Personlig Træner Online


Søger du en personlig træner online, der ved hvad han laver? Så er jeg helt klart den personlig træner online, du skal vælge hvis du vil opnå resultater! Jeg er klar til at hjælpe dig 24 timer i døgnet, og hos mig lærer du, hvordan du klarer dig selv i fremtiden. Du får nogle gode redskaber, og værktøjer til at forsætte med at opnå flere resultater. Nye træningsprogrammer hver 3-5 uge, og kostplanen ændres løbende som du udvikler dig. Udover der får du adgang til 100+ videoer, hvor jeg viser udførsel af træningsøvelser. Alle dine øvelser i dit træningsprogram, vil der være en tilhørende video, hvor jeg viser hvordan du skal køre den! Så er du aldrig i tvivl om hvordan du skal træne dine øvelser.

Online Personlig Træner

Du vil i et onlineforløb os mig, få træningsprogrammer, kostplan og vejledning 24/7 uanset om det er relateret til træning eller kost. Jeg har erfaringen, og uddannelserne til at kunne vejlede dig til at opnå de ønskede mål. Du vil mens du er i et forløb hos mig, opleve at lære en masse. Her mener jeg at du vil lære hvorfor du træner som du gør, og hvorfor du spiser som du gør. Uanset hvad du har af spørgsmål, så er der ingen der er dumme. Du vil få et svar på dine spørgsmål uanset hvad det er, og jeg vil sørge for du et kvalificeret svar som giver mening for dig. 

Jeg har opnået utallige resultater med mange klienter, med mange forskellige mål. Dem kan du se under resultater, som er oppe i toppen af siden. Her vil du se nogle vilde transformationer som kræver hårdt arbejde, men også transformationer som har handlet mere om livsstilsædring og en langsom, men sikker fremgang. Jeg vil altså lave en forventingafstemning med dig, inden vi går i gang med forløbet så vi arbejder mod samme mål. Udover det skal du også svare på en masse spørgsmål, som danner grundlag for udarbejdelse af dit træningsprogram og din kostplan.

Du vil opleve at jeg er en personlig træner online, så skriver til dig og følger op på dig. Du er aldrig alene når du er i et forløb hos mig, og jeg ser dette som noget unikt og personligt. Jeg sørger for du aldrig vil føle dig som en af mange, men derimod at der bliver kredset omkring dig.

Online Træningsforløb Af Høj Kvalitet

Kan man virkelig få et online træningsforløb af høj kvalitet? Ja det kan du godt, det handler bare om at den træner du køber forløbet ved, kredser omkring dig og gør det personligt. Hos mig vil du få personlige og skræddersyet programmer, både træningsprogram og kostplan. Du får ikke bare et standardiseret program, eller en skabelon. 

Der findes altså mange der bare giver et standardiseret program eller skabelon, men dette vil du aldrig opleve hos mig. Programmerne hos mig, bliver skræddersyet efter din mål, dine behov, dit niveau og dine ønsker. Der er ingen grund til at træne et program man ikke har lyst til, så ønsker du et andet, så er du altid velkommen til at skrive så finder vi ud af det. Det er vigtigt du har motivationen til at komme afsted, og det skal ikke være programmets skyld du ikke træner.

Det kan godt være programmet ikke er sjovt, men du skal have lyst til at træne det. På sigt er dette den mest optimale måde at opnå målene, da men ikke går død i træning. Du vil hos mig få et nyt træningsprogram hver 3-5 uge, og kostplan bliver ændret løbende, som du udvikler dig. Jeg vil som din personlig træner online, som tidligere nævnt altid være der for dig, uanset hvad der skulle ske. 

Skræddersyet Styrketræningsprogram

Ønsker du et styrketræningsprogram der er skræddersyet til dig? Så er jeg den personlig træner online, der laver det så alt er tilpasset dig. Jeg sørger for at tage højde for dig og dine behov, her mener jeg dit mål, dine skader, problemer og meget andet. Du kommer til at svare på en masse spørgsmål omkring dit niveau, problemer, skader og andet. Dette er med til at udforme dit skræddersyet styrketræningsprogram, så programmet bliver så optimal som muligt, i forhold til at skulle opnå dine mål. 

Programmet kan være både et full body, 2 split, 3 split osv. det omhandler lige så meget hvad der passer til din hverdag. 2 split bliver kroppen delt op i 2, 3 split bliver kroppen op i 3 osv. Det nytter ikke at lave et 3 split program, hvis ikke du har tiden til det og det er muligt. Så vi kommer til at have en dialog om hvad der er muligt, optimalt og hvad vi gør. Der vil løbende i dit online forløb hos mig, være en kontakt som minimum er ugentlig. Du vil løbende få nyt træningsprogram hver 3-5 uge, afhængig af hvordan du udvikler dig.

personlig træner online

Skræddersyet Kostplan

Det som gælder for træningsprogram, gælder også for din skræddersyet kostplan. Her vil du skulle svare på en masse spørgsmål, men også hvad der er realistisk for dig og din hverdag. Der kan jo være stor forskel på hvad nogle kan lide, foretrækker og hvad der rent faktisk fungerer. Alle veje fører til Rom, og der er lige så mange måder at leve på der kan give succes uanset om målet er vægttab, muskelforøgelse eller livsstilsændring.

Din kostplan vil løbende ændre sig, som du udvikler dig og din vægt ændre sig hvis dette er målet. Jeg har erfaring med mange forskellige tilgange til kost, både at faste, low carb, almindelig kost og mange andre tilgange. Uanset hvad, så skal vi nok få skræddersyet en plan der passer dig, din hverdag og livsstil. Vil du op nå resultater? Så er jeg den personlig træner online, der hjælper dig i mål!