Online Træner


Online træner, der hjælper dig med at opnå de resultater du ønsker. Jeg har en stor erfaringer på over 5 år, som er med til at sikre du opnår de resultater du ønsker hvis du kommer i et online forløb os mig. Som din online træner, så er jeg der for dig 24/7 og jeg svarer altid på dine spørgsmål. Jeg synes en online træner, skal være der når du har brug for det, og det forsøger jeg altid at være. Normalt svarer jeg utroligt hurtigt, uanset om det er på mail eller facebook du skriver. Ønsker du mig som din online træner, skal du blot klikke på knappen nedenunder eller klikke på kontakt oppe til højre.

Personlig træning online

Nu tænker du måske om personlig træning online er noget for dig, eller ej. Har du nogle spørgsmål om noget, er du mere end velkommen til at sende mig em mail med dine spørgsmål, så skal jeg nok svare dig hurtigst muligt. Personlig træning online med din online træner bliver mere og mere udbredt, og jeg er klar til at hjælpe dig. Der findes mange forskellige trænere online, men vil du opnå resultater, så er jeg den rette online træner.

Hvordan får du personlig træning online? Det gør du ved jeg leverer træningsprogrammer og kostplaner til dig, som du skal følge. Du vil løbende få et nyt træningsprogram hver 3-5 uge, og kostplanen justeres løbende som du udvikler dig. Du vil hele tiden bliver udfordret med nye træningsprogrammer, som rykker dine grænser og din erfaring med træning. Du vil også opleve at du løbende lærer mere og mere omkring kost og træning, så du med tiden kan klare dig selv. 

Ingen kan være i et forløb hele deres liv, og det vil jeg heller ikke have du er. Du skal nemlig lære at klare det hele selv, du skal blot have et skub i den rigtige retning, og lærer hvordan du skal klare det hele fremover. Det er ikke let, men det er vigtigt at gøre det hele stille og roligt, i et tempo du kan holde til. 

 

Træningsprogram

Personlig træner og kostvejleder

Jeg er personlig træner og kostvejleder, med mange års erfaring, og kan derfor hjælpe dig med at opnå dine mål og ønsker. Alle veje fører til Rom, det handler om at finde den vej der passer dig. Der er ingen der er ens, og alle skal gribes forskelligt an, i forhold til træningsprogram og kost. Alt hvad jeg laver er personligt, og tilpasset din hverdag, mål, behov og ønsker.

Du burde tage et kig på alle de resultater jeg har opnået med alle mine klienter, og dem kan du se hvis du klikker på resultater i toppen. Der vil højst sandsynlig være en hvor du kan se dig selv, og ønsker denne udvikling. Du er aldrig alene om at ønske det du ønsker, og højst sandsynlig har jeg hjulpet en tidligere med samme mål og ønske som dig.

Hvis du vælger mig som din online træner, så vil du få en træner der vil gøre alt hvad der er muligt, for du opnår dine mål. Kontakt mig nu hvis du ønsker at opnå dine mål, med en online træner der har mange års erfaring.