Fedttab tips


Fedttab tips

Hvorfor står der ikke vægttab, tænker flere nok? Ja det er fordi, nogle gange sker der ikke altid noget på vægten, men derfor kan man stadig smide fedt fra kroppen. Normalt skal man være i kalorie overskud for at tage muskelmasse på, men hvis man er overvægtig, har en masse energi sættende på kroppen, kan man godt opbygge muskelmasse. I nogle tilfælde, bygges der muskelmasse selvom vægten falder, andre gange kan vægten stå stille. Hvis man aldrig har styrketrænet før, er situationen noget helt andet, men kan også i dette tilfælde bygge muskelmasse op, selvom man taber sig. Hvis man aldrig har styrketrænet før, vil man i den første periode man træner, uanset om man er i kalorie overskud eller underskud ofte tage muskelmasse på. Årsagen til dette er at det noget nyt for kroppen, og den forsøger sig derfor at tilpasse. Men der vil ikke gå længe før man stagnere, hvis ikke man får styr på kosten og får en struktureret træning.

Fedttab tips

Fedttab tips

Fedttab tips

  1. Spis og drik mindre sukker
  2. Undgå at drikke kalorier (måltider kan dog godt være en grøntsagsshake med, en god fedtkilde og noget protein pulver)
  3. Få grøntsager til alle måltider
  4. Drik nok vand, minimum 2-3 liter om dagen (specielt her i sommervarmen)
  5. Få kvalitets proteiner gennem kød, æg, skyr osv.
  6. Få kvalitets kulhydrater gennem ris, kartofler, bær og frugt
  7. Husk at variere dine grøntsager, et godt råd er 3 forskellige farver til hvert måltid
  8. Styrketræn omkring 3 gange i ugen, med 1 dag imellem hver træning mindst, hvis du træner fullbody
  9. Lav alt den aktivitet du kan fodbold, håndbold, løb, cykling, svømning osv.

___________________________________________________________________________________________________________________________

Hvis du har nogle spørgsmål er du velkommen til at skrive en mail til info@casperhessellund.dk eller klikke her.

Læs flere blog indlæg her.

Læs mere om mig her.