Personlig Træner Viborg


Vil du gerne i form, tabe dig eller noget helt tredje? Så kan jeg, Casper Hessellund, som personlig træner i Viborg hjælpe dig med at nå dine mål. 

Du er havnet det helt rette sted, hvis du ønsker målrettet, effektiv træning, der er tilpasset dine personlige behov. 

Jeg har mere end seks års erfaring som personlig træner og en række uddannelser, certificeringer og kurser i ryggen, og med et online forløb hos mig kan vi i fællesskab nå dine mål gennem hårdt arbejde. 

Du får et skræddersyet forløb, der sikrer, at din hverdag kan hænge godt sammen, selvom du går målrettet efter nogle bestemte træningsmål. 

Nedenfor kan du læse mere om, hvad du kan opnå med et af mine online forløb, hvad jeg tilbyder, og hvordan du med min hjælp og vejledning kan indfri dine ambitioner.

Hvad tilbyder jeg som Personlig Træner i Viborg?

 • 10-40 ugers forløb – Der er også mulighed for kortere og længere forløb
 • 1-2 gange træning i ugen – Der er også mulighed for flere træninger i ugen

I alle personlig træningsforløb får du:

 • Kostplan
 • Træningsprogram
 • Rådgivning og vejledning
 • E-mail og SMS korrespondance
 • Adgang til min YouTube kanal med video guide af mange øvelser
 • og meget mere
Priser:
 • 1 træning i ugen i 10 uger: 7.500 kr.
 • 2 træninger i ugen i 10 uger: 14.000 kr.
 • 3 træninger i ugen i 10 uger: 20.000 kr.
 • 4 træninger i ugen i 10 uger: 26.000 kr.

 • 1 træning i ugen i 20 uger: 14.000 kr.
 • 2 træninger i ugen i 20 uger: 26.000 kr.
 • 3 træninger i ugen i 20 uger: 38.000 kr.
 • 4 træninger i ugen i 20 uger: 50.000 kr.

Disse ting kan du opnå med online, personlig træning i Viborg

Med et af mine online forløb med personlig træning i Viborg sætter du som udgangspunkt selv grænserne for, hvad du kan opnå med mig som en støttende hjælp på sidelinjen hele vejen igennem. 

Der er rigtig mange forskellige udgangspunkter, du kan have for at begynde et træningsforløb, og der er ikke noget, der er rigtigt eller forkert. 

Med mig som personlig træner i Viborg kan du blandt andet opnå følgende resultater: 

 • Mindre fedtmasse
 • Flottere krop
 • Større muskler
 • Forbedret sundhed
 • En masse lærerige erfaringer, du kan tage med dig

Det er bare nogle af de mange resultater, du kan opnå efter et online forløb, hvor du får sved på panden og et stort smil på læben, selvom det helt sikkert vil blive hårdt undervejs. 

Er der noget ved din krop, du ikke er helt tilfreds med, kan jeg, Casper Hessellund, hjælpe dig med at få ændret tingenes tilstand. 

Du bliver den primære drivkraft, fordi det er dig, der skal rykke dig, mens jeg hele tiden vil være der, når du får brug for støtte, vejledning og motivation. 

Blandt andet vil du løbende få nye træningsprogrammer i forløbet, så du på den måde kan bevare motivationen og ikke køre sur i de samme mønstre.

Få tilpasset din træning med en dygtig personlig træner i Viborg

Er du lidt i tvivl om, hvordan et online forløb med en dygtig personlig træner i Viborg egentlig adskiller sig fra træning alene eller med vennerne? 

Først og fremmest vil jeg som online personlig træner i Viborg altid være til rådighed med vejledning og hjælp, når du får brug for det undervejs i forløbet. 

Du kan trække på min erfaring og ekspertise alt det, du overhovedet vil, hvis du går i gang med et af mine forskellige forløb. 

Du får desuden et træningsprogram og en kostplan, der er fuldstændig tilpasset dig og dine behov, uanset hvad de måtte være. 

Eksempelvis får du ikke en kostplan med en række madvarer, du ikke kan lide, og du får også et individuelt udformet træningsprogram. 

På den måde kan du også skåne et område af din krop, som du måske har problemer med – det kunne være smerter i ryggen som følge af for meget stillesiddende arbejde. 

Ydermere kan du med mig som personlig træner i Viborg altid gå ind på Youtube, hvor du får gratis adgang til øvelsesvejledning, hvis du er i tvivl om noget i den afdeling. 

Der er altså flere store fordele forbundet med online, personlig træning i den forstand, at intet er overladt til tilfældighederne, når det kommer til træningsprogram og kostplan – alt er tilpasset din individuelle situation.

Kom godt fra start med den bedste personlige træning i Viborg

Med mig som personlig træner i Viborg kan du forvente, at jeg vil gøre alt, hvad jeg kan, for at du når dine mål. 

Du får imidlertid den bedste personlige træning i Viborg, hvis du selv yder en aktiv indsats for at forbedre dig. 

Jeg kan ikke lave øvelserne for dig, og selvom jeg vil støtte dig på alle mulige måder i løbet af et online forløb, skal du selv være klar til at arbejde hårdt.

Jo hårdere du arbejder, jo større vil glæden og gevinsten være på den anden side, og det vil helt sikkert være det hele værd, når du engang ser tilbage i bakspejlet.

Jeg vil således hjælpe dig med at komme godt fra start med den bedste personlige træning i Viborg, som er et samspil mellem mine kompetencer og din arbejdsindsats. 

Du skal imidlertid ikke være bekymret for, at du ikke kan klare det – sammen sørger vi for, at du tager tingene i lige præcis det tempo, du helst vil. 

Så kan det altid blive justeret løbende, når du er kommet ordentligt i gang. Godt begyndt er halvt fuldendt, så det er vigtigt, at du bruger mig rigtig meget i begyndelsen, så du kommer bedst muligt fra start.

Tag store skridt og træn rigtigt med en træner i Viborg

Er du på udkig efter en personlig træner i Viborg, der kan hjælpe dig til at tage det næste store skridt i dit liv, er du kommet til det rette sted. 

Imidlertid er træning ikke bare træning, for det er vigtigt, at øvelserne bliver udført korrekt, og at de forskellige træningsprogrammer og kostplaner bliver fulgt. 

Med den gratis øvelsesvejledning på Youtube, som du får adgang til, når du kommer i gang med ét af mine online træningsforløb, vil du hele tiden have en sikkerhed i forhold til, om du laver øvelserne rigtigt. 

Når du får styr på de forskellige øvelser og træningsmetoder, vil din udvikling også begynde at tage fart, og i kombination med hårdt arbejde vil du kunne tage store skridt inden for en overskuelig tidshorisont.

Med mig som personlig træner i Viborg kan du også nedbringe risikoen for at få skader, fordi dit individuelle træningsprogram tager højde for både overbelastning og eventuelle skavanker. 

Du forventes at give mig en tilbagemelding hver uge, så jeg bedst muligt kan skubbe dig videre i den rigtige retning – og har du spørgsmål, skal du aldrig tøve med at sende en mail eller en SMS.

Kom i mål med en personlig træner i Viborg

Når du starter på et online træningsforløb med mig som personlig træner i Viborg, kan du være sikker på, at jeg går 100% ind i det. 

Mine uddannelser og certificeringer har taget mine kompetencer til et rigtig højt niveau, som i den grad vil komme dig til gode. Mine uddannelser og certifikater indbefatter blandt andet: 

 • Fitnessinstruktør
 • Kostvejleder med certifikat
 • Personlig træner med certifikat
 • Mentor

Disse kompetencer bruger jeg aktivt, når mit job bliver at hjælpe dig til at komme i mål med mig som en personlig træner i Viborg. 

Du kommer til at svede undervejs, og det er ikke nødvendigvis lige nemt hele tiden – men jo hårdere, det er, jo mere vil du uden tvivl have rykket dig, når det online forløb på et tidspunkt når vejs ende. 

Som det måske allervigtigste vil du med et af mine træningsforløb tilegne dig en masse forskellige kompetencer, erfaringer og en stor portion viden, som du vil kunne tage med dig i fremtiden. 

Du vil helt sikkert få mere energi og overskud i hverdagen med et af mine online forløb, og du vil med stor sandsynlighed også blive både gladere og langt mere selvsikker. 

Mulighederne er mange, og med min hjælp kan du bestige bjerge, du ellers ikke troede, det var muligt for dig at nå toppen af.

personlig træner Viborg