Personlig Træner Esbjerg


Vil du ligesom mange andre gerne i bedre form, tabe nogle kilo, få en flottere krop eller noget helt fjerde, men ved du ikke helt, hvordan det skal gribes an?

Så er du landet det helt rigtige sted, for jeg, Casper Hessellund, kan som personlig træner i Esbjerg hjælpe dig til at nå de mål, du har. 

Mine online træningsforløb har til formål at hjælpe dig mest muligt, så du kan indfri de ambitioner og forventninger, du har til dig selv og din krop. 

Med effektiv træning, professionel vejledning fra sidelinjen og den rette indstilling kan du nå meget længere, end du selv går og tror – og jeg er her for at hjælpe dig. 

Herunder kan du læse mere om, hvad du kan opnå med min hjælp og rådgivning, hvad jeg tilbyder, og hvorfor du skal vælge et online træningsforløb med mig som personlig træner i Esbjerg.

Hvad tilbyder jeg som Personlig Træner i Esbjerg?

 • 10-40 ugers forløb – Der er også mulighed for kortere og længere forløb
 • 1-2 gange træning i ugen – Der er også mulighed for flere træninger i ugen

I alle personlig træningsforløb får du:

 • Kostplan
 • Træningsprogram
 • Rådgivning og vejledning 
 • E-mail og SMS korrespondance
 • Adgang til min YouTube kanal med video guide af mange øvelser
 • og meget mere

Priser:

 • 1 træning i ugen i 10 uger: 7.500 kr.
 • 2 træninger i ugen i 10 uger: 14.000 kr.
 • 3 træninger i ugen i 10 uger: 20.000 kr.
 • 4 træninger i ugen i 10 uger: 26.000 kr.

 • 1 træning i ugen i 20 uger: 14.000 kr.
 • 2 træninger i ugen i 20 uger: 26.000 kr.
 • 3 træninger i ugen i 20 uger: 38.000 kr.
 • 4 træninger i ugen i 20 uger: 50.000 kr.

Personlig træning i Esbjerg kan hjælpe dig mod dine målsætninger

Der er i sandhed mange forskellige grunde til, at folk vælger at starte et online træningsforløb med mig, og der er ikke noget, der er hverken rigtigt eller forkert i den sammenhæng. 

Jeg, Casper Hessellund, har over seks års erfaring som personlig træner, og derudover har jeg en lang række forskellige uddannelser, certificeringer og kurser i ryggen, som giver mig mulighed for at tilbyde den bedst mulige vejledning. 

På mine online træningsforløb tager jeg 100% udgangspunkt i dig, din krop og din unikke situation, og på den baggrund udformer jeg træningsprogrammer og kostplaner, der kan hjælpe dig mod dine målsætninger. Det kan eksempelvis være, at du gerne vil: 

 • Tabe dig i større eller mindre omfang
 • Få større muskler
 • Opnå en generelt sundere livsstil
 • Få en flottere krop

Det er bare nogle af de mange målsætninger, du kunne have, og ofte vil du ikke kun opnå ét bestemt, men flere forskellige resultater efter et online træningsforløb med mig som personlig træner i Esbjerg.  

Du kommer dog ikke sovende til det, og derfor forventer jeg, at du er frisk på at arbejde hårdt og følge de forskellige træningsprogrammer og kostplaner, jeg løbende sender til dig.

Få et 100% skræddersyet træningsforløb med en dygtig personlig træner i Esbjerg

Når du vælger at indlede et online træningsforløb med mig som en dygtig personlig træner i Esbjerg, kan du forvente, at du er hele udgangspunktet for det samlede forløb. 

Det vil i praksis sige, at træningsprogrammerne bliver sammensat på baggrund af dig, din krop og din overordnede livssituation, hvilket kun er til din fordel. 

Mange har svært ved at få både job, kæreste, venner, børn og træning til at hænge sammen på en fornuftig måde, og selvom man måske kun skal forholde sig til halvdelen af de elementer, kan det være mere end vanskeligt. 

Den slags problemer kan løses ved, at vi i fællesskab tilrettelægger dine målsætninger og træningsprogrammer efter, at du også skal kunne opretholde en velfungerende dagligdag. 

På den måde mindskes risikoen også for, at du mister motivationen undervejs, fordi du har for mange bolde i luften på samme tid.

Det vil helt sikkert komme til at betale sig i den sidste ende, fordi et længere forløb med et mindre tætpakket træningsprogram er langt bedre end et alt for kort forløb med en masse træning.  

Jeg vil samtidig hele tiden være tilgængelig og klar til at hjælpe og støtte dig på sms, mail og per telefonopkald, hvis du vælger et online forløb á eksempelvis én eller to måneders varighed.

Den bedste personlige træning i Esbjerg hjælper dig med vægttabet

Der er desværre rigtig mange både danskere og mennesker generelt, der går og er utilfredse med deres krop, fordi de er blevet overvægtige i større eller mindre grad. 

Er det tilfældet for dig, er du kommet til det helt rette sted. Med den bedste personlige træning i Esbjerg kan jeg hjælpe dig med at nå dit mål om vægttab, hvis du selv er klar til at arbejde hårdt. 

Intet vægttab sker af sig selv, og derfor skal du være villig til at følge de kostplaner og individuelle træningsprogrammer, jeg sender til dig undervejs i det online forløb. 

Med mig, Casper Hessellund, som støtte og mentor undervejs får du en markant større chance for at indfri dine ambitioner, og lægger du dertil en stor arbejdsindsats, vil du uden tvivl komme til at se og mærke store resultater.

For både mig og ikke mindst dig selv vil det være meget motiverende at følge med i, hvordan kiloene gradvist forsvinder fra din krop, mens du knokler på med mig som personlig træner i Esbjerg. 

Der vil uden tvivl komme udfordringer på vejen, men det skal du ikke lade dig slå ud af – jeg vil hele tiden være med på sidelinjen og gøre alt, hvad jeg kan for, at du når dine mål og kommer godt igennem forløbet.

Få nøje tilpassede træningsprogrammer med en træner i Esbjerg

Som sagt indebærer et online træningsforløb med mig, at du får tilpasset dine træningsprogrammer på en måde, der gør det muligt for dig at få en hverdag til at hænge fornuftigt sammen. 

Der er imidlertid også flere andre områder, hvorpå dine træningsprogrammer bliver tilpasset dig og dine behov, og det sørger jeg for som personlig træner i Esbjerg. 

Det vil blandt andet komme til at betyde, at jeg sammensætter træningsprogrammerne efter det udstyr og de træningsfaciliteter, du har til rådighed. 

På den måde kommer du til at kunne få mest muligt ud af din træning, fordi du ikke er nødt til at gå på kompromis med, hvordan de forskellige øvelser skal laves, da du kun får øvelser, du rent faktisk kan udføre. 

Derudover vil jeg selvfølgelig også tilpasse dine programmer efter det niveau, du befinder dig på samt give dig gratis adgang til øvelsesvejledning på Youtube. 

I takt med at du rykker dig og dermed også kommer op på et højere niveau, vil der selvfølgelig blive skruet på nogle forskellige parametre, så du hele tiden bliver udfordret i passende grad. 

Også dine kostplaner vil blive tilpasset dine behov, så du ikke ender med at skulle spise ene madvarer, du ikke bryder dig om, og som ikke svarer til det niveau, du befinder dig på rent træningsmæssigt.

Kom i mål med en personlig træner i Esbjerg

Når du kommer i gang med et online træningsforløb er formålet, at du skal nå dine målsætninger. 

Det vil unægtelig komme til at kræve en vis arbejdsindsats, men leverer du den, er der ingen tvivl om, at du kan nå meget langt. 

Jeg vil hele tiden følge dig på sidelinjen og stå klar til at besvare alle de spørgsmål, du nu engang måtte have, og der findes ingen dumme eller overflødige spørgsmål. 

Sørger du for at trække på min store ekspertise og erfaring, vil du helt sikkert kunne rykke dig meget længere, end du nogensinde før havde troet muligt, hvis du arbejder for sagen. 

Hér er motivation et nøgleord, og skulle det ske, at du delvist mister gnisten og motivationen undervejs i det online træningsforløb, vil jeg gøre alt, hvad jeg kan for, at du kommer tilbage på rette spor. 

Der kommer næsten altid bump på vejen, når man vil lave store forandringer til det bedre i sit liv, men det gør kun udviklingen endnu større og mere givende. 

Kom i mål med en personlig træner i Esbjerg – det vil helt sikkert betale sig 100% i sidste ende, og du vil uden tvivl få en masse supernyttige erfaringer, du kan tage med dig videre.

personlig træner Esbjerg