Brug for inspiration til din træning?


Brug for inspiration til din træning?

På min youtube kanal, ligger jeg løbende nye øvelser op, og hvordan jeg anbefaler de skal udføres. Her er det muligt at hente en masse inspiration til din træning. Hvis du synes der mangler nogle øvelser, elller nogle øvelser du gerne vil have jeg laver en video på. Så er du mere end velkommen til at smide en mail til info@casperhessellund.dk eller klikke her. På min youtube kanal, er der både øvelser som kan laves i et center, men også øvelser som kan laves deroppe.

Inspiration til din træning

Inspiration til din træning

Udover det har jeg også en facebookside hvor der kommer råd, tips og video af forskellige ting der kan hjælpe dig, med at få endnu mere ud af din træning. Her kommer også resultater op af mine klienters forløb, så du måske kan få noget motivation gennem at se hvad andre har opnået.

___________________________________________________________________________________________________________________________
Hvis du har nogle spørgsmål er du velkommen til at skrive en mail til info@casperhessellund.dk eller klikke her.
Læs flere blog indlæg her.
Læs mere om mig her.