Personlig Træner Holstebro


Har du store ambitioner med din træning – vil du tabe dig, blive stærkere eller slet og ret komme i fremragende form? 

Så bør du kontakte mig, Casper Hessellund, så du med min hjælp kan nå dine træningsmål, hvad end de måtte være. 

En personlig træner er det helt rigtige valg, hvis du gerne vil rykke dig meget på kort tid under kyndig vejledning på de områder, du ønsker. 

Som personlig træner i Holstebro tilbyder jeg onlinebaseret personlig træning, sparring og rådgivning, som uden tvivl vil hjælpe dig i mål med de ambitioner og drømme, du har. 

Er du på udkig efter en personlig træner i Holstebro, er du derfor kommet til det rette sted – læs mere og bliv klogere på, hvad du kan forvente, og hvorfor du skal prøve ét af mine online forløb.

Hvad tilbyder jeg som Personlig Træner i Holstebro?

 • 10-40 ugers forløb – Der er også mulighed for kortere og længere forløb
 • 1-2 gange træning i ugen – Der er også mulighed for flere træninger i ugen

I alle personlig træningsforløb får du:

 • Kostplan
 • Træningsprogram
 • Rådgivning og vejledning 
 • E-mail og SMS korrespondance
 • Adgang til min YouTube kanal med video guide af mange øvelser
 • og meget mere

Priser:

 • 1 træning i ugen i 10 uger: 7.500 kr.
 • 2 træninger i ugen i 10 uger: 14.000 kr.
 • 3 træninger i ugen i 10 uger: 20.000 kr.
 • 4 træninger i ugen i 10 uger: 26.000 kr.

 • 1 træning i ugen i 20 uger: 14.000 kr.
 • 2 træninger i ugen i 20 uger: 26.000 kr.
 • 3 træninger i ugen i 20 uger: 38.000 kr.
 • 4 træninger i ugen i 20 uger: 50.000 kr.

Tag store skridt med online, personlig træning i Holstebro

Du kan med min hjælp og rådgivning tage store skridt i den rigtige retning. 

Du er garanteret professionel vejledning af høj kvalitet, da jeg har mere end seks års erfaring som personlig træner og vejleder på flere områder, og samtidig har jeg en lang række forskellige uddannelser og certificeringer – blandt andet som: 

 • Personlig træner
 • Fitnessinstruktør
 • Mentor
 • Kostvejleder
 • Helse- og sportsmassør

Derudover har jeg deltaget i adskillige kurser, seminarer og workshops, som kun har været med til at øge mine kompetencer, som kan hjælpe dig til at indfri de mål, du måtte have. 

Fremskridt handler ikke kun om at komme til at ligne en topmodel og ved at blive en del af mine forløb med online, personlig træning i Holstebro, kan du således rykke dig rigtig meget uanset, hvad dit mål er, hvis du er villig til at arbejde for det. 

Det kan være et vægttab, en markant livsstilsændring eller en stærkere krop – uanset hvad kan du i hvert fald regne med, at jeg, Casper Hessellund, kan hjælpe dig med at tage store skridt i den rigtige retning. 

Du vil arbejde med træningen i Holstebro, mens jeg vil være med på sidelinjen gennem hele det online forløb, hvor vi sammen skal skubbe dig mod dine mål.

Derfor er det vigtigt med en dygtig personlig træner i Holstebro

Du er måske ikke helt sikker på, om en personlig træner er noget for dig, fordi du kun har prøvet at træne alene eller med vennerne. 

Et online træningsforløb er for dig, der gerne vil have professionel sparring, råd eller træningsprogrammer og samtidig én, der følger dig på sidelinjen vejen igennem. 

Det kan også handle om at komme i gang med at træne og gradvist opbygge en vane, og faktisk kan vanens magt være utrolig hjælpsom, hvis du har svært ved at finde tiden og motivationen til at træne i en travl dagligdag. 

Du kan deltage i et online forløb med mig som dygtig personlig træner i Holstebro, og sammen kan vi lokalisere lige præcis det eller de parametre, du gerne vil skubbe. 

Det er vigtigt at have én, der hele tiden kan fastholde dig, motivere dig og på den måde sørge for, at du følger din træningsplan og når dine mål. 

Desuden er det vigtigt med en personlig træner, fordi det også kan være svært selv at vide, hvordan man skal gribe sin træning an, hvis man allerede har sat sig et specifikt mål.

Få tilpasset den bedste personlige træning i Holstebro til dig

Én af de store forskelle på at træne med en personlig træner i Holstebro og at træne uden er det element, der handler om at strikke et forløb sammen, der både er individuelt og samtidig af høj kvalitet. 

Du kan måske godt selv strukturere et træningsprogram, men med den bedste personlige træning i Holstebro kan du få det tilpasset dine individuelle behov. 

Har du for eksempel smerter i ryggen, fordi du måske generelt sidder for meget ned i en dårlig stilling, kan du få tilpasset det online forløb, så det skåner din ryg. 

Omvendt kan du også få skruet op på nogle parametre, hvis der er noget specifikt, du rigtig gerne vil fokusere på – det kunne være at tabe fedt eller at få stærkere benmuskulatur. 

I alle tilfælde er det en fordel med en personlig træner i din hjemby, hvis du gerne vil have et træningsforløb, der både giver resultater og er tilpasset din krop og dens behov. 

Det vil desuden oftest være langt billigere med personlig træning, som du rent faktisk får en masse ud af, end et fitnessabonnement som du ikke rigtig bruger. 

Mange danskere er tilmeldt et fitnesscenter, selvom de ikke gør brug af det eller formår at få det optimale ud af den træning, de får i centret – her vil personlig træning i Holstebro betyde, at du kan få meget mere for pengene.

Ryk dig og træn rigtigt med en træner i Holstebro

Som sagt kan jeg, Casper Hessellund, tilbyde et individuelt funderet forløb til dig, der gerne vil have en træner i Holstebro. 

Træning kræver hårdt arbejde, og for at komme i mål skal både du og jeg i fællesskab arbejde hårdt, så du virkelig kan rykke dig. 

Vælger du at købe et online træningsforløb, forventer jeg derfor også, at du følger både din trænings- og kostplan samt arbejder for at nå de mål, vi sammen sætter.

Det vil komme til at betyde, at du nogle gange skal træde ud af din komfortzone, fordi det tit netop er dér, du kan rykke dig allermest – og dér vil gevinsten på den anden side også være allerstørst. 

Samtidig bør du vælge en personlig træner i Holstebro, så du kan sikre dig, at du træner rigtigt, undgår skader og i sidste ende ser store resultater. 

Træning er ikke bare træning, og særligt i et fitnesscenter kan man hurtigt komme galt afsted, hvis man ikke helt ved, hvad man laver.

Med mig som personlig træner i Holstebro kan du gennem dit online forløb sikre, at du ikke laver øvelserne, så de gør mere skade end gavn.

Kom i mål med en personlig træner i Holstebro

Beslutter du dig for at vælge mit tilbud om personlig træning, skal jeg assistere og guide dig til at nå dine mål, og du kan være sikker på, at jeg vil gøre, hvad der står i min magt for, at du når dem. 

Du vil kunne få sparring og coaching hele tiden, hvis du vælger et online forløb, der strækker sig over én eller to måneder, og jeg vil derfor kunne hjælpe dig løbende, hvis der opstår spørgsmål eller udfordringer. 

Samtidig vil du få adgang til gratis øvelsesvejledninger på Youtube, som er meget praktiske at have ved hånden, når du eksempelvis skal lave øvelser, du ikke kender. 

Arbejder du med tingene og følger de programmer, du får stillet til rådighed, vil resultaterne helt sikkert kunne ses, før du ved af det. 

Kom i mål med en personlig træner i Holstebro og oplev, hvordan dit liv vil forandre sig til det bedre. 

Mange mennesker opnår således mere glæde, energi og overskud i dagligdagen af at træne, og det kan du også få. 

Uanset om du vil have en lavere fedtprocent, opbygge en større muskelmasse, gøre din krop klar til strandsæsonen eller noget helt fjerde, står jeg klar til at hjælpe dig.

personlig træner Holstebro