Trådløse høretelefoner fra Sportsbuddy


Jeg har i den seneste periode testet Sportsbuddy Wave One, og jeg er rigtig positiv over disse høretelefoner. Jeg foretrækker altid trådløs hvis det er muligt, men her er lyden ofte dårligere end dem med stik. I hvert fald hvis man ikke vil give et par tusind for et headset. Men jeg var heldig at få lov og teste disse, og her kommer min oplevelse så.

Strøm

Noget af det der tiltalte mig meget, er at de kan holde i op til 10 timer, og det er de færreste der anvender et headset så meget på en dag. Ofte vil det være nok til en uge, jeg bruger mit headset en del, både til træning og på arbejde. Derfor oplader jeg den 1-2 gange i ugen.

Indpakning

Den er pæn, simpel og nem. Jeg elsker når noget er simpelt og stilrent, og det har de formået at gøre med deres indpakning. Udenpå kan du se hvad der er indeni, og dette er noget jeg bestemt foretrækker. Udover det finder man USB til opladning, brugsvejledning og selve headsettet.

Pasform

Selve headsettet sidder rigtig godt på øerne, og de er rigtig bløde. Nu hvor jeg bruger mit headset rigtig meget når jeg træner, og er på arbejde, er det vigtigt at de er bløde. Normalt har jeg fået ondt på øerne når jeg har haft headset på i længere tid, det er dog ikke noget jeg oplever med Wave One!

Knapper

I forhold til knapperne på headsettet, så er det meget simpelt. Der er nemlig kun 3 knapper. En til at tænde/slukke, en til at skrue op og skifte en sang fremad og en knap til at skrue ned eller skifte en sang tilbage. Vil man skrue ned eller op skal man blot klikke en gang, vil man skifte sang skal man klikke 2 gange.

Lyd & funktioner

Lyden i dem er rigtig tilfredsstillende, specielt i forhold til prisen. Ofte oplever man lyden er dårlig i et trådløst headset til denne pris, men her går du ikke galt i byen. Udover det er funktionerne på headsettet utrolig nemt at finde ud af, og det tilslutter sig hurtigt enten mobil, tablet, computer eller hvad der nu har bluetooth.

Pris

Hvad er prisen så tænker du? Ja den koster ikke mere end 799 kroner når der ikke er tilbud, men lige nu kan du få den til 599 kr. Så står du og mangler et headset til træning, på cyklen, på arbejdet eller når du er på farten, så er dette headset helt perfekt til dig! Jeg vil vurdere den slår de fleste i denne prisklasse, i hvert fald hvis man kigger på trådløse headset. Køb den her.

sportsbuddy headset