Personlig Træner Randers


Går du og drømmer om en stærkere krop, et vægttab eller en større livsstilsændring, men ved ikke helt, hvordan du skal komme i gang?

Så er du havnet det helt rigtige sted. Jeg, Casper Hessellund, kan som personlig træner i Randers hjælpe dig med at tage afgørende skridt og nå de mål, du har. 

Med et af mine online træningsforløb får du et effektivt og individuelt tilpasset træningsprogram, en komplet kostplan og mig som støttende hjælp på sidelinjen. 

Det kræver mod at nå sine mål og drømme, og med min hjælp kan du finde det mod og rykke dig rigtig meget inden for en overskuelig tidshorisont. 

Herunder kan du læse mere om, hvad jeg tilbyder, hvilke mål jeg kan hjælpe dig med at nå, og hvorfor du skal vælge mig som personlig træner.

Hvad tilbyder jeg som Personlig Træner i Randers?

 • 10-40 ugers forløb – Der er også mulighed for kortere og længere forløb
 • 1-2 gange træning i ugen – Der er også mulighed for flere træninger i ugen

I alle personlig træningsforløb får du:

 • Kostplan
 • Træningsprogram
 • Rådgivning og vejledning 
 • E-mail og SMS korrespondance
 • Adgang til min YouTube kanal med video guide af mange øvelser
 • og meget mere

Priser:

 • 1 træning i ugen i 10 uger: 7.500 kr.
 • 2 træninger i ugen i 10 uger: 14.000 kr.
 • 3 træninger i ugen i 10 uger: 20.000 kr.
 • 4 træninger i ugen i 10 uger: 26.000 kr.

 • 1 træning i ugen i 20 uger: 14.000 kr.
 • 2 træninger i ugen i 20 uger: 26.000 kr.
 • 3 træninger i ugen i 20 uger: 38.000 kr.
 • 4 træninger i ugen i 20 uger: 50.000 kr.

Få løbende hjælp med personlig træning i Randers

Med mig som personlig træner i Randers får du kompetent og professionel vejledning, hjælp og støtte på din rejse mod at nå de mål, du har for det online forløb.

Det kan være alt fra at få en lavere fedtprocent, en stærkere krop, et større vægttab til en markant livsstilsændring til det bedre. 

Vælger du eksempelvis et forløb, der strækker sig over én eller to måneder, vil jeg desuden hele tiden stå klar på sidelinjen til at hjælpe dig med alle de spørgsmål, du måtte have. 

Hos mig findes der ingen dumme eller overflødige spørgsmål, og du kan få hjælp til så godt som alt mellem himmel og jord. Jeg kan blandt andet hjælpe dig på følgende områder: 

 • Spørgsmål om træningsprogrammer
 • Spørgsmål om motivation
 • Spørgsmål om kostplaner
 • Spørgsmål om løbende justeringer

Det er bare nogle af de mange områder, jeg som personlig træner i Randers kan hjælpe dig på i løbet af dit online træningsforløb. 

Jeg har over seks års erfaring som personlig træner og kan derfor trække på en masse viden, kompetencer og konkrete erfaringer, når du får brug for assistance. 

Der vil altid opstå én eller anden form for bump på vejen, og jo flere af dem du får hjælp til at komme forbi undervejs i det online træningsforløb, jo mere vil du have rykket dig i sidste ende.

Få et tilpasset online forløb med en dygtig personlig træner i Randers

Når du begynder på et af mine online forløb, sørger jeg for, at dine træningsprogrammer og kostplaner bliver tilpasset 100% til dine behov, så du får den største mulighed for at rykke dig på de parametre, du gerne vil forbedre. 

Personlig træning adskiller sig på den måde meget fra både træning alene og træning med vennerne, fordi du hele tiden har mig, Casper Hessellund, med som ekspert på sidelinjen, hvor jeg står klar til at vejlede og rådgive dig. 

I takt med, at du løbende udvikler dig, vil der blive justeret på dine kostplaner, så du kan fastholde dine positive fremskridt, og det vil jeg, som dygtig personlig træner i Randers, sørge for. 

Samtidig vil du fra tid til anden modtage nye træningsprogrammer, så du ikke mister motivationen undervejs i det online forløb. 

Motivation er nemlig alfa og omega, når det kommer til at nå dine træningsmål, og derfor vil jeg gøre alt, hvad jeg kan, for at holde dig motiveret. 

Dine træningsprogrammer og kostplaner vil blive skræddersyet efter dine individuelle behov, eksempelvis med forbehold for skader eller madvarer, du ikke bryder dig om. 

Fordi mine online forløb tager 100% udgangspunkt i dig, din krop og din generelle situation, vil det blive meget nemmere for dig at nå dine mål, fordi vi justerer tingene efter dit liv, så alting kan gå op i en højere enhed.

Læg godt fra land med den bedste personlige træning i Randers

Al begyndelse er svær, men til gengæld er godt begyndt halvt fuldendt. 

Når du går i gang med et af mine online træningsforløb, er det derfor en fordel, at du især i starten sørger for at trække alt det, du overhovedet kan, på mig, Casper Hessellund, og mine mange erfaringer. 

Som personlig træner i Randers vil jeg hjælpe dig, så godt jeg kan med at lægge godt fra land, så du får de bedst mulige forudsætninger for at fastholde en god udvikling med synlige og hurtige fremskridt. 

Fundamentet for den bedste personlige træning i Randers er derfor i et vist omfang en god begyndelse, selvom det ikke er et must. 

Det er aldrig til at sige, hvordan du og sin krop reagerer på at begynde på et online træningsforløb, og derfor er det heller ikke utænkeligt, at der vil gå et par uger, før tingene kører optimalt. 

Jeg vil imidlertid hele tiden være klar til at hjælpe dig per SMS, mail eller telefon undervejs, hvis du oplever lidt startvanskeligheder, hvilket kun er naturligt. 

Som personlig træner i Randers har jeg 100% de samme høje ambitioner som dig, og støder du på uforudsete udfordringer, hjælper jeg dig hellere end gerne med at løse dem.

Tag hensyn til niveau og udstyr med en træner i Randers

Som sagt tager mine online træningsforløb helt og aldeles udgangspunkt i din situation med alt, hvad det ellers indebærer.

Det kan være noget så basalt som, at du ikke får en kostplan med ene forskellige madvarer, du ikke kan lide. 

Også dine træningsprogrammer sørger jeg for at tilpasse efter dine behov, hvis der er noget, jeg skal være særligt opmærksom på. 

Som personlig træner i Randers vil jeg blandt andet sikre, at de træningsprogrammer, du løbende får tilsendt, matcher det niveau, du befinder dig på. 

Du får intet ud af at få et træningsprogram, der er meget hårdere og sværere end, hvad du kan klare, og omvendt får du heller intet ud af programmer, der er absurd lette og på ingen måde udfordrende for din krop. 

Samtidig sørger jeg for, at du i dit online forløb kun får tilsendt træningsprogrammer, du kan udføre med det udstyr, du har til rådighed. 

Derfor skal du som et led i processen oplyse mig om de faciliteter, du har tilgængelige, når du skal træne. 

Også her kan vi sammen justere tingene løbende, hvis du forbedrer dig og skal udfordres mere, eller hvis du pludselig har adgang til mere eller mindre træningsudstyr end i begyndelsen.

Kom i mål med en personlig træner i Randers

I forbindelse med træning og mine online forløb er der intet, der er mere motiverende, end når du når dine mål eller i det hele taget oplever store fremskridt. 

Det vil jeg som personlig træner i Randers gøre alt, hvad jeg kan, for at du kommer til, men du skal fra starten også være indstillet på, at du ikke kommer sovende til tingene. 

At komme i mål med mig som personlig træner i Randers kræver både hårdt arbejde, disciplin, tålmodighed og modet til at spørge om hjælp, når der opstår udfordringer på vejen. 

Du kan være sikker på, at jeg, Casper Hessellund, vil forsøge at skubbe dig mest muligt i den rigtige retning, og allerede dér er du nået langt. 

Imidlertid kan du nå endnu længere, hvis du også selv er villig til at følge dine kostplaner og træningsprogrammer samt arbejde for tingene, hvilket jeg forventer, at du er klar til. 

Alt vil gå op i en højere enhed, når du arbejder hårdt, tager det online forløb seriøst og sørger for at spørge mig til råds, når der er behov for det. 

Ved at følge den opskrift kan du nå mål, du ellers aldrig havde troet, du kunne nå, og jeg vil hele tiden følge med på sidelinjen og fastholde dig i din sunde udvikling.

personlig træner Randers