7 tips til en mere effektiv træning


7 tips til en mere effektiv træning

  1. Lav en struktur over din træning, den skal forberedes hjemmefra, så det ikke er noget tilfældigt du laver!
  2. Tempo – Tænk over dit tempo, alt for mange kør med et ukontroleret tempo. Her er chancen for skader, overbelastning osv. større. Tag 3-4 sekunder om at sænke vægten, og hurtigst muligt op er et godt tempo.
  3. Tag tid på dine pauser. Dine pauser kan hurtigt blive lange, uden du ved det 😉
  4. Prøv at lave superset, hvis ikke du har prøvet dette. Det betyder at man kører 2 øvelser sammen. Det kan være med pause mellem de 2 øvelser, eller uden pause mellem de 2 øvelser. f.eks. Military Press 10-12 gentagelser 75 sek pause, så Chin Ups 10-12 gentagelser 75 sek pause, så Military Press igen osv. Mere volumen, altså du laver mere på kortere tid!
  5. Sørg for at presse dig selv, ofte stopper man lang tid før man burde. Mange “inklusiv mig selv” kan godt presse sig mere end man gør 😉
  6. Husk at holde off dage, mere træning er ikke altid bedre. Hvis man ikke kan restituere sig fra sin træning, ender man i overtræning. Ofte ender det i at man ikke udvikler sig, får skader og er træt.
  7. Du skal være disciplineret, i denne verden får man hvad man giver.
7 tips til en mere effektiv træning

7 tips til en mere effektiv træning

Der er ikke noget perfekt program, det handler om at finde ud af hvilken træning der passer bedst til dig! Det handler om at kunne lide hvad man laver, det vigtigeste er glæden ved at træne! Selvfølgelig er alle træninger ikke lige fede, men det skal være lysten der driver en!

___________________________________________________________________________________________________________________________

Hvis du har nogle spørgsmål er du velkommen til at skrive en mail til info@casperhessellund.dk eller klikke her.

Læs flere blog indlæg her.

Læs mere om mig her.