeg muligvis den helt rette for dig. Jeg er, ud over at være personlig træner også certificeret kostvejleder, og jeg har hjulpet mange af mine kunder i mål med deres drøm om et større vægttab. Jeg vil gøre et stort stykke arbejde for at kunne give dig den bedst mulige vejledning og resultat.

Jeg har blandt andet de følgende uddannelser:

· Kostvejleder med certifikat

· Fitnessinstruktør

· Personlig træner med certifikat

· Mentor

· Coach med speciale i styrke

Andre kurser, workshops og seminarer:

· Seminar i fedttab og muskelmassevækst

· Workshop i gymnastik og vægtløftning og gymnastik som underviser

· Helse- og sportsmassør med certifikat

Find en billig personlig træner i Århus og kom ordentlig i gang

Der er mange, der har gode intentioner, når de melder sig ind i det lokale fitnesscenter. Det er med forhåbningerne på plads, men at få det til vane at besøge fitnesscenteret kan være svært. Hvis du forsøger at beregne, hvor mange penge du har betalt til fitnessmedlemskaber uden, du har fået det ønskede ud af dette, så løber det formentligt hurtigt op. Det er overordentligt mange penge brugt på en forhåbning om at blive sundere, men med et udfald, der mest af alt er spild af penge. Hvis du vil sikre dig, at dine hård tjente penge ikke går til spilde, er en personlig træner i Århus meget mere værd end et medlemskab i dit lokale fitnesscenter. Priserne kan variere, men hos mig er prisen på et personlig tilrettelagt træningsprogram blot 300 kr.

Har du et ønske om at få en tilhørende kostplan, vil det komme til at koste 500 kr. samlet. Hvor mange måneders fitnessmedlemskab skal der så til for, at en personlig træner i Århus langt bedre kan betale sig rent økonomisk? Ikke ret mange.

Med mig på holdet får du en passioneret personlig træner med erfaring. Du kan altså forvente en personlig træner i Århus, der er klar til at hjælpe dig på vej mod dine mål til en rimelig pris.

Din lokale og personlige kostvejleder i Århus

Lige som med træning, kan kostomlægning være både svært og hårdt at klare på egen hånd. Det er svært at danne sig et overblik over, hvad der skal til for at du får mest muligt ud af en kostomlægning. Det er både tidkrævende og usikkert at sammensætte det uden professionel hjælp.

Derfor kan en kostvejleder være det helt rette valg for dig. Med en certificeret kostvejleder får du nøje afmålt præcist, hvad der vil passe bedst til dig, dine mål og personlige præferencer, skulle du have fødevareallergier eller spise vegetarisk. Hvad end dit ønske er et vægttab, en vejledning til at leve sundere eller en kombination, så er det at få kyndig vejledning til lige netop hvad du skal spise, og hvad du kan gøre en kæmpe hjælp. Mange har svært ved at finde både motivation og inspiration til nye madoplevelser, og særligt når det er i forbindelse med en livsstilsomlægning. Du behøver ikke at leve af gulerødder og selleri for at nå dine mål. Sund mad kan være både spændende og smagsfyldt. Desuden er kombinationen af træning og en sund kost fantastisk, hvis du ønsker at nå i mål med et større vægttab eller at ændre din livsstil på længere sigt.

Så er du klar på at lægge din kost om, men uden at det skal være fanatisk og kedeligt? Så står jeg klar til at hjælpe dig med en god og spændende kostplan, der hurtigere kan få dig i mål.

Vejledning til vægttab online som bosat i Århus

Du ønsker at tabe dig, og måske har det været et ønske i længere tid, end du kan huske. Hverdagen kommer enormt hurtigt i vejen for at føre det ud i verden. Selvom tilværelsen kan være helt enorm travl, er vores livskvalitet enormt afhængig af, at vi har det godt både mentalt og fysisk. Men hvad gør man så efter utallige måneders medlemskab i diverse fitnesscentre, som man måske har besøgt færre gange, end man tør indrømme? Eller de mange gange hvor man har sat sig for at spise sundt, men er faldet i for den nemme løsning?

Har du svært ved at time et møde med en personlig træner i Århus, har jeg også et online træningsforløb.

Selvom kurset er online, bliver det alligevel lavet helt specifikt til dig og dine behov. Det er ikke et færdigfabrikeret forløb, som du kan prøve kræfter af med, men udvalgt specifikt med henblik på at gøre lige netop din træning mest effektiv. Der vil være afveksling i træningsprogrammet for at holde motivationen oppe.

Derudover vil din kostplan blive tilpasset lige netop din hverdag ud fra, hvad du spiser, og hvad du kan lide. Denne kostplan bliver tilmed ændret løbende med din udvikling for at skabe de bedst mulige resultater. Muligheden er der, og jeg er klar til at hjælpe dig med den mest optimale træning for dig.

Den rette træning for dig i Århus

Vil du have mest muligt ud af den tid og energi, du bruger på at træne? Måske kan det lyde som et dumt spørgsmål, for svaret må være ”ja” for langt de fleste. I så fald vil du have stor gavn af en personlig træner.

Med en personlig træner i Århus kan du få lige netop den specialiserede hjælp, du har brug for. Måske har du allerede trænet længe, men ikke set de resultater, du drømte om. Det kan være små tilretninger i din træning, der kan medvirke til, at du når dine mål. Vil du gerne være stærkere og passe godt på din krop, er kyndig vejledning inden du går i krig med styrketræning et godt sted at starte. Har du dårlig ryg og føler, det er helt umuligt at træne, uden at det gør mere ondt end gavn, kan en personlig træner hjælpe dig med at lave et træningsprogram, der tager hensyn til din dårlige ryg og på samme tid styrker den og din krop som helhed.

Som bosat i Århus er der mange muligheder for at træne, om det er at benytte sig af den frie natur, en løbeklub eller træne i sit lokale fitnesscenter. Fælles for dem alle er dog, at man – med mindre man har professionel erfaring – ville være langt bedre tjent med at have en personlig træner med på sidelinjen, for at få mest muligt ud af sin træning og kost og hurtigere nå sine mål.

Få hjælp til et livslangt vægttab i Århus

Der er utallige måder, hvorpå man kan opnå sine personlige mål. Formentligt lige så mange måder, som der er grunde til, at man ikke når dem. Uden den rette vejledning og det rette værktøj kan det være svært at opnå det, du drømmer om. Det er stor forskel på, om du graver et hul med en spade eller med en fejebakke. Måske kan du godt grave et hul med en fejebakke, men det går væsentligt lettere og bedre, hvis man benytter sig af en spade. Sådan er det på mange måder også med kroppen.

Du skal bruge det rette værktøj. Med de rette øvelser og brug af kroppens fantastiske egenskaber kan man virkelig udvikle sig fysisk og langt mere, end man formentligt havde regnet med. Vil du gerne opnå et vedvarende vægttab, blive undervist i hvad der er bedst for dig og din krop samt styrke dit helbred både fysisk og mentalt, så er en personlig træner i Århus det rette valg for dig, der leder efter hjælp til et livslangt vægttab i Århus.

Ud over at se resultater undervejs, vil du kunne bruge alle de informationer, du får under træningen, resten af livet. Uanset om det gælder kosten, træningen eller en kombination er det vigtigt, at du får forståelsen for, hvorfor din personlige træner beder dig om at gøre det, han gør, så du fremadrettet forstår at bruge det på egen hånd.

For mange har det en altafgørende betydning at få en bedre forståelse for kroppen, og hvordan den hænger sammen med sindet.

Det sværeste er ikke at komme i gang med vægttabet; det er at hænge i. Hvorfor ikke gøre det væsentligt lettere for dig selv? Dette kan du ligeledes gøre ved at hyre en træner, der både kan gøre træningen og den generelle livsstilsændring lettere. En personlig træner er en, som hepper på dig, når du ikke selv kan. En der motiverer dig til at blive ved, indtil du er nået i mål. For mange har det været helt uundværligt.

Dette kan du opnå igennem mine forløb og med mig som din personlige træner i Århus. Kontakt mig i dag og hør, hvordan jeg kan hjælpe dig i mål med at blive den bedste udgave af dig selv.