Hvad er din drømme krop??


Hvad er din drømme krop??

Billede her er fra da jeg startede med at styrke træne

Billede her er fra da jeg startede med at styrke træne

Jeg var en lille dreng der spillede fodbold, på 18år, 186 høj og vejede 60-62kg. Dette var for 2,5 – 3 år siden. For 2,5 – 3 måneder siden besluttede jeg mig for at prøve, komme i den bedst mulige form, uden at opgive alt det ”sjove”. Jeg vejede 89,9 kg da jeg startede med at ”cutte”, i dag vejer jeg 81,5 kg. Jeg ville prøve at komme i den bedste form selvom der var 1 måltid ”all you can eat” sushi hver 10 dag, hvis ikke oftere. Jeg ville også kunne spise is, så jeg hver 5-7 dag spiste jeg en bøtte EASIS is, og en proteinbar som nat snack. Jeg ville ikke veje, måle eller lignede med min mad, og under hele forløbet har jeg heller ikke talt mine kalorier. Jeg vil tro jeg har fået 3250 – 4000 kalorier, på almindelige styrketræningsdage, på off dage har jeg fået mindre, hvor meget det aner jeg ikke. Jeg har fået 5-6 måltider om dagen, + en shake efter træning, på de dage jeg har styrketrænet.

I morgen er dagen for det første photo shoot, og glæder mig til at se det. Jeg er uden tvivl i mit livs bedste form nogensinde. Husk altid at tage før og efter billeder, man synes ikke altid selv man kan se en forskel, men det giver en ubeskrivelig glæde når du ser forskellen på billeder!!!

Så må du have lavet meget cardio??

Det synes jeg ikke selv, men startede med at tilføje 10 minutter før styrketræning, 20 minutter efter styrketræning og 1 time på off dage. Her foretrækker jeg powerwalk, altså gå på løbebånd. De sidste 21 dage har jeg så øget mit cardio til 20-25 minutter mere om aften på styrketræningsdage, jeg har haft tiden til det, og har derfor kunne gøre det.

De færreste ville kunne styrketræne om morgen, og lave powerwalk om aften. Alt skal tilpasses den enkelte, og i søgen mod at hjælpe mine klienter til at opnå den bedst mulige krop, er metoderne meget forskellige. Nogle har børn, 50 timers arbejde, en kone eller mand og så er der også lige overarbejde osv. Det er jo klart de ikke har tid til det jeg skriver ovenfor, men så må tingene tilpasse hverdagen, vil det tage længere tid at opnå den krop man ønsker? Jo, det vil nok tage lidt længere tid, men hvis det er det der skal til, så er det sådan det skal være. Alle er forskellige, og man kan finde ud af hvad der dur bedst for en selv. De ting man gør for at opnå den krop man gerne vil, skal man kunne leve med i en længere periode, fordi det nytter ikke noget at ”få” kroppen, og smide det væk igen få uger efter, fordi man ikke kan holde det.

Tilbage til drømme kroppen, opnår man den nogensinde?

Inden for træning vil mere have mere, og man sætter sig hele tiden nye mål. Det er super fint at sætte nye mål, og det holder motivationen oppe. Der er ikke nogen nem vej, men bliver nød til at knokle i en længere periode, find derfor det der fungere for dig, og det du kan holde. Nogle gange skal man bruge en træner for at finde metoden, alle har nemlig forskellige tilgange til både træning og kost. Det der er vigtigt for dig, er du finder ud af hvor meget du vil ”ofre” og ”give” for at opnå det du vil.

Billede her er min nuværende form

Billede her er min nuværende form

___________________________________________________________________________________________________________________________

Hvis du har nogle spørgsmål er du velkommen til at skrive en mail til info@casperhessellund.dk eller klikke her.

Læs flere blog indlæg her.

Læs mere om mig her.