Træningshandsker


Træningshandsker ses mere og mere i folks daglige træning. Handskerne vil forbedre dit greb, så hænderne ikke glider ned pga. svedige håndflader i diverse øvelser. 

Guide & Test Af Træningshandsker 2021

Abilica Træningshandsker

Her får du nogle lækre træningshandsker i rigtig god kvalitet til kun 179 kr.

Fra 179 kr.

Adidas ClimaLite Handsker

Dette er nogle lette tynde handsker, som er lækre til træning og anden sport.

Fra 176 kr.

Adidas Gloves Weight Lift Striped Træningshandsker

Dette er en af rigtig høj kvalitet, som koster mest i testen her. Men det er pga. af kvaliteten, og holdbarhed.

Fra 309 kr.

Chiba Træningshandske Gel Extreme

Dette er en anden handske af høj kvalitet, dog lidt billigere end den fra Adidas.

Fra 299 kr.

Forhandler af Træningshandsker

Vil du gerne have et par træningshandsker, så har disse 3 hjemmesider, nogle forskellige handsker til træning, i forskellige prisklasser og kvalitet. Det eneste du skal gøre, er at klikke på logoerne nedenunder, så kommer du ind til udvalget.

Træningshandsker kvinder

Der findes et stort udvalg af træningshandsker til kvinder som garanterer god kvalitet og et godt greb om vægtene. Handskerne beskytter hænderne mod hård hud, vabler og rynker. Det er der mange kvinder der sætter pris på og gerne vil passe på deres hænder og samtidig for mest ud af deres træning.

De vil give dig en større sikkerhed, da dit greb er blevet forbedret. Træningshandskerne giver også mulighed for at kunne løfte tungere, da handskerne mindsker trykket på dine hænder og du kan udnytte hele din styrke. Derudover minimerer de også muligheden for at få vabler. Har du brug for hjælp til at vælge nogle, så er du velkommen til at kontakte mig.

Træningshandsker Mænd

For dig som mand handler det om at finde et par der passer dig og din træning. Du kan finde mange slags træningshandsker i forskellige materialer og lukninger. Træningshandsker til mænd er meget attraktivt, når der løftes tungt og det giver også mulighed for at kunne løfte tungere. Handskerne skåner hænderne og tager det tryk, som vægtstangen lægger på hænderne.

Træningshandsker

Træningshandsker Dame

Mange kvinder/damer styrketræner og kan opleve vabler og hård hud på deres hænder. Her kan et par træningshandsker være et godt køb. Her vil du kunne træne mere effektivt og undgå at få hård hud og vabler. Derudover vil de give dig et godt greb, så det giver en god sikkerhed for dig. Handskerne er slidstærke og kan holde til at blive brugt meget også sidder de godt og vil give dig maksimal komfort.

Træningshandsker med håndledsstøtte

Med et par træningshandsker med håndledsstøtte, får du et godt tilbehør til at gøre din træning bedre og mindre smertefrit. De vil beskytte dine hænder og give dig et bedre greb om vægtstangen og håndvægtene også vil de give dig støtte, så du kan undgå ømme håndled, grundet håndledsstøtten i handskerne. Så slipper du for hård hud, ømme hænder og håndled og vabler i din træning.

Styrketræning handsker

Gør din styrketræning endnu bedre med et par gode kvalitets handsker. Det vil gøre din daglige træning mere behageligere – i hvert fald for dine hænder. Der findes et utal af træningshandsker og flere forskellige mærker og kvaliteter. Handskerne har den gode funktion at give et godt og bedre greb om vægtene. Du kan også bruge handskerne til andet end at løfte vægte. De kan også anvendes, hvis du skal på romaskinen eller andre maskiner. Her vil de også hjælpe på at undgå hård hud og vabler, når man sveder.

Træningshandsker til styrketræning

Mange oplever tit det problem med hård hud og vabler på hænderne, når man styrketræner. Her kan et par gode træningshandsker være et godt køb. De vil hjælpe med at beskytte dine hænder mod slid og sikre et bedre greb om vægtene. Derudover er der også håndledsstøtte i som vil støtte dine håndled mod det pres der kommer på dem.